Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hic bu kadar yakin olmamisdim

seni seviyorum'a bile gelip cattik ama bu aksilikler yokmu

Aglayasam var ulan

ne yapacagimi bilmiyorum

is yerinde can sikinti 2 seyi düsünmekden zaman gecmiyor bir onu birde Trabzonspor'u. biri sevindirim senlendiriyor, diger siritarak aglatiyor

Yorum

• Tutamadığın çiş gibi aşk .
      Twitter Adresim

Yorum

• Aşık olup karşılık alıp evlenmek prostat mı oluyor bu durumda Ahmet ?
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aşık olup karşılık alıp evlenmek prostat mı oluyor bu durumda Ahmet ?
          ..Bence tam tersini demek istedi...Yani karşılık bulamazsan Prostat oluyorsun,karşılık aldın mı tamam
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Nedir bu kıskançlık yahu.
            Nereye kadar.Yok mu bunun bir çözümü ççç
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Seven insan kıskanırmış.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nedir bu kıskançlık yahu.
                Nereye kadar.Yok mu bunun bir çözümü ççç
                ilişkiye zarar verecek noktayı sınır olarak belirleyin

empati kurun zira ben kıskançlık meselesini daha çıkmaya başladığıız ilk gün empati kur' diyerekten çözdüm sorun çıkmadı hiç
                ...

Yorum

• Poyraz iyi diyorsun bende kıskanıyorum ama onun kadar olamıyorum

Empati meselesi bir çözüm olabilir bunu deneyeceğim ama yine de işe yaramaz sanırım
                  Zarar vermeye başladı sonumuz iyi değil
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Aşk, bile bile tutsaklıktır...
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk görüşte aşk üzerine bir araştırma yapılmış.Saniyenin 1/5inde aşık olmak mümkünmüş.Yani ilk görüşte aşk vardır diyor araştırmacılar.Duydum paylaşayım dedim

Yorum

• Evinin seni içine sığdıramayacak kadar dar oldugunu fark edeceksin...Sokaga fırlayacaksın...Sokaklar da dar gelecek...Tıpkı vücudunun yüregine dar geldigi gibi...Ne denizin mavisi açacak içini, ne pırıl pırıl gökyüzü...Kendini taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksin...Birileri sana bir şeyler anlatacak durmadan..."Önemli olan sağlık." "Yaşamak güzel." "Boş ver, her şey unutulur." Sen hiçbirini duymayacaksın...Göz yaşlarından etrafi göremez hale geleceksin...Ondan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek , az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksin...Hep ondan bahsetmek isteyeceksin..."Ölüme çare bulundu" ya da "Yarın kıyamet kopacakmış" deseler başını kaldırıp ''Ne dedin?" diye sormayacaksın...Yalnız kalmak isteyeceksin...Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak... İkisi de yetmeyecek...Geçmişi düşüneceksin...Neredeyse dakika dakika...Ama kötüleri atlayarak...Onunla geçtigin yerlerden geçmek isteyeceksin...Gittigin yerlere gitmek...Bu sana hiç iyi gelmeyecek...Ama bile bile yapacaksin...Biri sana içindeki aciyi söküp atabilecegini söylese,kaçacaksın...Aslında kurtulmak istedigin halde, o acıyı yaşamak için direneceksin...
                        Hayatının geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksin....Aksini iddia edenlerden nefret edeceksin...Herkesi ona benzetip... Kimseyi onun yerine koyamayacaksın...Hiçbir sey oyalamayacak seni...İlaçlara sığınacaksın... Birkaç saat kafanı bulandıran ama asla onu unutturmayan. Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren...Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek...Bogazın düğümlenecek,dinleyemeyeceksin...Uyumak zor, uyanmak kolay olacak...Sabahı iple çekeceksin...Bazen de "Hiç günes dogmasa" diyeceksin...Ne geceler rahatlatacak seni ne gündüzler...Ölmeyi isteyip, ölemeyeceksin...Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önüne çıkana sarılmak isteyeceksin...Nafile...Düsüncesi bile tahammül edilmez gelecek...Rüyalar göreceksin, gerçek olmasını istediğin...Her sıçrayarak uyandıgında onun adını söyledigini fark edeceksin...Telefonun çalmasını bekleyeceksin...Aramayacaginı bile bile...Her çaldıgında yüregin agzına gelecek...Aglamaklı konusacaksın arayanlarla...Yüregin burkulacak...Canın yanacak...Bir daha sevmemeye yemin edeceksin... Hayata dair hiçbir sey yapmak gelmeyecek içinden...Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksın...Defalarca aradıgı günlerin kıymetini bilmedigin için nefretedeceksin...Yasadıgın sehri terk etmek isteyeceksin...Onunla hiçbir anının olmadıgı bir yerlere gidip yerlesmek...Ama bir umut...Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu...Bu umut seni gitmekten alıkoyacak...Gel gitler içinde yasayacaksın... Buna yasamak denirse...Razı mısın bütün bunlara...? Hazır mısın sonunda ölüp ölüp dirilmeye...?
                        O halde AŞIK olabilirsin...
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Aşkı komplike cümlelerle anlatmaya gerek yok bence. Aşk, tutsaklık değildir bana göre. Ya da ölümüne kendini vermek değildir.

Aşk benim için, onu her düşündüğünde istisnasız gülümsemektir. ( Şu an gülümsüyorum mesela )
                          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk görüşte aşk üzerine bir araştırma yapılmış.Saniyenin 1/5inde aşık olmak mümkünmüş.Yani ilk görüşte aşk vardır diyor araştırmacılar.Duydum paylaşayım dedim
                            O konuda doğruluna inandığım bilgiyi paylaşayım seninle, madem bu kadar meraklısın ilk görüşte aşka. Bir insanı ilk görüşünden sonra ortalama 3 dakika içinde onun kaderini zaten kafanda çiziyormuşsun. Yani hoşlandıysan, ileride bir gün bu sevgiye dönüşebilir ya da öylece kalabilir. Ama hoşlanmadıysan o insandan duygusal manada, aranızda bir şey olması mümkün hale gelmiyor bu durumda.

Umarım anlatabilmişimdir
                            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Yok öyle bir şey
                              Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O konuda doğruluna inandığım bilgiyi paylaşayım seninle, madem bu kadar meraklısın ilk görüşte aşka. Bir insanı ilk görüşünden sonra ortalama 3 dakika içinde onun kaderini zaten kafanda çiziyormuşsun. Yani hoşlandıysan, ileride bir gün bu sevgiye dönüşebilir ya da öylece kalabilir. Ama hoşlanmadıysan o insandan duygusal manada, aranızda bir şey olması mümkün hale gelmiyor bu durumda.

Umarım anlatabilmişimdir
                                Ben meraklı değilim.Bu sadece bir bilgi paylaşımıydı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X