Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkçabat olabilir
Dilara & Selami
Cok sasirdim ama ya(!)
Canim hayirli olsun tekrardan
Celooo kizimiza iyi bak
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan kurban ol sen Akcaabatli bayanlarateκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
Sevgililer günü iki tür insanı zengin eder....
Hediye alan ve verenin kalbi zengin olur.....
Birde hediye ve çiçek satanlar zengin olur....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 10.02.2009, 16:02.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
- Alıntı
Yorum
-
Ben sevgililer gününü çok saçma buluyorum.. ve böyle bir gün benim için çok sıradan asla ve asla ekstra uğraşlar içine girmiyorum
Sevgiline birşeyler yapmak için sevgililer gününü beklemek saçmalık.. içinden gelicek insanın özel bir gün diye yapılmamalı"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
İyi dinleyin....Yaşasın kızlarsız hayat.....Yaşasın bekarlık....Yaşasın dırdırsız hayat...Yaşasın özgürlük.....Yaşasın mecburiyetsizlik...Yaşasın romantik olmayan hayat....Yaşasın 14 şubatı ekmek içi döner sayan hayat...Yaşasın ellerimin boş kaldığı hayat....Yaşasın mayışmış bakışmaların olmadığı hayat...Yaşasın çiçeksiz hayat...Yaşasın kırmızısız hayat....
YAŞASIN YAŞASIN YAŞASIN YAŞASIN YAŞASIN .........TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu aralar hem forumda hemde msn de görene aşk olsun. bence sitem biraz kendine gelmeli nihal hanım
tamam sitem ilk önce kendime sonra bana haber vermeyenlereYeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlayın üstünden tam 1gün geçmiş ve ben yeni öğreniyorum
Canlarımm mutlu olursunuz inş çok sevindim
ortiiiiiiiiii kızımızı üzmee sakın
--------------
Sevgililer gününe gelince... böyle özel günmü olur hiç ?
Sevgili; birbirine sevgi besleyen anlamına gelmez mi ?
Bu sevgiyi küçük bir zaman diliminde sıkıştırmak neyin nesi ?
İçerisinde sevgi besleyen insan için hergün sevgililer günüdür..Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan kurban ol sen Akcaabatli bayanlara
10sayfa geriden bu mesajı nasıl seçtin ya Hayret Ülkemizin ve Memleketimizin Bütün insanlarına Kurban OlayımTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
Yorum