Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene topu topu iki defa crash dump yedim,buna da şükür.
    Crash dumpsla geldik crash dumpsla gideceğiz orası kesin.

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: WhatsApp Image 2018-06-26 at 19.25.19.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 103.2 KB 
Kimlik: 11212594 2010-11 in laneti
      En son İdris Toksoy tarafından düzenlendi; 28.06.2018, 16:58.

Yorum

• Ram sorunu yoruyor ama Bolusporla devre arasına liderin 7 puan gerisinde 3. girdik. Bu sene fırtına gibi esemiyorum. Oyun zorlaşmış ya da benim taktik eskisi kadar efektif olmuyor. Transferde bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum personel olsun oyuncu olsun. Gözlemci raporları mesaj olaral gelmiyor bu işe çok kıl oldum söyleyeceklerim bu kadar.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Fırsat bulup da oynayamıyoruz ki...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• bu kadar sakatlık olur mu yahu darlandım sonunda yama buldum yükledim yeni kariyer açtım bi fayda etmedi her maç bi sakat kesin var piçler savaşında ki gibi yığıldı sakatlarım tepe oldu. çok ağırlaştırmışlar işi.

gözlemci olayınıda ağırlaştırmışlar.

iki oyuncu önereyim biri santos'tan rodrygo sol iç forvet harika çocuk oluyor kendisi ama tuzlu olur biraz almak. diğeri vasco'dan paulinho fazla gelişmiyor ama gol işini hallediyor 3 milyona almıştım.

yerlilerden ertuğrul var bursa'dan sağ bek yaptım onuda gayet iyi.
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Voidu'da 80 lira şuan. Yarına kadar fiyat değişmezse alıyorum artık dayanamıycam

Konuyu da 2019 olarak güncellersek iyi olur.
              ( ゚д゚)

Yorum

• arkadaşlar bu oyunda 2.sezon isimlerin değişmediği bir crack iniz var mı? bu arada crack suç mu burda onuda sorim
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Trabzonspor ile ilk transfer dönemini geride bıraktık. Burak'ı hediye paketi ile gönderdik, teşekkürler qral

Sosa ve Kuco'yu önerdim ama düzgün teklif alamayınca takımda tutmaya karar verdim. Devre arası tekrar zorlayacağım bakalım. Ibanez gitmiyor. Olcay'a bu parayı verecek başka bir takım yok zaten. Onur fena oynamıyor satmayacağım bir süre.

İki genç bir tecrübeli forvet ile şimdilik forvet mevkini kapadım. Lincoln Ocak'ta gelecek (5M€). Ansarifard tecrübeli, milli topçu 650K alıyor. Sezon sonunda iyi teklif gelirse onuda yollarım. Tüm forvet hattına Rodallega kadar ödemiyorum. Borç 180 milyon. Satmadan, maaş bütçesini düşürmeden kapanmaz. Burak ve Rodallega gittiği an zaten maaş bütçesinden 5M€ gibi bir miktar azalıyor. Takımda tutmayı dahi düşünmeyin.

Başkana laf edenlere yarım sezon football manager oynatmak lazım

Ekleme:

Personeller oyunda leş atıyor. PTT seviyesinde dahi değil. Umarım gerçekte de böyle değillerdir. Neredeyse hepsi ile anlaşarak yolları ayırdım. Maaşlarının yarısını alıp gitmeye ikna oldular. Yerlerine aynı paraya çok daha iyilerini aldım.

En son Ufuk tarafından düzenlendi; 12.01.2019, 23:44.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Yusuf'u Almanya'ya gönderdim. Gelişimine devam eder umarım. Borcun 1/10'unu tek başına kapadı helal olsun

Ibanez'i bedelsiz gönderdim. Zeki gitti gidiyor.

Kucka da gidecek 6-6.5'a ama 5 gün kaldı hala kabul etmiyor sözleşmeleri çok korkuyorum.

Çok verimli bir devre arası geçiyor
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Korsan oynayabiliyor muyuz almak mı lazım ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Korsan oynayabiliyor muyuz almak mı lazım ?
                        Çinliler kırmış sanırım.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Korsan oynayabiliyor muyuz almak mı lazım ?
                          Çooooktan düştü

Yorum

• Trabzonspor ile 4. sezonda borçlar bitti transfer bütçesi 100 milyon avrolarda..

Yorum

• İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor ile 4. sezonda borçlar bitti transfer bütçesi 100 milyon avrolarda..
                              Bütün motivasyonum o borç. Bittiği zaman şampiyonluktan fazla sevineceğim muhtemelen

Transfer bütçesi olarak 3M arttırmıştım yeni sezon için. Kulüp üzerine az daha ekler diye bekliyordum bütçeyi sıfırladılar. Kucka falan gidiyor CLde oynatacak adam kalmadı takımda orta saha olarak. Trabzonspor kariyeri çok gerçekçi
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çooooktan düştü
                                Bi tane gördüm ama hata veriyo yazmışlar denemedim sen kullanıyosan nerden temin ettiğini söyler misin ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X