Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o arkadaki trabzonspor logosu hangi eklenti hocam .baya güzelmiş

Yorum

• 60 dakika boyunca incik incik işleyerek golü buluyorum. 1 dakika sonra çok basit şekilde gol yiyorum. Gel de çıldırma. Kaleyi bulan bütün şutları gol yediğimi söylemiycem bile.

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        60 dakika boyunca incik incik işleyerek golü buluyorum. 1 dakika sonra çok basit şekilde gol yiyorum. Gel de çıldırma. Kaleyi bulan bütün şutları gol yediğimi söylemiycem bile.

Sıkıntı oyunda değil.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sıkıntı oyunda değil.
          Bu sezon bitsin alıcam yabancı bir yiğit kaleye

Yorum

Bu sezon bitsin alıcam yabancı bir yiğit kaleye
            şu zamana kadar almamış olman hata.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şu zamana kadar almamış olman hata.
              Yabancı sınırı olmasa 50 kere almıştım da sınır bileğimi büküyor.

Yorum

• 10 kişi kalmayı bekledik gol atmak için. Penaltıları olmasa kaleyi bulamıyacaklar.
                Ekli dosyalar
                En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 23.07.2017, 14:28.

Yorum

• Renktaşlar Damdoy'a kiralama teklifi geldi.
                  Bu teklifte transfer etmek isteyen takım oyuncunun maaşının %20'sini veririm dedi.
                  Sonra ben bunlara maaşın %80'ini ver al dedim.
                  Kabul etmediler.
                  Başka bir takımdan %20 teklif daha geldi.
                  Bende maaşın %100'ünü karşılaması için teklif attım ayrıca bir de pazarlık yok işaretini seçtim.
                  Ama kırmızı değil turuncu şekilde teklifi yolladım.
                  Takım tekrar bir teklif yolladı yolladığı teklifte maaşın %100'ünü karşılayacak şekilde geldi.
                  Bende tabi direk kabul ettim.
                  Farkında olmadan bir hata mı buldum bilmiyorum bu durumu bilen var mıdır ?
                  Büyük bir maaş yükünden kurtuldum. Bu şekilde Aykut ve Sefa'yı da gönderdim.

Yorum

• herkese tavsiye ederim çok güzel oyun
                    Yönetim Kurulu izni olmaksızın reklam yapmak yasaktır. Bu imza, BordoMavi.Net Yönetimi tarafından düzenlenmiştir!

Yorum

• Şanlı Hamburg'umuz 3. Sezonda da şampiyon ve cl çeyrek finali gördü
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Trabzonspor kariyerim de 4. sezonu tamamladık.

İlk Sezon: Lig Şampiyonluğu
                        İkinci Sezon: Süper Kupa, Lig Şampiyonluğu, Ziraat Türkiye Kupası, Avrupa Ligi Yarı Final
                        Üçüncü Sezon: Süper Kupa, Lig Şampiyonluğu, Avrupa Ligi Final
                        Dördüncü Sezon: Süper Kupa, Lig Şampiyonluğu, Ziraat Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi gruplardan çıktık ilk eleme de elendik

Şampiyonlar ligi gruplarından 2 sezon çıkamadım, 3. olduk ikisinde de, Avrupa liginde de sonlara kadar gelsem de kupayı alamadım. Son sezon gruptan çıktık CL'de. Bu sefer de rakip PSG'ydi. (Oyunda aşırı geliştiler kadro olarak.)

Önümüzde ki sezon için artık çıtayı yükseltip büyük oyuncular alacağım ve CL'de biraz ilerlemek istiyorum.

Yıl yıl transferleri atayım buraya.

Başlar başlamaz Ekici'yi sattım, Yusuf'u oynattım. Devre arası başkan parayı ihtiyacımız var diyip Yusuf'u sattı satma dedim sattı. Şuan kiralık FB'de

Maksimovic, en sevdiğim transfer başarılarımdan. Bedelsiz alıp 1 sezon oynattıktan sonra 7 milyona sattım.

Bu son sezonda pek transfer yapmadım aslında çoğu alıp kiralanan oyuncular.
                        Devre arası Kurt Zouma alıp, Linus Wahlqvist'i kiraladım. Linus'a 15 milyon verirlerken satmamıştım şimdi 5 milyona zor gider gibi gözüküyor. Acemilik ettik.
                        Lautaro Martinez, en sevdiğim oyuncularımdandı. Sözleşme konusunda üst üste baya sıkıntılar çektik sonra 1,5 sezon masaya bile oturmadı benimle. Ben de sözleşmesine yarım sezon kala 17 milyona sattım. Sözleşme işini zamanında halletseydim sezon sonu çok daha büyük fiyatlar görebilirdim.

Bu da son sezon oyuncu istatistiklerim

Oyuncu tavsiyelerine açığım, oyuncu tavsiyesi isteyene de nacizane fikirlerimi sunarım.
                        Merak ettiğiniz oyuncu varsa profillerini de gönderirim.
                        En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 28.07.2017, 17:40.

Yorum

• Valla Trabzonspor'umuzun halini resmen özetlemiş oyun. Kondisyon Antrenörü alıcam, başkan bütçe yok diyor. İlk sezon transfer yapamadım. Altyapıdan Ahmet, Ensar gibi oyuncular vardı onları geliştirdim devam ettim ancak çok kötü bir planlama oluştu ve kariyeri sildim.
                          MCMLXVII

Yorum

• Bu oyunu Windows'ta fazla denememiştim. Oyun güzeldi. Lakin oynanışı sanırım profesyonel işiydi. Trabzonspor'u seçince ben hep yeniliyordum.
                            En son Deniz Telci tarafından düzenlendi; 01.08.2017, 21:35.
                            Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
                            Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Yorum

Hocam mesaj kutunuz dolu olduğu için size mesaj atamıyorum.
                                Bir iki şey soracaktım.
                                7

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X