Ben zaten biliyordum......Ama tebrik etmek şimdi nasip oldu ALLAH MUTLU MESUT BAHTİYAR ETSİN.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçiftlerden de mesaj bekliyorum heyyyyyygerçi 5 kat altımda oturuyolar istiyosan gidip bi roportaj yapayım
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDilara nete giremez Recep Abi pc dayımın ellerindegerçi 5 kat altımda oturuyolar istiyosan gidip bi roportaj yapayım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleola kız sayfada görünüyor. nasıl iş bu???Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
Tam da tahmin ettiğim gibi. İkisinin de hal ve hareketleri benim yıllar önce bu andere başladığımdaki hareketlere benziyorduODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
Bu Güzel Geceyi Bülent Serttaş'dan Aşığım Yanmışım Şarkısı ile devam ettiriyoruz;
Seviyorum diye
Bu karpris neden
Kaçma sen benden
Kopamam senden
Hissetsen sevdiğimi
Havalara uçarım
Anlasan birde beni
Aklımı kaçırırım
Aşığım yanmışım
Sevdana dalmışım
Uyuya kalmışım
Uyandır beni
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyasemin selami çıktı aradan. artk darısı başıma. anladın senMesajlara alttan yukarı bakıyorum
Virgülsüz: yasemin selami çıktı aradan. artık darısı başıma (hmm demek ki yasemin ile selami bu çift)
yasemin: Ula Selami vay bee
Hayirli olsun Kardesim
Ben: Bellek read olamadı
hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyasemin selami çıktı aradan. artk darısı başıma. anladın senGorusuruz sonra
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
- Alıntı
Yorum
Yorum