Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şansım yok benim zaten.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Sen bu isi bilmiysin ula - sansla ne alaka?
      Gidecesin bi kütüphaneye,
      bi kiz kestirecesin gözune,
      yanina gidecesin,
      soracasin elindeki kitabi
      Diycesinki yedi harika diyen halt etmis,
      sekizincisi haburaya!

Olay budur!
      Evde oturmayla kiz bulacagini sanaysan yaniliysin
      Senin meslek de bu durumda pek uygun sayilmay kiz bulma aduna
      En son Seda tarafından düzenlendi; 20.11.2009, 17:07.

Yorum

• Şanstan kastım meslekle ilgiliydi zaten. O yüzden faaliyet gösteremiyorum.

Yorum

• Karamsar olmak zor değil. Zor olan, çılgın bir fırtınadan sonra gökkuşağı gibi gülümseyebilmektir.

byDursun

Yorum

• İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen bu isi bilmiysin ula - sansla ne alaka?
            Gidecesin bi kütüphaneye,
            bi kiz kestirecesin gözune,
            yanina gidecesin,
            soracasin elindeki kitabi
            Diycesinki yedi harika diyen halt etmis,
            sekizincisi haburaya!

Olay budur!
            Evde oturmayla kiz bulacagini sanaysan yaniliysin
            Senin meslek de bu durumda pek uygun sayilmay kiz bulma aduna
            demek kütüphanede kestiler seni

Yorum

• Seda, beni benim imzamla vurma.

Yorum

• Taşlar kafama kafama gelmiş yahu..

Deliler gibi aşığım demek için biraz erken belki ama laflarımı çıtır çıtır yedim vallahi

Kütüphane konusunda sonuna kadar arkasındayım Seda'nın. Tecrübelerime dayanarak işe yaradığını söyleyebilirim
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• ömer sevindim senin adina. her zaman herkesin mutlu olmasini isterim.

peki bizede bi kac taktik ve tekniklerde bulunsan cok iyi olur

mesela hic kütüphanede sansimi denememistim

Yorum

• Vallahi İhsan ben de denememiştim aslında Deneyemem de normalde zaten. Hayatta gidip de tanımadığım bir kıza selam verebileceğime inanmazdım. O an bir şey oldu, oldu iş.

Diyorlar ya merak etmeyin, hiç beklemediğiniz bir yerden bir şekilde buluyorsunuz aradığınız kızı. Hakkaten öyle sanırım. O kadar olasılık oldu ki o an kızla aynı anda arka arkaya gelmemiz için bilemezsiniz. Resmen kelebek etkisi yahu
                    - Eomer -

Yorum

• bende gidipte bir kiza selam veremem. cok utangac cok cekingen biriyim ama bir acildimmida oooo

dedigin gibi o bir an geliyor ve hersey kendiliginden oluyor.

ne oldu carpistinizmi ? kesin kitaplari yere düsmüstür ikinizde kitaplari yerden alirken göz göze gelmissinizdir

Yorum

• Heh işte o da olsaydı tam Türk filmi olacaktı

Eğer bizim tanışmamızın filmi çekilse inan ki öff böyle şeyler ancak filmlerde olur dersin, çok klişe bir senaryo yazmış dersin. Ama oldu işte

Kız gittikten sonra benim koskoca kitabı boşu boşuna aldığım için kendimi paralamam, kızın adımı soyadımı doğru düzgün bilmezken beni bulması, ilk buluşmada durakta yanlarına oturup onları tanıyamamam.... Vallahi güzel film senaryosu olurdu. Hareketlerime, tavırlarıma da iyi de gülerdiniz hani))
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          demek kütüphanede kestiler seni
                          Olayin benimle uzaktan yakindan alakasinin olmadigi ortaya ciktigina göre huzurla kapatabilirim bilgisayari

Ömer tas degildi, hersey senin mutlulugun icin kardesim (alakaya maydanoz)
                          Ben sadece diger arkadaslarimiz da faydalansin istedim, sucum yok yani

PS: Ne carpismasi Ihsan! Bizim usak öyle seylere gelemez, direkt olaya girer ççç

PS2: Siradaki Dursun, iyi haberlerini bekliyoruz Dursun ustam

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ilk buluşmada durakta yanlarına oturup onları tanıyamamam....
                            "Bilmedigiiim bir seyy miii varr??"

Yorum

Olayin benimle uzaktan yakindan alakasinin olmadigi ortaya ciktigina göre huzurla kapatabilirim bilgisayari

Ömer tas degildi, hersey senin mutlulugun icin kardesim (alakaya maydanoz)
                              Ben sadece diger arkadaslarimiz da faydalansin istedim, sucum yok yani

PS: Ne carpismasi Ihsan! Bizim usak öyle seylere gelemez, direkt olaya girer ççç

PS2: Siradaki Dursun, iyi haberlerini bekliyoruz Dursun ustam
                              Yok illa o gerekiyorsa da gider çarpışır, kitapları dağıtırım Seda mesele değil bunlar benim için

Çapkın adamım sonuçta
                              - Eomer -

Yorum

"Bilmedigiiim bir seyy miii varr??"
                                Sana demiştim tanıyamayacağım kesin diye

Dur anlatayım olayı;

İlk buluşmayı yüz hafızama güvenmediğim için az kişinin olacağını tahmin ettiğim bir yerde yapmayı planladım. Önünden her geçtiğimde boş olan bir otobüs durağını tarif ettim. Aklımca planım oraya erken gidip gelen giden olmayacağı için gelip bekleyen ilk kıza naber demekti)

Yalnız planlara uymayan bir şey oldu. Oraya gittiğimde durak ağzına kadar insan doluydu. Abartısız 20 kişi vardı yahu. Ağlayacak gibi oldum. Hava kararmış, benim gözler görmez, görse de tanımaz. Umutsuz bir şekilde çaktırmadan etrafımdaki insanlara baktım ve kimseyi göremedim, gidip durağa oturdum.

Beklediğim yaklaşık 5 dakika boyunca kızın telefonunu almadığım için kendime küfür ettim Ağlak gözlerle sağa sola bakarken yanımda oturan 2 kişilik bir kız grubunda bir hareketlenme hissettim. Bir tanesiyle göz göze geldik, tamam dedim artık yüzde 50 şansımı kullanacağım. Ya onlar değildir rezil olurum ya da onlardır kızı alır giderim Ayağa kalktım, çok şükür onlar da kalktı, merhaba dedim ve yanımdaki değil de öbür kızın Şeyma olduğunu farkettim
                                - Eomer -

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X