Offfffffffffffffffffffff of
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Nurbanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSessiz kalmasın o zaman Irmakcıım. Buyur sen başla arkası gelir
Arada kaçıyorum ders çalışmak içinBu gecelik dışardan takip edicem muhabbeti
bıdık
-Kutadguye-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk kez yazıyorum bu baslıga sanırım....ismi dikkatim icekti....
Aşk, YOKTUR aşık olmak VARDIR......! çözün bakalımTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaŞk 10 ay sonra da ilk günkü heyecanı duyabilmektir..ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk soyut bir kavramdır , vardır. Eğer olmasaydı Aşık olmakda olmazdı. Olmayan birşey nasıl olunabilir ?volkannn KOYDUK MU ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk soyut bir kavramdır , vardır. Eğer olmasaydı Aşık olmakda olmazdı. Olmayan birşey nasıl olunabilir ?Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
Vallahi şahsen belli bir süre dolduktan sonra eski heyecanı duyulabileceğini sanmıyorum..
Arada sırada olabilir ama daima ilk günkü heyecan korunamaz. Korunmasın da zaten. Kızın yanında elim ayağım tutulmasın mümkünseSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk kez yazıyorum bu baslıga sanırım....ismi dikkatim icekti....
Aşk, YOKTUR aşık olmak VARDIR......! çözün bakalımİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk soyut bir kavramdır , vardır. Eğer olmasaydı Aşık olmakda olmazdı. Olmayan birşey nasıl olunabilir ?İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaŞk 10 ay sonra da ilk günkü heyecanı duyabilmektir..volkannn KOYDUK MU ?
- Alıntı
Yorum
Yorum