Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam mesaj kutunuz dolu olduğu için size mesaj atamıyorum.
    Bir iki şey soracaktım.
    Mesaj kutumun dolu olduğuna ilk kez denk geldim Boşaltayım hemen hocam

Yorum

• Football Manager 2018

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 7N4yol.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 55.7 KB 
Kimlik: 11211117

Football Manager 2018 için şimdi ön sipariş verebilirsiniz; 9 Ekim Pazartesi gününden önce ön sipariş veren ve Steam kütüphanelerinde Football Manager 2017 olan oyun severler %25'lik "Sözleşme Uzatma Bonusu" indirimi alacak.

Buna ek olarak, 10 Kasım'daki resmi piyasaya çıkış tarihinden en az iki hafta önce oyunun tamamen oynanabilir "Beta" sürümüne erişim de kazanacak, sezon öncesi döneme erkenden başlayabileceksiniz. Beta sürümünde başlanan tek oyunculu kariyerlere oyunun tam sürümünde devam edilebilecektir.

Windows Sistem Gereksinimleri
      Minimum:
      • İşletim Sistemi: Windows Vista (SP2), 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1703/Creators Update) - 64-bit or 32-bit
      • İşlemci: Intel Pentium 4, Intel Core or AMD Athlon – 2.2 GHz +
      • Bellek: 2 GB RAM
      • Ekran Kartı: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM
      • DirectX: Sürüm 9.0c
      • Depolama: 7 GB kullanılabilir alan

Football Manager 2018: Steam fiyatı 119 TL (FM 2017 Sahiplerine %25 indirim mevcut.)

http://store.steampowered.com/app/62..._Manager_2018/

Yorum

• Yılbaşı indirimi hariç bir indirim gelmiyor aklıma, o zamana kadar beklicez yani...
        MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yılbaşı indirimi hariç bir indirim gelmiyor aklıma, o zamana kadar beklicez yani...
          Yılbaşında da FM 18'e indirim geleceğini sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Muhammed Kambur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yılbaşında da FM 18'e indirim geleceğini sanmıyorum.
            Tüh ya. Öğrenciyiz, alamıyoruz... Neyse torrent akıcaz artık. [emoji23]
            MCMLXVII

Yorum

Tüh ya. Öğrenciyiz, alamıyoruz... Neyse torrent akıcaz artık. [emoji23]
              FM 2017 kırılmamıştı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                FM 2017 kırılmamıştı.
                Kırıldı diye biliyordum ama hocam. [emoji53]
                MCMLXVII

Yorum

Kırıldı diye biliyordum ama hocam. [emoji53]
                  Ben hiçbir yerde rastlamamıştım. Belki yakın zamanda kırılmıştır.

Yorum

• Hemen hemen her oyuna erken erisim iydir fakat, fm icin bunu soyleyemeyiz. Kanser eder , adami oyundan sogutur. En az 2 yama gelmeden oynamayi tavsiye etmem.

Yorum

FM 2017 kırılmamıştı.
                      Ben 5-6 aydır oynuyorum sıkıntısız
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• FM 17'de ilk yamalarda kadrolar belli bir yıl sonra bozuluyordu, abuk subuk isimlere dönüşüyordu. 10 yıllık kariyer hiç olmuştu resmen. Son yama da düzeldi diye hatırlıyorum.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Ben hiçbir yerde rastlamamıştım. Belki yakın zamanda kırılmıştır.
                          Kırıldı ancak işlemciye özel crack çıktı. O yüzden herkes erisemedi.
                          Fm için 100 tl bile çokken 120 tl fiyat koymak akıl kârı değil benim fm 17den dolayı %25 indirimim olmasına rağmen.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Başlığı niye ayrı yaptınız gençler. Yıllardır FM serisini tek başlıkta konuşuyoruz.

Ayrıca kendinizi zorlayıp orjinal alın da güzel bir lig yapalım... Bu sezon zevkli olur.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• 18'in siparişini verdim de oyun geç çıkıyor abi ya. Kasım ne?
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                18'in siparişini verdim de oyun geç çıkıyor abi ya. Kasım ne?
                                Anca Burak. Dünyanın datasını işliyor adamlar... O kadar lig ve güncel transferleri falan. Hatasız çıkıyor bu canına yandığım oyunu. Maaş ve sakatlık bilgilerine dek.

Kolay değil.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X