Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdiden ayıya dayı dersen ilerde önünü kesemezsin ben demiş olayımda. Sonra eşinden dayak yiyip tvlere çıkan adamlardan biri olmayasın
    #7 Óscar René Cardozo Marin
    #28 Abdul Majeed Waris
    #8 Mehmet Ekici
    #11 Kévin Constant

Yorum

• Ama ayıya dayı demezsem ortada ne ayı kalcak ne dayı,kız dengesizin teki her şeye trip atıp duruyo, sinirimi içimde tutup dayı demesem bana dayak atıp Tvlere çıkartacak eşim hiç olmayacak

Yorum

• Ömür boyu herşeyi içine atamaz insan.. Bu sağlıksız bir aşk hayatı olur. Çevremdekilerden görüyorum bunu. Bir yerden sonra patlak veriyor, yıllarına yazık oluyor.
        #28 Abdul Majeed Waris
        #8 Mehmet Ekici
        #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          4 aydır neredeyse 24 saat konuştuğum kızla ilk kez buluşacağım,ilk bulusmada hediye falan almalı mıyım?

Saçma bir soru ama bana ters konular,bi görüşlerinizi alıyım.
          Yok alma hediye falan

Yorum

• Yok öyle değil tam olarak ben neye sinirlenirsem ağzıma geleni söylüyorum da bi icraat yok sonunda yine o dayı oluyor.

Ama sonuç olarak her sorunu çözüyoruz kimsenin içinde bir şey kalmıyo.

İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok alma hediye falan
            Herkes alma diyo almamak en iyisi,sormasam bi de enayi gibi hediye arayacaktım ne alsam diye

Yorum

• Umarım çözemeyeceğiniz probleminiz olmaz
              #28 Abdul Majeed Waris
              #8 Mehmet Ekici
              #11 Kévin Constant

Yorum

• Sen dua et kız bunları görmesin Bekir
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İnşallah olmaz

İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen dua et kız bunları görmesin Bekir
                  Sen niye kullanıcı adımı değiştim sanıyosun

Yorum

• Biliyorum ama olum 2 sayfa geriye gitse tüm hayat hikayen var adında Bekir Hiç şansın yok
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Görse ne olcak hatta ben bile okuturum,sanki kendi bilmiyo mu dengesiz olduğunu

Yorum

• haha bekir süpersin, su 2 sayfada sayende baya güldüm

Ya arkadaslar en iyisi beklemek kafaniza göre takilin

Ask vardir, ama geçici.. geriye kalan sevgi,güven,baglanmak dir usagum

Yorum

• Hediye aldığın gün hatunu kaybettiğin gündür (Sebebi basit bir insan olduğunu gösterir)
                          Bir kadın ne kadar dişardan hoşlanmiş gibi görünse de daha ilgi duymadiği birinden hediye almak onun için + sağlamaz ama sana - sağlar.
                          Hatice arkadaşimiz kendisi demiş,yüz verdikçe tepene çıkarlar canı sıkıldığında da buruşturup bir tarafa atar seni.Şoyle düşün güzel bir kadina güzel dersen siradan bir erkek olursun çünkü herkes ona o şekilde hitap etmiş alışmıştır tşk eder tebessümle ama bilinç altı farklı işler çünkü 10 yaşindan beri bu cümleyi duymaya alişiktir.Tam tersini ispat et tokat yemiş gibi hisseder kendini

Not:Üzerine fazla düşme kardeşim.Koltukta da rahat otur öne doğru eğilme arkana yaslan rahat konuş.(kardeş tavsiyesi)
                          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                          Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hediye aldığın gün hatunu kaybettiğin gündür (Sebebi basit bir insan olduğunu gösterir)
                            Bir kadın ne kadar dişardan hoşlanmiş gibi görünse de daha ilgi duymadiği birinden hediye almak onun için + sağlamaz ama sana - sağlar.
                            Hatice arkadaşimiz kendisi demiş,yüz verdikçe tepene çıkarlar canı sıkıldığında da buruşturup bir tarafa atar seni.Şoyle düşün güzel bir kadina güzel dersen siradan bir erkek olursun çünkü herkes ona o şekilde hitap etmiş alışmıştır tşk eder tebessümle ama bilinç altı farklı işler çünkü 10 yaşindan beri bu cümleyi duymaya alişiktir.Tam tersini ispat et tokat yemiş gibi hisseder kendini

Not:Üzerine fazla düşme kardeşim.Koltukta da rahat otur öne doğru eğilme arkana yaslan rahat konuş.(kardeş tavsiyesi)
                            Kız da ilgi duyuyo duygularım karşılıksız değil.

Bu kız biraz değişik bir kız,öyle kovaladıkça kaçan,yüz verdikçe tepene çıkan kızlardan değil,başlarda reddediyodu ama ilgi göstere göstere,peşinde koşa koşa kız da bana bağlandı.

Rahat olmaya calışacağım ama bilemiyorum o an ne olur.

Yorum

• Helal olsun Bekir.

Sakin pesini birakma. Birakirsan kaybedersin.

Benim gibi

Yorum

• la mehmet, seni döverim bak bitmedi^^ fight untill the end my friend

kaybetmedin daha...

Bekir, iyi gidiyosun rahat ol, istedigini yap, düsündügünü yap

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X