İlk olarak jojuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kizla tanisdim.. 1 gün yazisdik. 1 dakikada kaybettim
ben böyle hayatin icine!!!!
kiz yazdigim bir cümleyi hakaret olarak algiladi.. resmen salak yerine koyuyorsun felan dedi..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaşk denen bir şey yoktur erkeklerin % 99 u başka bir şey arıyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo sey ne abi??2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen anladın onu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaşk denen bir şey yoktur erkeklerin % 99 u başka bir şey arıyor
- Alıntı
Yorum
-
Ben anladim da neden 99% öyleymis? sen düynanin tüm erkleklerini taniyormusun da böyle bisey söyliyebiliyorsun?Evet senin dedigin gibi
öyle düsünen ve sadece o seyi isteyen kisi çoktur ( ama sebebleri de vardir.. bi sevdigi olmustur cogunda.. o sevdigi de istemeyince, aska sevgiye isyan eden de çok)
ama iste herkezde baskadir, sevmek, asik olmak , yürekten sevmek
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk, yeni bir şey aldığında mesela bir kitap ayakkabi telefon vs., o şeye karşı hissettiğin geçici hassasiyet gibiYinede Aşkı bir ayakkabı bağcığı olarak varsayalım da canımız isterse bağlarız canımız istemez ise yanlardan içeri sokarız
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Sultan yine haklıBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
Yorum