Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayırlı olsun yakışır

Yorum

• Öncelikle hepinize ayrı ayrı çok çok Teşekkür ediyorum arkadaşlar iyiki varsınız.

Bize her anlamda yer mekan tanımaksızın yanımızda olan ve bizim bir parçamız olan bordomavi.net e de ayrıca Teşekkür ü borç bilirim.

Biz çok büyük bir aileyiz bu ailenin içerisinde küçük çekirdek ailelerde olacaktır tabi.

Asıl burda oluş gayemiz olan Trabzonspor dan farklı bu ve daha buna benzer nice yapılanmalar olan bir aileyiz.

Tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum sizin mutlu olmanızı görmek beni daha da mutlu etti iyiki varsınız.

Ha bu arada

bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Recep abide maşallah varya.

Selami kardeşim senin adına çok sevindim. Maşallah.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Vaay, neler olmuş burada. Kaçırmışım.

"Mutluluklar" diliyorum arkadaşlar.
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ola yeter sıkıldım daraldım.

seloyu bu hale sokan kişi, benim küçük kardeşim, formun gülen yüzü, cem kardeşimizin kuzeni

DİLARA AKYÜZ dür.

ALLAH sonlarını hayırlı etsin. inşallah düğünlerinde oynamak da nasip olur
            olaaaaaaaaa

neler olmuş burada iyi ki evde nette sorun var...

Selami Toprağım Hayırlı uğurlu olsun.. Tabi Dilara senin içinde

Allah tamamını erdirsin diyelim.. tebrikler
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Selami kardeşim sonunuz hayırlı olsun...Tebrik ederim...
              İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
              Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben burda yokken neler karıştırmışlarŞu konuda bile ismimi geçirdiniz ya helal olsun

Recep'de hava atay, 3 gün öncesinden biliyorduk biz Recep beyBenden izin almadan böyle bir işe girşebilirler mi sanaysın?

İki kardeşimi de tebrik ederim, kendileri ve ilişkileri hakkında ne düşündüğümü ikisi de biliyor, "Allah tamamına erdirsin" diyorum
                ola selman emin ol bizden de izin aldılar. neyse sonuçta abileri olarak izin verdik oldu şaka bir yana mutluluklar ikisine de.

İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Anladim ben onu Gorusuruz sonra

tamam o zaman yasemin. madem anladın illa denk geliriz

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Recep abide maşallah varya.

Selami kardeşim senin adına çok sevindim. Maşallah.
                  ola ben birşey yapmadım. onlar kararlarını vermiş ben sadece duyurdum

Yorum

• Vay vay vay kaşla göz arasında neler neler olmuş.

Hepinizi tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin inşallah.

Yorum

• Mutluluklar arkadaşlar Allah neşenizi bozmasın ..
                      SÜRMENELİİİ...
                      https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Ben çakmıştım zaten de neyse
                        Selami & Dilara,
                        Mutluluklar arkadaşlar
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• la neler olmuş burda

Selami kardeşim bunlardan hiç haberimiz yok

Allah tamamını erdirsin , yakışır kardeşime...demek geçen gün kü Dilaray dı , vay be

yakın zamanda görüşelim , böyle light hayat geçmez ,bi iki taktik verelim sana Selami
                          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• hemen evlilikmi yani aa :O
                            ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                            ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• bence de konu epey yol almış
                              ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.

Yorum

• İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi
                                Hemen olmaz tabi, ama ilerisi öyle gözüküyor ben diyeyim 4 sen de 5 sene sonra Canım
                                o zaaman dilaracım dün geceden beri millet merak içindeydii

tebrik ediyorum ve allah bozmasın bunun sonu evlilik olsun diyorum

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X