Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İnşallah 6 sene sonra düğün haberimi alırsın

He bu arada hala sevgili olamadık ama düğün tarihi belli
    kac cocuk ve isimlerini belirledinizmi ??
    https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Şimdi... Neyse.
      Biriniz çıkıp" hastır lan ordan ergen "demeden kaçayım.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İnşallah 6 sene sonra düğün haberimi alırsın

He bu arada hala sevgili olamadık ama düğün tarihi belli
        Tam benim kafadan

Bizim'de Türkiye'ye kesin dönüs yapacagimiz kesin Ama sevgili degiliz

Yorum

• mehmet ç. şu sayfaya son zamanlarda bayağı yazmışın ve endişelerin var kız hakkında

amacım akıl vermek değil sadece fikir belki içindeki endişeleri dindirir;
          önceki yazından birinde demişsinki arkadaş ortamımız uygun değil şuanda olsakta onalrın bilmesini istemeyiz;belkide kız onların bilmesini istemediği için senden uzak duruyordur çünkü kızlar arkadaş ortamlarından etkilenirler.seni sevdiğinden emin gibisin ama ondan bir adım bekliyosun şu sıralar eğer arkadaş ortamı uygun değilse bu adımı atması zor gibi içinden deli gibi seviyodur ama bunu belli etmiyodur,edemiyodur...anladığım kadarıylada sen de kızı çok seviyosun ama o kızı unutmak içinde bir başka kızı görmek içinde dua etme derim bn ne olursa olsun
          sonuç olarak zamana bırak meseleyi belkide okul bitince bişiler olur he tabi aklında her ihtimali düşün ne çok olumlu düşünüp havalarda uç nede umutsuz olup yerlerde sürün....KADERE inan belki bu kız hayatının kadını olur belkide bir başkası bilemezsin...sadece zaman.....

kızlara birde onların penceresinden bakın arkadaşlar, o zaman daha rahat anlıcaksınız onları....

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mehmet ç. şu sayfaya son zamanlarda bayağı yazmışın ve endişelerin var kız hakkında

önceki yazından birinde demişsinki arkadaş ortamımız uygun değil şuanda olsakta onalrın bilmesini istemeyiz;belkide kız onların bilmesini istemediği için senden uzak duruyordur çünkü kızlar arkadaş ortamlarından etkilenirler.seni sevdiğinden emin gibisin ama ondan bir adım bekliyosun şu sıralar eğer arkadaş ortamı uygun değilse bu adımı atması zor gibi içinden deli gibi seviyodur ama bunu belli etmiyodur,edemiyodur...anladığım kadarıylada sen de kızı çok seviyosun ama o kızı unutmak içinde bir başka kızı görmek içinde dua etme derim bn ne olursa olsun
            sonuç olarak zamana bırak meseleyi belkide okul bitince bişiler olur he tabi aklında her ihtimali düşün ne çok olumlu düşünüp havalarda uç nede umutsuz olup yerlerde sürün....KADERE inan belki bu kız hayatının kadını olur belkide bir başkası bilemezsin...sadece zaman.....

kızlara birde onların penceresinden bakın arkadaşlar, o zaman daha rahat anlıcaksınız onları....
            dogru düsünceler... bunlari Mehmet kardesimiz mutlaka biliyor ve düsüniyordur )
            özelden konusmustum , yani benim gördügüm tek sorun, Zaman, bakalim belki seneye olumlu isler olur

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              mehmet ç. şu sayfaya son zamanlarda bayağı yazmışın ve endişelerin var kız hakkında

esra61 cok tesekkür ederim. Bir bayan tarafindan yorum gelmesi beni sevindirdi.

Ben karsi tarafdan bekledigim adim "Seni Seviyorum" desemesi degil. Sadece yine mesaj atsin. Beni görünce agizi kulagina gelsin. Eskisi gibi yine mutlu olsun. Son bir 1-2 haftadir, sanki Ailesinden birini öldürmüsüm gibi..

Ben kizi seviyorum. Onun sevip sevmedigini söyleyemem. Nasil anlarim sevip sevmedigini bilmiyorum.

Ben biraz kafam dagilmasi icin, belki iyi gelir diye, yine görim dedim. Zaten hayir yokmus o isde. Sabah hem ise gec kaldim, hem kizi göremedim

Arkadas ortami cok pis. Yalan konusmim, erkeklerden hepsi kizi begeniyordur. Kiz ben Mehmet'i seviyorum diyemez ortada. Ben onu seviyorum hic diyemem. Arkadas dedigim, ama siki arkadas degil. Sadece okul ortamindan. 1 seneye yoklar zaten. Ben zaten bu konu nedeni ile konuyu zamana birakdim. Ben su an gidip konusmam. O gelirse, neden geldin demem. Bence o da gelmez..

Buradaki arkadaslar kiz tarafani düsünmediginden ha bire gaz veriyor bana

Son olarak, ben neden buraya bu kadar yaziyorum? Ben kimse ile konusamiyorum bu konuyu. Kimseyle paylasamam. Sadece 2-3 kisi. Gerisine güvenmem. Yada kizi tanir. Burayi samimi buldugum icin sizinle paylasiyorum. Cokda iyi geliyor. Bazen gülüyorum, iyi geliyor.

Herkeze tesekkür ederim, yardim etmeye calisan, özelden yada baslikdan

Yorum

• Trabzon'dan başka ''AŞK'' yalan bence bu hayatta....
                Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• mehmet ; rica ederim.
                  haklısın istediğin gayet makul bir şey lakin bilemezsin ki şuaralar ne yaşıyor belki morali bozuktur belki senin hakkında birinden birşey duymuştur olumsuz anlamda.belkide içindeki duyguları bastırmaya çalışıyodur sadece arkadaş olduğunuzu kabullenmeye çalışıyodur. sanırım sende onu sevdiğini felan söylememişsin.belkide bu yüzden yanlış duygulara kapılmamak için mesaj atmıyodur veya eğer sen ona açıldığında bir adınız olmayacağı için seni kaybetmekten arkadaşlığını kaybetmekten korkuyordur bilemezsin...
                  bu yüzden zaman kardeşim herşeyin ilacı gaza gelme
                  sabır sabır... derim ben eğer bişiler istiyosan...

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olum Allah mı söyletti ne la bak tırstım şimdi
                    Farketmez Canberk senin düğünüme gelmen yerine ben cenazene gelirim

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kac cocuk ve isimlerini belirledinizmi ??
                    2 kız düşünüyoruz,isimler de belliydi de bu aralar değişmeye karar verdik

İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tam benim kafadan

Bizim'de Türkiye'ye kesin dönüs yapacagimiz kesin Ama sevgili degiliz

Ohh rahatladım, tek garip ilişki bizimkisi sanıyodum
                    En son Bekir tarafından düzenlendi; 14.09.2012, 19:37.

Yorum

• Yalan.
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• resmi nikah tarihimiz 12.12.12 olarak belli oldu

Yorum

• 1 hafta iyidir ertesi hafta isyan türküsü söyletir..
                          İyi gitmeye başlar, tamam artık huzurluyum mutluyum dersin.
                          Mustafa Yumlu çıkar penaltı yaptırır keyfin kaçar.

''Aşk Mustafa gibidir''
                          #7 Óscar René Cardozo Marin
                          #28 Abdul Majeed Waris
                          #8 Mehmet Ekici
                          #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1 hafta iyidir ertesi hafta isyan türküsü söyletir..

''Aşk Mustafa gibidir''
                            hahaha Gece gece iyi güldüm ya Allah ne yapmasın seni emi

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1 hafta iyidir ertesi hafta isyan türküsü söyletir..

''Aşk Mustafa gibidir''
                              hahhaha süpersin yaa:d

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hahaha Gece gece iyi güldüm ya Allah ne yapmasın seni emi
                                İlk olarak Faruk Türk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hahhaha süpersin yaa:d
                                Yazarken saçmaladığımı düşündüm ama bundan iyi tanımlanamazdı sanırım.. Komiklik yapmaya çalışıyorsun diye tepki alacağımıda düşünmüştüm.. Her neyse iyi olmuş iyi
                                #7 Óscar René Cardozo Marin
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X