Aşk Bir Futbolsa.. Umut Bulut Gibiyim, Tayfundan Açılan Ortalara Cevap Veremiyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk Bir Futbolsa.. Umut Bulut Gibiyim, Tayfundan Açılan Ortalara Cevap Veremiyorum..Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar hersey iyi güzelde...Fenerli yaaaGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk Bir Futbolsa.. Umut Bulut Gibiyim, Tayfundan Açılan Ortalara Cevap Veremiyorum..
Eğer Aşk Futbolsa bana ortaları sabri sarıoğlu açıyor ben ne yapayım ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi sende Doru yolu bulmasina yardim etTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen yine iyisin Kubilay.
Eğer Aşk Futbolsa bana ortaları sabri sarıoğlu açıyor ben ne yapayım ?Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale Arkasında Durma Maratona Geç..Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEee orda da Cale ve Celalettinden ortalar geliyor taça doğru ?Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEee orda da Cale ve Celalettinden ortalar geliyor taça doğru ?Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEee orda da Cale ve Celalettinden ortalar geliyor taça doğru ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla burada Cale'ye sallama bari.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
Yorum