Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim hala umudum var. MFÖ başlıktakilere benden gelsin.
    Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyi de açılmamanın ne anlamı var ki?
      Açılırsan kazanma ihtimalin var en azından. Açılmazsan baştan kaybedersin

Nihal,
      Küçük müçük ayıp oluyor Önümüzde 6. sezonun hatırlatmaları var, ona göre ççç

hep aynı şeyleri tekrar etmiş olacağım o yüzden daha önce yazdıklarımı okuyun derim. yada ben bi şey demeyeyim bekleyin görün. umarım bi gün benim kulağımı çınlatmazsınız
      Unut gitsin Hayat şimdi bi başka güzel

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        buna en çok ben amiiiiiiiiiin demek istiyorum
        Allah kabul etsin..Çok kötü bişey çok..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Şu ana kadar yanmadım desem yanlış olmaz ama yaktım mı bilmiyorum
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İyi de açılmamanın ne anlamı var ki?
            Açılırsan kazanma ihtimalin var en azından. Açılmazsan baştan kaybedersin

Nihal,
            Küçük müçük ayıp oluyor Önümüzde 6. sezonun hatırlatmaları var, ona göre ççç
            Ben mesela hiç kaybetmedim kaybetmemde..Hayal kırıklığına uğramam...Çünkü kaybedip kaybetmeyeceğimi anlarım..Nasıl mı, o insanın etrafında sürekli dolanacağım için onu etkili bakış ve süzmelerle ona hissettiklerimi konuşmadan açıklayabilirim..Eğer oda aynı bakış ve süzmelerle bana karşılık veriyorsa istiyor demektir..Ben böyle bir kızı hiç çıkma teklif etmeden bile tavlamıştım..Çıkıyorduk ama ortada ne teklif vardı ne bişey..
            En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 20:54.
            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu ana kadar yanmadım desem yanlış olmaz ama yaktım mı bilmiyorum
              ohhoo Ünal iyisin iyi.
              Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben mesela hiç kaybetmedim kaybetmemde..Hayal kırıklığına uğramam...Çünkü kaybedip kaybetmeyeceğimi anlarım..Nasıl mı, o insanın etrafında sürekli dolanacağım için onu etkili bakış ve süzmelerle ona hissettiklerimi konuşmadan açıklayabilirim..Eğer oda aynı bakış ve süzmelerle bana karşılık veriyorsa istiyor demektir..Ben böyle bir kızı hiç çıkma teklif etmeden bile tavlamıştım..Çıkıyorduk ama ortada ne teklif vardı ne bişey..
                Amaç çıkmaksa aşka gerek yok bence. Kızın kafasını karıştırmak yetiyor ççç
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Aşkı fazla dile getirmemek lazım,en güzel aşk o şekilde yaşanır.

Yorum

• kardeşim ben şunu gördüm heç bi kızın seviyorum dediğine inanmayacan bu böle
                    adam olda gel'''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Yorum

• hıhhh sankim biz sizin dediğinize inanıyoruz yaa şaka maka bu başlığı herhalde en çok sen ziyaret edeceksin

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• nurbanu hat koptu ya

Yorum

• bak oldi laz kızi bide deysun yapamassın diye )

Yorum

• İlk olarak bayram verep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            nurbanu hat koptu ya
                            ben de diyorum telefon niye yüzüme kapandı neysee iyi bakalım sana iyi seyirler bmnde ben biraz gidip ders çalışayım. bu arada akilli ol ççç ççç

ANS 61 DNMSZ ;)

Yorum

• akılı ol derken aşık olma anlamındaysa sütden ağzım yandım üflemekden nesefim kesildi aşık olmak salaklık kardeşim karşındakine prim yaptırmıcan

Yorum

• Aşık olmak iyi hoş da bunu karşı tarafa söyleyememek kötü işte. Bi kıza aşık oldum ama yaklaşık beş aydır öylece seyrediyorum kızı başka da bi işe yaradıgım yok hani Hani öyle biriyle çıkma gibi bir derdim de olmadı hiç bir zaman. Kızla konuşamadım bile bana hayır dese de kıza olan duygularım değişmeyecek. Kızın bana karşı ilgisini tam olarak bilsem gidip konuşacağım ama onu da bilmiyorum girift bir durum söz konusu.
                                En son Oruç tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 22:17.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X