Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Seni altın kafese koymak lazım Mahmut Ne derdin acaba kafeste
    Yemek ve pilgisaray olursa bana dokunamyan bin yil yasasin
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bakın Şimdi Arkadaşlar Geçmiş Sayfalarda Tekrar tekrar yineledik Ancak Yeniden Hatırlatalım.

Aşk Denilen Duygu Çeşitine Hayatınızda Kötü İlişkiler yaşadınız diye çamur atamazsınız.

İyi yaşasaydınız "Aşk ne güzel ya" derdiniz kötü yaşadınız "Aşkın gözü kör olsun diyorsunuz.

Tamam kişisel ilişkilerinizi kötü yaşamış olabilirsiniz haksızlığa uğramış olabilirsiniz ama;

Ne Siz Kötü İlişki yaşadınız diye Aşkı Nede Bir Erkek veya Kadını Suçlayabilir ve bu iki cinsiyet hakkında genel yargılara gidebilirsiniz.

Aşk vardır ve Herzaman Ensenizde Bekliyor !
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hiç erkek ÇOK huzur ....

Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..

Yorum

• İlk olarak ^^MeRWee^^ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hiç erkek ÇOK huzur ....
          Sen sorulara cevap ver önce..Söylemlerine saygımız var ama,önyargılı davranman sonucu sana birkaç soru sordum ve cevap bekliyoruz.

Yorum

• evet emirhan bir kez daha aklımdan gecenleri yineledi

aşk herşeyden güzeldir.

Hayatta yaşanılacak ve yaşatılacak en güzel duygu ve histir aşk....
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

Hiç erkek ÇOK huzur ....
              hmmm feminizm
              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
              Бургундия синий
              61

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sen sorulara cevap ver önce..Söylemlerine saygımız var ama,önyargılı davranman sonucu sana birkaç soru sordum ve cevap bekliyoruz.
                Cvp yokk....

Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..

Yorum

Cvp yokk....
                  O zaman erkekler hakkındaki önyargılı düşüncelerini buraya niye yansıtıyorsun

Yorum

Bana boşver diyen sen değilmiydin İnsanların düşüncelerine saygı duymak lazım onlar seninkine saygı duymasada..
                    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Söylediklerim doğruuu bunu bence anla...ama senin sordugun o sorulara cvp vermek zorunda değilm..

Yorum

• Arkadaşlar olayları başka yönlere çekmeyelim başlık konusundan çıkıyor sanki
                        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Aşkta kadın erkek ayrımı yoktur napıyosunuz
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• İlk olarak Selami Gürpınar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar olayları başka yönlere çekmeyelim başlık konusundan çıkıyor sanki

Çok haklısın ben cekiliyorum

Yorum

• Manu@

Saygı duyuyorum ama söylediklerine örnek istiyorum ki söylemlerini güçlendirsin.Sadece merak ettiğimden soruyorum,karşı çıktığımdan değil..Tabi ki herkesin fikrine saygı duymalıyız,duyuyorum zaten,duymasam çok hararetli tartışmalar yaşanırdı forumda..

Merve@

Senin için doğru olabilir söylediklerin,iyi oku,senin için diyorum..Ama benim için senin söylediğin sözlerin hiçbir önemi yok ve bana göre söylediklerinin hiçbiri de doğru değil..Neyse cevap vermek zorunda değilsin arka sayfadaki o sorulara..Sadece gördüklerinle yaşama derim o zaman.

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aşkta kadın erkek ayrımı yoktur napıyosunuz
                                O nerden çıktı ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X