Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kirazlık'dan Atakum'a kadar yürümüş birisiyim Senin dediğini çok yaptım abi Avatarımı değiştirmeme neden sevindin abi eskisi kötümüydü ? Teşekkürler..
    Eski avatarın mana itibarı ile menfi düşüncelere insanı sürüklüyordu. Bu yönü ile çok göze batıyordu. Bu çok daha güzel.

Kirazlıktan yürümen inşallah ciseli havada olmuştur. Nostaljik takılma açısından.
    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eski avatarın mana itibarı ile menfi düşüncelere insanı sürüklüyordu. Bu yönü ile çok göze batıyordu. Bu çok daha güzel.

Kirazlıktan yürümen inşallah ciseli havada olmuştur. Nostaljik takılma açısından.
      Abi cise vardı tabi olmazmı Ama bu cise yağmura döndükten sonra iş nostaljiden biraz uzaklaştı Sırılsıklam olmuştum
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bir kere öğrendin mi aşık olmayı , hiç yapamazsan yoldan geçenlere aşık olursun..Ve bir defa alıştınmı aşk acısına yoldan geçen hepsinin arkasına bile dönüp bakmazsın , acısı içinde kalır yine de..Ve kalbin alışmıştır aşık olmaya , kaybetmeye.Giderek daha delice aşklar bulur seni , zamanla anlarsın ki aşık olunan çok da önemli değildir..Bizzat aşkın kendisidir aşık olduğun.
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• ASskiz Hayat Düsünülemez
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Aşk, Gece Saat 1:00 den Sonra Kolanı Ve Çekirdeğini Alıp Balkonda Bütün Sivri Sineklere Karşı Savaş Açarak Sevdiğinle Mesajlaşmaktır..
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aşk, Gece Saat 1:00 den Sonra Kolanı Ve Çekirdeğini Alıp Balkonda Bütün Sivri Sineklere Karşı Savaş Açarak Sevdiğinle Mesajlaşmaktır..
              Avea 5bin mi vodofone 10bin mi türkcel sınırsız mı ?
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Avea 5000
                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Her gece geliyorum şu başlığa, yazacağım diyorum, bakıyorum, yazamıyorum, terk edip içime çekiliyorum...

Yorum

Avea 5000
                    O Zaman sana Mansur arkdan Sende Bizdensin Şarkısını gönderiyorum

111 sayfada ki yazımı oku bunu kaçırmanı istemiyorum Kubilay

Yorum

Aşk, Gece Saat 1:00 den Sonra Kolanı Ve Çekirdeğini Alıp Balkonda Bütün Sivri Sineklere Karşı Savaş Açarak Sevdiğinle Mesajlaşmaktır..
                      Aşk, yolda karşıdan karşıya geçerken ölümü göze alıp hala mesajlaşmaktır...
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Bir kız arkadaşımız olmadıki mesajlaşalım
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Aşkını kısa mesaj olmadan yaşayan kaç kişi var merak ediyorum
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir kız arkadaşımız olmadıki mesajlaşalım
                            Erkek arkadaşı ortamında mesaj yazıldığında arkadaşların verdiği genel tepki.

Bunun arkasından "La oğlum yüzümüze bak la" "Şaşı olacan valla" "Söyle rahat versin" diye devamı gelir

Sonra sevgiliye "Aşkım az işim var biraz müsade etsen" denilir
                            Sonra sevgili"ne işin var der" sonra sen "Ya arkadaşlar geldi de" dersin sonra sevgili"Ben mi arkadaşların mı" diye mantıksız bir soru sorar Sende "Kutuma gitmek istiyorum" diye cevap verip yine arkadaşlarına zaman ayıramamış olursun onun için ilişkiye başlamadan Kuralları belirleyelim arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Erkek arkadaşı ortamında mesaj yazıldığında arkadaşların verdiği genel tepki.

Bunun arkasından "La oğlum yüzümüze bak la" "Şaşı olacan valla" "Söyle rahat versin" diye devamı gelir

Sonra sevgiliye "Aşkım az işim var biraz müsade etsen" denilir
                              Sonra sevgili"ne işin var der" sonra sen "Ya arkadaşlar geldi de" dersin sonra sevgili"Ben mi arkadaşların mı" diye mantıksız bir soru sorar Sende "Kutuma gitmek istiyorum" diye cevap verip yine arkadaşlarına zaman ayıramamış olursun onun için ilişkiye başlamadan Kuralları belirleyelim arkadaşlar
                              Bana da o soru şu şekilde gelmişti...

Futbol mu Ben mi ? Daha doğrusu maç diyelim..
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bana da o soru şu şekilde gelmişti...

Futbol mu Ben mi ? Daha doğrusu maç diyelim..
                                Abicim geçen sayfalarda anlattım bunun cevabını detaylı olarak yardımcı olur sana bence

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X