Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vallah hic dert etmeyin, nekadar rahat olursaniz okadar daha kolay olur muhabbet edebildigin kadar etmeye calis. Gecenlerde ayni problem bende de variydi, bide baktimki kiz bana sordu numarami ))
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vallah hic dert etmeyin, nekadar rahat olursaniz okadar daha kolay olur muhabbet edebildigin kadar etmeye calis. Gecenlerde ayni problem bende de variydi, bide baktimki kiz bana sordu numarami ))
      Öyle de işin zevki kaçıyo sen isteyecen o vermeyecek işin esprisi bu zaten

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öyle de işin zevki kaçıyo sen isteyecen o vermeyecek işin esprisi bu zaten

Bu espriye gülünmüyo ama..
        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Aşk basite alınabilecek bir konu değilmiş. Aşık değilim ama olanı basite aldım. Üzgünüm. Anlamak için gerçekten aşık olmak, aşkı öğrenmek gerekiyor sanırım.

Yorum

• UludagSözlük'ten alıntıdır.

soyadına göre internette tüm ilgili kişiler ttrehber'den bulunur.Tabi bu durum kişinin numarasını herhangi bir cep telefonu operatöründen bulunamazsa yapılır.Sonra ilgili semtler teker teker aranır,aranılan kişiyle görüşülmek istendiği söylenir ve şöyle bir diyalog eldeki veriler doğrultusunda her zaman etkilidir:
            - iyi günler teyzecim ben x'i aramıştım
            - yok çoçum evde.
            - x' in arkadaşıyım da adım ....... (herhangi bir isim),bu tatilde lise arkadaşları olarak toplanıyorduk da x'e ulaşamadım.numarası höde bödö mü?
            - yok çoçum yanlış o doğrusu bu ...........
            - iyi günler teyzecim çok teşekkürler. (BiNGO)
            (test edilmiş onaylanmış bir yöntemdir)

Yorum

• Günün Sorusu:

Kiskanclik asiri Sevgi Gösterisimidir, yoksa Piskolojik bir "Hastalik"mi?
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Günün Sorusu:

Aşırı sevgi gösterisidir bence.Çünkü insanlar çok sevdiği şeyleri paylaşmak istemez.
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Günün Sorusu:

Kıskançlık, sevdiğim dediğini çileden çıkartacak duruma geliyorsa, orada sevgi filan yoktur bence, bu psikolojik hastalıktır. Zira, insan sevdiğini rahatsız edecek davranışta buunmaz, bulunmamalı..
                  "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Begüm ne diyorsa doğrudur.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• imza
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlhan! Neden bu lafı masumane bi laf olarak göremedim acaba

Başkanım! Oyuna gelme, benden yana ol

Yorum

• Vallahi bende Kiskanclik Takinti halinde...Hatta kendi kendime bazen soruyorum Manyakmiyim diye
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Kıskançlık iyidir ama aşırısı iyi değildir. Özellikle erkeğin doğasında çok farklıdır. Mesela kız arkadaşımın bana karışmasına, müdahale etmesine uyuz olurum. Çünkü ben pek karışmam. Bana bir şeyleri yapma diye telkinde bulunabilir ama fikirlerini dayatamaz. Ben neyi isterse yapmasına karışmam. Bana yapılmasını istemediğim için sevgilime de karışmam.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Okuldan beğendiğim bir kız var ve 3-4 kerede MSN'den konuştuk.Okulda selamlaşmalarda oluyor tabiki.Ama ben işi ilerletmek istediğim yani bu kızla çıkmak istediğim için telefon numarasını almak zorundayım çünkü çok nadir internet'e giriyor ve görüşme az görüşme fırsatı buluyorum doğal olarak.
                              onurcum bak çok kıyak bi numara söylicem şimdi sana
                              kızın yanına gidiyosun..
                              çook önemli bi iş halletmek üzereymişsin de kontörün bitmiş moduna giriyorsun..

yaaa ayşe 5 kontör atsana diyorsun ( ççç ) (şu cümle tüm karizmayı yıkabilir ama olsun..pes etmek yok )

ayşe sana kontör gönderdiğinde 05xxxxxxx size 5 kontör göndermiştir içerikli mesajı açıp seçenekler diyip ayrıntı kullan sekmesinden numarayı seçip tel no'sunu kaydediyorsun

olay bu
                              *Gamze Melâl Tokay

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kıskançlık iyidir ama aşırısı iyi değildir. Özellikle erkeğin doğasında çok farklıdır. Mesela kız arkadaşımın bana karışmasına, müdahale etmesine uyuz olurum. Çünkü ben pek karışmam. Bana bir şeyleri yapma diye telkinde bulunabilir ama fikirlerini dayatamaz. Ben neyi isterse yapmasına karışmam. Bana yapılmasını istemediğim için sevgilime de karışmam.

Vay be! Harbiden bana hak vermiş

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X