Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlı olsun
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu da yeni haber mi pehh Yakında BMN Magazin başlığını açıcam

Tebrikler kardeşlerim.Allah tamamına erdirir inşallah düğünde kolbasti varsa gelicem söz
      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
      Her Türlü

Yorum

• Hayırlı olsun .

Mutluluk yanınızdan eksik olmasın .

Tebrik ederim

Yorum

• Arkadaşlar herkes sağolsun Eyüp İlhan Melal Recep abi Gamze Adem abi Todoron(yasin kardeşim ) Kuzenim Cem emirhan ömer faruk hepiniz sağolun uzun uzun yazamıcam kaçak giriyorum... yarın görüşmek üzere iyi geceler
          En son Dilara tarafından düzenlendi; 09.02.2009, 23:36.

Yorum

• Ayrıca tanımadıgım fakat bu vesile ile tanısma fırsatı yakalayacagım yasemin abla burcak abi ve daha bir sürü kişi sizlerde sağolun

Yorum

• Bakın ben ne zaman anlamıştım. Şimdi Dilara maçın yıldızı anketinde Tayfun'a oy verdi ve başlığa Tayfun tabii ki gibisinden bir şey yazdı. Aynısından bir tanede Selami yazdı. O zaman çakmıştım.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bakın ben ne zaman anlamıştım. Şimdi Dilara maçın yıldızı anketinde Tayfun'a oy verdi ve başlığa Tayfun tabii ki gibisinden bir şey yazdı. Aynısından bir tanede Selami yazdı. O zaman çakmıştım.
                Vaay Selami ne hallere düşmüş
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Bakın ben ne zaman anlamıştım. Şimdi Dilara maçın yıldızı anketinde Tayfun'a oy verdi ve başlığa Tayfun tabii ki gibisinden bir şey yazdı. Aynısından bir tanede Selami yazdı. O zaman çakmıştım.
                  Tayfun'u kıskanıyo kendisi

Yorum

• İlk olarak Dilara Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar herkes sağolsun Eyüp İlhan Melal Recep abi Gamze Adem abi Todoron Kuzenim Cem emirhan ömer faruk hepiniz sağolun uzun uzun yazamıcam kaçak giriyorum... yarın görüşmek üzere iyi geceler
                    olayı dün gece bana anlatırken garibim ya korkudan yazamıyodu
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

Onu bende gördüm işte

Birşey değil Dilara Mutluluklar Dileriz.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Selami ve Dilara mutluluklar
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Neler olmuş burada yahu.

Mutluluklar dilerim; Selami ve Dilara.

Yorum

• Allah sonuna erdirsin insallah arkadaslar hayirli ugurlu olsun Dilara ve Selami
                            # 61 Onur Recep Kivrak
                            " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Aşk Trabzonsporlu olmaktır

illaki yazan olmuştur bunu okumadım sayfaları ama

Yorum

• Ben burda yokken neler karıştırmışlarŞu konuda bile ismimi geçirdiniz ya helal olsun

Recep'de hava atay, 3 gün öncesinden biliyorduk biz Recep beyBenden izin almadan böyle bir işe girşebilirler mi sanaysın?

İki kardeşimi de tebrik ederim, kendileri ve ilişkileri hakkında ne düşündüğümü ikisi de biliyor, "Allah tamamına erdirsin" diyorum

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X