Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Offfffffffffffffffffffff of
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Oflayup puflama yahu zamanla atlatıyosun boşver =)
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Yok sicak oldu ondan ofladum
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• offfffffffff değil de aaaaaaaaaaaafff affff dememiz gerekir

Irmak başlamadan başlayanlar olmuş bile
          Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• O Zaman Problem Yok =)
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• ilk kez yazıyorum bu baslıga sanırım....ismi dikkatim icekti....
              Aşk, YOKTUR aşık olmak VARDIR......! çözün bakalım
              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Nurbanu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sessiz kalmasın o zaman Irmakcıım. Buyur sen başla arkası gelir

Arada kaçıyorum ders çalışmak içinBu gecelik dışardan takip edicem muhabbeti
                bıdık
                -Kutadguye-

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ilk kez yazıyorum bu baslıga sanırım....ismi dikkatim icekti....
                  Aşk soyut bir kavramdır , vardır. Eğer olmasaydı Aşık olmakda olmazdı. Olmayan birşey nasıl olunabilir ?
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• aŞk 10 ay sonra da ilk günkü heyecanı duyabilmektir..
                    Yeterki ONUR'suz
                    olmasın
                    aŞk
                    !

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aŞk 10 ay sonra da ilk günkü heyecanı duyabilmektir..
                      Tecrübe konuşuyor
                      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aşk soyut bir kavramdır , vardır. Eğer olmasaydı Aşık olmakda olmazdı. Olmayan birşey nasıl olunabilir ?
                        ya bırak simdi kelimelerin edebiyatını arastırmayı..soyut saydam tekil cogul degil...edebiyat bölümünde degiliz...sen bi daha oku bi bak bakım
                        volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Aşk onu her anında yüreğinde hissetmekdir...
                          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                          Her Türlü

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen hele bi çevrimiçi ol ben sana tanımlayacam o soyut kavramı..
                            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Vallahi şahsen belli bir süre dolduktan sonra eski heyecanı duyulabileceğini sanmıyorum..

Arada sırada olabilir ama daima ilk günkü heyecan korunamaz. Korunmasın da zaten. Kızın yanında elim ayağım tutulmasın mümkünse
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ilk kez yazıyorum bu baslıga sanırım....ismi dikkatim icekti....
                                İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aŞk 10 ay sonra da ilk günkü heyecanı duyabilmektir..
                                işte bu...yani benim dedigimle nihal kardesiminki aynı.... Aşk yoktur Aşık olmak vardır.... Hani ilk günki heycan var ya..o hiç bitmemiiş gibi..hep aşık olursun her gün...10 gün sonrada 10 ay sonrada....
                                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X