Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Karsinizdakini kolay kazanamiyorsunuz ama bir kelimenize bakiyor kaybetmek Dünyayi bir kadindan ibaret görmeyin ama olmadi diye hemende vazgecmeyin Platonik olsada bir kizi 3-4 sene karsilik beklemeden Sevdim Sonra unutmak zor geliyor ama degil iste ugrasacaginiz birsey olunca hicte zor degil Bu olaydan sonra 1-2 defa bir iki haftalik deneme amacli bir denemeye karar versemde olmadi Sonra hayatin akisina birakdim
    VE hic unmadigim anda birden karsima cikdi hic te beklemedigim yerden Bu hayatta Asla Olmaz olmaz demeyin
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• OKANİZM ;

Fotoğraf'da oynama var
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Hüdai Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Karsinizdakini kolay kazanamiyorsunuz ama bir kelimenize bakiyor kaybetmek Dünyayi bir kadindan ibaret görmeyin ama olmadi diye hemende vazgecmeyin Platonik olsada bir kizi 3-4 sene karsilik beklemeden Sevdim Sonra unutmak zor geliyor ama degil iste ugrasacaginiz birsey olunca hicte zor degil Bu olaydan sonra 1-2 defa bir iki haftalik deneme amacli bir denemeye karar versemde olmadi Sonra hayatin akisina birakdim
        VE hic unmadigim anda birden karsima cikdi hic te beklemedigim yerden Bu hayatta Asla Olmaz olmaz demeyin
        Peki bunları, aşk'da kazanmış, yada kazanması garanti olan bir kişiden mi dinliyoruz ? Sen saadete erdin mi ki öneriyorsun bunları

Yorum

• Arkadaslar, tavsiyem hayatinizi yasayin her saniyenin her dakkanin her saatin tadini cikarmaya calisin..

KADERE INANIN

Yorum

• aşkın adı "öznur" dur
            şarkısıda
            orhan gencebaydan
            benim dünyam

!

Yorum

• Sevdinizmi her şeyinizi ortaya koyun, delikanlı gibi sevin, ölümüne sevin, sonuna kadar savaşın. Bunu yapmayacaksanız, yapamayacaksınız hiç açılmayın sevdiğiniz insana. Hele gerçekten sevdiğiniz bir insansa bir ömür boyu ölmeye mahkum kalırsınız.

“Ya tam açacaksın yüreğini, ya da hiç yeltenmeyeceksin! Grisi yoktur aşkın, ya siyahı, ya beyazı seçeceksin.” - Şems.

Yorum

• Bu devirde herşey Pempe :P
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Senle olmuyor bee ama en cok da sensiz olmuyor...
                  '9'
                  fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Orhan Gencebay / Tarkan - Hatasiz kul olmaz
                    Orhan Gencebay / Sezen Aksu - Aksam Günesi

Bu iki parca benim sadece onu düsündügüm parca

Onun parcasida

Yalin - Anlat güzel mi oralar mis.. Kim icin bilemem

**

Anlamiyorum ya Hem cok yakin, hemde cok uzak.. Hem sicak, hem soguk..

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu devirde herşey Pempe :P
                      Toz mu çingene mi ?

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Toz mu çingene mi ?
                        Eğer iyi bir Marketing bilgin varsa aşkıda Pazarlamaya dökebilirsin

Sana hangisi lâzım ? ? ?
                        9 # Osvaldo'

Yorum

Eğer iyi bir Marketing bilgin varsa aşkıda Pazarlamaya dökebilirsin

Sana hangisi lâzım ? ? ?
                          Çakal müşteri olarak cevap veriyorum "Sizde hangileri var"

Yorum

Çakal müşteri olarak cevap veriyorum "Sizde hangileri var"
                            Yok yok bizde, ona göre depodan getirteyim . . .
                            En son Tolga tarafından düzenlendi; 29.09.2012, 17:42.
                            9 # Osvaldo'

Yorum

Yok yok bizde, ona göre depodan getirteyim . . .
                              Ben fiyat sordum sadece ya yoksa alıcı değilim

Yorum

Ben fiyat sordum sadece ya yoksa alıcı değilim
                                Vallahi şu an çeşitlerde farklılık yok, fakat Toz Pembe modellere rağbet arttığı için ortalık aşıktan geçilmiyor.
                                Ben sana Çingene öneririm bizden en azından, yabancı değil, ne yapacağını kestirirsin, tozuna katlanabilirsen diğerleri üstünde :P güzel duruyor ama . . .
                                9 # Osvaldo'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X