Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    HahaBen "genele" yi "genel" okumuşum..Problem bende
    Ben de farkettim de bozulma diye demedim madem farkettin itiraf edeyim ççç
    Twitter Adresim

Yorum

• Gerçekten eski muhabbetler can sıkıyor. Ben sormuştum bir kere kaç kişiyle çıktın diye 23 demişti.. ççç
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Vallahi evlilik konusuna hiç girmeyeyim , genel olarak düşüncem bu , bence kıskancımdır kafaya takarım ancak seviyesinde bırakmak gerek.

Kendime kotamı koymuşum evlilik kelamı etmem 33 yaşına kadar.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tabiki de evleneceğin kişiye güvenir olursun. Samimi olursun. Ama şahsen ben böyle şeyleri kabul edemeyen birisiyim.

Kendim öyle birisi olduğum için olabilir. Hiçbir kızın elini tutmadım. Karşımdakine elini tuttunmu diye sormam zaten. Bilirim kimseyle görüşmedi sadece benimle oldu bu hayat boyunca.

Ben olaya şöyle bakarım. bu eli ilk ben mi tutmuşum ? bu eli son ben mi tutmuşum ?

Ben eli ilk tutan olmak isterim. İlk tuttuğum el benim için son tutacağım el olacaktırda...

İlk olmak tabiki çok güzeldir,umarım istediğin gibi biriyle birlikte olursun ama bu düşüncelerinin yıllarla birlikte değişeceğini düşünüyorum..
          bıdık
          -Kutadguye-

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gerçekten eski muhabbetler can sıkıyor. Ben sormuştum bir kere kaç kişiyle çıktın diye 23 demişti.. ççç
            ççç ççç

Biraz da sen sordun diye azalttığını varsayarsak ...
            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Büyük konuşma gözünün yağını yeyim ... Öyle düşün öyle yaşada büyük konuşma bazen hiç beklemediğin an bişeyler oluyor ...

Umarım dediğn gibi olur kardeşim ..
              Ya büyük konuşmayı sevmem. Orda da aslında büyük konuşmak için yazmadım. ama öyle olmasını istediğim ve dilediğim için öyle yazdım.

Tabiki de hayatın bize ne getireceğini şimdiden kestiremeyiz.

Ama şunu biliyorum şu dünyada büyük çoğunluk kalbine göre birisini buluyor.

O yüzden Allah hepimizin gönlüne göre versin

Yorum

Gerçekten eski muhabbetler can sıkıyor. Ben sormuştum bir kere kaç kişiyle çıktın diye 23 demişti.. ççç
                Ben birker bir kizdan, bednden önce baska biri ile Tanisti diye ayrilmistim

Adedi : 1
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O nasıl bir sebep yahu ...

Benden önce uyandın deyip ayrılmak gibi
                  Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ççç ççç

Biraz da sen sordun diye azalttığını varsayarsak ...
                    Aman Allahım..

Yorum

Nası yaççççççççç
                      bıdık
                      -Kutadguye-

Yorum

Ultra, Mega kıskanç..ççç

Yorum

• İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nası ya.........
                          Benden önce baska biri ile Tanisip Görüsmüs. Ama Ilsikiye dönmemis.

Beni ama cok Rahatsiz etti. Birgün beni onunla Kiyasladi, bende arkami dönüp gittim
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vallahi evlilik konusuna hiç girmeyeyim , genel olarak düşüncem bu , bence kıskancımdır kafaya takarım ancak seviyesinde bırakmak gerek.

Kendime kotamı koymuşum evlilik kelamı etmem 33 yaşına kadar.
                            Görürüm ben seni. en geç 27 yaz buraya

İlk olarak ırmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İlk olmak tabiki çok güzeldir,umarım istediğin gibi biriyle birlikte olursun ama bu düşüncelerinin yıllarla birlikte değişeceğini düşünüyorum..
                            19 yaşındayım fikrim değişmedi.

Yıllar insanların dışını değiştirsede içini çok az değiştirir bence

Yorum

Benden önce baska biri ile Tanisip Görüsmüs. Ama Ilsikiye dönmemis.

Beni ama cok Rahatsiz etti. Birgün beni onunla Kiyasladi, bende arkami dönüp gittim
                              İzzeett'den inanılmaz itiraflar ...

Doğru söyle şamarda attın mı ? ççç
                              Twitter Adresim

Yorum

Ultra, Mega kıskanç..ççç
                                Alakasi yok.. Secici diyelim
                                Trabzonspor

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X