Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin profiline bakınca ne olacak ?Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiyeyse bu başlıkta hep Umutçular varUmutçular umudu olanlar
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak deadlylove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleömer bu gecede burdasınnn bakıyomda)
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiyeyse bu başlıkta hep Umutçular varHepimiz bir umut bekliyoruz işte
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa onun profiline bakıp ağlayacana takıl bana hayatını yaşa..
İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmutçular umudu olanlar
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelevel atlamak gerekli sanırım
İllaki çağa göre geri kalmış , bana göre ileri gitmiş birisini bulurum yaa
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBulursun,buluruzdaha yaşımız kaç bizim
sanki evde kaldık ya
Zaman daha neler gösteriri nelerrrrrrrr
Ama unutmak hiç kolay olmuyor
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePişmansın ama dimi Ömer ?
İstemezdim böyle olmasını. Çünkü eski kız arkadaşımın benim için yaptıklarını şu dünyada başka kız zor yapar. Yani yapan olur ama binde bir denk gelir.
Çok fazla şey yaptı benim için ve ilerisi için.
Böyle olmasını istemezdim.Ama evlendikten sonra mutsuz olacağımızı ikimizde biliyorduk. Belki böylesi daha hayırlıdır. Hiç belli olmaz zamanın ne göstereceği...
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
.....
Benimde aynen öyle.
Normalde kızlarla ilişkilerim çok sınırlıdır. Yani sınıf arkadaşlarımı sokakta görünce bile zor selam veriyorum bazen veremiyorum.
Bundan sonra önümüze illaki çıkacaktır. Ama istediğim düzeyde ve kişilikte olacakmıdır orası şüpeli.
Onca yıl yaşanan ve yapılan şeyler bir hiç gibi silinip gidiyor.
En çokta severek ayrılmak bana koyan şey. Keşke kavga edip filan ayrılsaydık. Nefretle filan ayrılsak bu kadar üzülmezdim...
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
Yorum