İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim iş tamamdır. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Yardımı geçen herkese teşekkür ederim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim iş tamamdır. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Yardımı geçen herkese teşekkür ederim
Allah korusunTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim iş tamamdır. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Yardımı geçen herkese teşekkür ederimHayırlı olsunn..
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmirhan ask zor is ya. Zor Zor Zor.... Uzak durdugunu sandigin anda icine cektigi zaman seni daha da zor oluyor.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni oluşan çiftlere mutluluklar diliyorum.
Henüz tek takılanlara da, kolaylıklar diliyorum.Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZorluğu ilişkiyi yürütmekte bence maya meşagatli bir iş bildiğin zanaat gerektiriyor.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO noktaya kadar gelse
İşte bu yüzdendir dil bilgisini sevmeyişim,imla kuralsız yaşadık hep aşkları ne yapalımTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO Noktaya kadar ne imla kuralları var diyorsun yani
İşte bu yüzdendir dil bilgisini sevmeyişim,imla kuralsız yaşadık hep aşkları ne yapalımverin bana finansal problemler versinler tarih verin sorun yasamam.. ama bu dil bilgisi varya =)
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
Yorum