"Namuslu adam erken evlenir, akıllı adam hiç evlenmez" diyen M. Twain'in sözüyle İlhan'a desteğimi sunarken, Aşkın Allah belasını versin niyazlarımı da semaya yollarım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
- Cihan abi,
Süpersin.
Sevdim o sözü, fena (ç)alıntılarım.
dip not: O söz Mark Twain'in mi yoksa Cervantes'e mi ait?En son ilhan tarafından düzenlendi; 21.11.2009, 12:25.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana demiştim tanıyamayacağım kesin diye
Dur anlatayım olayı;
İlk buluşmayı yüz hafızama güvenmediğim için az kişinin olacağını tahmin ettiğim bir yerde yapmayı planladım. ...Stand-upçı başkan istemiyoruz!
- Alıntı
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok bilen arada sırada yanılmalıdır. Yoksa kompleksimizi nasıl gidereceğiz Cihan?
"Hayatında hiç hata yapmamış kişi hiç yeni bir şey denememiştir" düsturuyla hareket etmek lazım.
Ama benim asıl sözüm arada kaynadı "Allah belanı versin Aşk"
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
"Namuslu adam erken evlenir, akıllı adam hiç evlenmez"
Çok ilginç bir söz
Erken evlenen akılsız mı oluyor bu durumda?
Yada evlenen akılsız oluyor
Hiç evlenmeyen yok çünkü
Erkeklerin hepsi..."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevâmını okumaya gerek yok. Ömer'im sen bu kıza âşık falan değilsin.
6 yıllık arkadaşımla yolda rastlaştığımızda adamın elini uzatıp beklemesine rağmen farketmemiş, yoluna devam etmiş biriyim ben.
Yüz hafızam, çevreye dikkatim hakikaten çok kötüdür benim. Şaka yapmıyorumSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan beni tanımıyorsun
6 yıllık arkadaşımla yolda rastlaştığımızda adamın elini uzatıp beklemesine rağmen farketmemiş, yoluna devam etmiş biriyim ben.
Yüz hafızam, çevreye dikkatim hakikaten çok kötüdür benim. Şaka yapmıyorum
Bendede Körlük var 2 metreden öteki adami tanimiyorum isterse ABim olsunGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
Yorum