İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok be Fatih. Sana diyoruz sakın doktor ayarlama diye kendim mi ayarlayacağım?
Tercüman olacak kendisiTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Aşk, 20 Kişilik Otobüse Binen 90 Kişi Arasından Bakışarak Birbirine Gülümsemek, İneceği Yeri Merakla Beklemektir..En son Kubilay ŞAHİN tarafından düzenlendi; 17.11.2009, 00:47.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi bir nazar değdirirseniz hepiniz 2 hafta kitletirim ilhan'aOna göre ayağınızı denk alın
)
Zaten bu Nihal yakıyordu az kalsın başımıİftiranın bu kadarı..
Ben masumum.
Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben de çok mutluyum hem de acayip mutluyum.İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bende mutluyum. Ömer'e has bir durum değilİlk olarak Sadullah KAPICIOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok aslında bende mutluyum.. Dönemsel olarak şuan gayrıyız.
hayırlı olsun ya genel de başlıkta hep aşk acısı çekenler olduğu için o yüzden böyle bir genelleme yaptım''...TrAbZoNsPoR...''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi zamanlar bu başlıkta aşk yok diyenlerin, şimdiler de kör kütük aşık olduğunu görmek şaşırtıcı.
O yüce duyguyu bu üc harflik kelimeyle anlatamazsin arkadas!
Esdeger mi yahu?!
- Alıntı
Yorum
Yorum