Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Var yüzüğümüz ....

Ha şöyle minik Mahmut'um
    Twitter Adresim

Yorum

• Ahmet

2 tane Trabzonspor forması al..Birinin arkasına 6 Seni yazdır diğerinide 1 seviyorum yazdır...Yan yana gelince 61 seni seviyorum olsun..Hem kulupte para kazanmış olurççç
      Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
      As Roma
      Francesco Totti "10"
      Twitter:cemtotti61

Yorum

• "Hediye almak zorunda mısın yeğen? Kız senin gibi bir erkek arkadaşı bulmuş, daha ne hediyesi?" benzeri cümleler kurmak isterdim ama hepimiz biliyoruz ki bu cümleler birbirimizi pohpohlamak için söylenir ve hiç bir halta yaramaz.

Kızlar, kendileri hakkında ne düşündüğünle ilgilenmezler. Sabahlara kadar aynı resme bakıp 1 paket sigara bitirmen bir kız için bir anlam taşımaz. Ama sabahlara kadar uyumayıp onun ödevini yapman, ya da pahalı bir hediye alıp bir hafta boyunca okula yürüyerek gitmek zorunda kalışın anlam taşır.

Özetle; öyle mektupla, notla falan olmaz bu iş. Zaman ya da para (tercihen ikisini de) harcayacaksın.
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Var yüzüğümüz ....

Ha şöyle minik Mahmut'um
          Kolye Koy

Olmadi Lokum koy lokum gibisinde not birak
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ahmet

2 tane Trabzonspor forması al..Birinin arkasına 6 Seni yazdır diğerinide 1 seviyorum yazdır...Yan yana gelince 61 seni seviyorum olsun..Hem kulupte para kazanmış olurççç

Fikir manyak ....

Uuuuuu ....

Cem harcanıyorsun olm ççç ççç

Kız 61 ne derse çççççç
            Twitter Adresim

Yorum

• E tamam sandik dedim daha ne fikri istiyorsun benden
              Kolye al, ismine uygun olabilir.. Ucunda fa anahtari olur mesela ya da herhangi bir nota
              Daha ne diyeyim be kardesim ))

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Hediye almak zorunda mısın yeğen? Kız senin gibi bir erkek arkadaşı bulmuş, daha ne hediyesi?" benzeri cümleler kurmak isterdim ama hepimiz biliyoruz ki bu cümleler birbirimizi pohpohlamak için söylenir ve hiç bir halta yaramaz.

Kızlar, kendileri hakkında ne düşündüğünle ilgilenmezler. Sabahlara kadar aynı resme bakıp 1 paket sigara bitirmen bir kız için bir anlam taşımaz. Ama sabahlara kadar uyumayıp onun ödevini yapman, ya da pahalı bir hediye alıp bir hafta boyunca okula yürüyerek gitmek zorunda kalışın anlam taşır.

Özetle; öyle mektupla, notla falan olmaz bu iş. Zaman ya da para (tercihen ikisini de) harcayacaksın.

Yok aga yok senin canın iyi acımış ...

Sen bu konuda fikir verme

Çoğu yerde katılıyorum ama 2 yıl oldu az çok tanıdım para harcarsan hediyeyi almam bile dedi ...

Bir de doğum günümde 500 liralık hediye aldığı düşünülürse bu mantık benim kıza ters ...

Var mı duygusal birşey
                Twitter Adresim

Yorum

Fikir manyak ....

Uuuuuu ....

Cem harcanıyorsun olm ççç ççç

Kız 61 ne derse çççççç
                  61'i sorarsa yaşama sebebim dersin
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• Kurtlar Vadisi'nde Ömer Baba'nın anlatığı bi olay vardı o da olabilir

"Boş bir kağıt,bir kalem ,bir de silgi.Kağıt ömür demektir.Kalemle silgi ise :benim hayatımı sen yazrsın sen silersin.Ben hiç azametin karşısında arziyetimin bilincindeyim.Sen ne yazarsan güzel ,sen neyi silersen güzel..İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür demektir."

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kurtlar Vadisi'nde Ömer Baba'nın anlatığı bi olay vardı o da olabilir

"Boş bir kağıt,bir kalem ,bir de silgi.Kağıt ömür demektir.Kalemle silgi ise :benim hayatımı sen yazrsın sen silersin.Ben hiç azametin karşısında arziyetimin bilincindeyim.Sen ne yazarsan güzel ,sen neyi silersen güzel..İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür demektir."

Mükemmell...

Cem oku ha bunu sağol ustam
                      Twitter Adresim

Yorum

Yok aga yok senin canın iyi acımış ...

Sen bu konuda fikir verme

Çoğu yerde katılıyorum ama 2 yıl oldu az çok tanıdım para harcarsan hediyeyi almam bile dedi ...

Bir de doğum günümde 500 liralık hediye aldığı düşünülürse bu mantık benim kıza ters ...

Var mı duygusal birşey
                        Pahalı hediyeler işe yaramayacaksa, ona alacağın hediyeye zaman ayır. Örgü fikrini beğenmiştim meselâ. Yok, ikisi de olmaz diyorsan kafa yoracak ve şaşırtacaksın.

Canımın yandığı doğrudur ama tamâmen benimle ilgili bu durum. Hanımlardan çok şey bekliyorum ve sıkıntı da buradan başlıyor. Evrimin soyumuzun kalitesinden sorumlu tuttuğu kadınların çok kaliteli olmalarını bekliyorum ve ilk yanlışta ipleri kopartıyorum. Ama vaktiyle çok bedduâ almış olmalıyım ki başıma fecî bir olay geldi (bkz. "En dumur olduğunuz anlar" başlığı).

Vaktiyle Otisabi gibiydik ama bu işler bizden geçti. Yaş ilerledi, sorumluluk arttı, para ve vakit azaldı ve biz de yeşil sahalardan uzaklaştık.
                        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kurtlar Vadisi'nde Ömer Baba'nın anlatığı bi olay vardı o da olabilir

Demekki Neymiş.. Kurtlar Vadisi Bir Diziden Daha Fazlasıymış..

Sadece Adam Öldürmeye Özendirmiyormuş.. Aşka, Huzura, Mutluluğada Özendiriyormuş..
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• ahmet o dert bende de var , hadi konuşun konuşun , fikirler çıksın

Yorum

• Benim fikirlerimi toplayin cok harika bir sey cikar ortaya

Neyse Ahmet'in isini hallettik sayilir, siradaki kimdi )))
                              En son Seda tarafından düzenlendi; 29.12.2009, 02:23.

Yorum

• İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim fikirlerimi toplayin cok harika bir sey cikar ortaya

Neyse Ahmet'in isini hallettik sayilir, siradaki kimdi )))
                                Ne zaman oldu o iş ben yatıyorum umarım kalktığımda çok güzel fikirler görürüm Cem hariç ...
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X