Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selim benim dediğim taktiği mi uyguladın yoksa
    Oha ççç
    Hayır, gönül işlerinde tek geçtiğim bir kankamın taktiklerimi uyguladım ve başarıya ulaştım
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Aşk sadece aşık olmak ve aşkı yaşamakla bitmiyor. İşin içine ciddiyet girdiği zaman önüne çok büyük engeller çıkıyor ve diyorsun ki "yeter ulan böle aşk yaşayacağıma bitsin". Bitsin diyorsun ama bitiremiyorsun. O kadar çok engel çıkıyor ki başka zaman başka biri anlatsa sana "hadi canım" dersin gülersin, eleştirirsin, kızarsın, şaşırırsın. Sonra senin başına gelir kala kalırsın. Bir kaç değil bir ÇOK kez ayrılırsın. Fakat seversin aşıksın onsuz yapamazsın ayrılığa dayanamassın barışırsın ağlarsın. Çünkü oda seni sever sensiz yapamaz. Artık herşeyi bitirmişsindir. iş imzalara kalmıştır. Ama o imzalar bir türlü gelmez. Önüne bir sürü neden çıkar sorun çıkar. Dayanılmaz gibi gözükür fakat dayanırsın. Kanser gibi içten içe yer bitirir insanı. Şimdiye değil bir kaç yıl sonrasına planlar yaparsın. Manevi durum değil hayat şartlarıdır buna engel. Hayaller kurarsın zaman geçmek bilmez. Yıpranırsın yıpranırsın ve beklersin. O çok değerli olan zamanın saniyesinde geçip gitmesini istersin gelsin o günler dersin. Gelmez uzadıkça uzar beklersin.

Aşık olmak sevmek değil herşey. Herşey olan onunla herşeyi yaşamaktır! İmzaları atıp yaşlanmaktır bir yastıkda... Herşey Gönlümüzce olur İnşallah.
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Beraber bu sıkıcı hayat şartlarının gelişmesini bekleyen çiftler evlendiklerinde daha olgun,kavga etmeyen,sakin çiftler oluyorlar Bundan da haberin olsun.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aşk sadece aşık olmak ve aşkı yaşamakla bitmiyor. İşin içine ciddiyet girdiği zaman önüne çok büyük engeller çıkıyor ve diyorsun ki "yeter ulan böle aşk yaşayacağıma bitsin". Bitsin diyorsun ama bitiremiyorsun. O kadar çok engel çıkıyor ki başka zaman başka biri anlatsa sana "hadi canım" dersin gülersin, eleştirirsin, kızarsın, şaşırırsın. Sonra senin başına gelir kala kalırsın. Bir kaç değil bir ÇOK kez ayrılırsın. Fakat seversin aşıksın onsuz yapamazsın ayrılığa dayanamassın barışırsın ağlarsın. Çünkü oda seni sever sensiz yapamaz. Artık herşeyi bitirmişsindir. iş imzalara kalmıştır. Ama o imzalar bir türlü gelmez. Önüne bir sürü neden çıkar sorun çıkar. Dayanılmaz gibi gözükür fakat dayanırsın. Kanser gibi içten içe yer bitirir insanı. Şimdiye değil bir kaç yıl sonrasına planlar yaparsın. Manevi durum değil hayat şartlarıdır buna engel. Hayaller kurarsın zaman geçmek bilmez. Yıpranırsın yıpranırsın ve beklersin. O çok değerli olan zamanın saniyesinde geçip gitmesini istersin gelsin o günler dersin. Gelmez uzadıkça uzar beklersin.

Aşık olmak sevmek değil herşey. Herşey olan onunla herşeyi yaşamaktır! İmzaları atıp yaşlanmaktır bir yastıkda... Herşey Gönlümüzce olur İnşallah.

Amin kardeşim amin....
          Twitter Adresim

Yorum

• Arkadaslar "pisledim" nasil sivayacagim

Off off
            Trabzonspor
            FC Barcelona MSV Duisburg
            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar "pisledim" nasil sivayacagim

Off off

O ne demek aga ya
              Twitter Adresim

Yorum

Arkadaslar "pisledim" nasil sivayacagim

Off off
                ne yaptinki ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O ne demek aga ya
                  Acamam Ceza Yerim. Ki hayat yine tedbirli olarak PFDKya yolladi ya beni...Pehh!
                  Trabzonspor

Yorum

• Özel mesaj
                    Twitter Adresim

Yorum

Acamam Ceza Yerim. Ki hayat yine tedbirli olarak PFDKya yolladi ya beni...Pehh!
                      tahkime bavur cezani aninda kaldirirlar.
                      ama bi sorun var eger kiz arkadasin bjk, fb veya gs li ise biraz zora cezada indirim anlam. cünki sen trabzonsporlusun

Yorum

• Evet Fenerli...Tahkim yolu kapandi gibi birsey ya ...OFF Olmayan Aklima Dolmus Duragi yapim
                        Trabzonspor

Yorum

Evet Fenerli...Tahkim yolu kapandi gibi birsey ya ...OFF Olmayan Aklima Dolmus Duragi yapim
                          ne oldugunu bilemedigim icin olay hakkinda pek yorum yapamam

Yorum

• Zaten düzeltilecek bir durum yok ortada, salakligimi ilan ediyorum o kadar !
                            (Bu aciklama Bu Konu disinda Hükümsüzdür)
                            Trabzonspor

Yorum

• kendi kendini suclamayi birak bence. hersey düzelir elbette

Yorum

• Yok yahu, düzelmesi imkansiz gibi neyse, sacmaladigimi itiraf ettim, rahatladim biraz
                                Trabzonspor

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X