Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Misina kardeş hepsi haburda http://www.turksportal.net/ana_sayfa/ Football Manager'in Türkiye'de tek yetkilisi bu adamlar bütün yamalar sitedeki dosyalar dölümünde üye olman lazım üyelik ücretsiz. FM 2006 için indireceğin 3 dosya var. Biri 70 mb oyunun kendi yaması 6.03 yaması diyorlar, diğeri ise data yaması Türkiye Ligi için en son ise Türkçe yamasını indirecen versiyon2 diye geçiyor sitede. Aradağın herşey var orda.

abi ben orjinal fm 2006 nın şuan 2017 sezonundayım artık sıkıldım.yakalamadığım başarı kalmadı.bu senin kullandığın yama 2007 görünümlü 2006 bunu istiyorum
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Tamam işte o sitede var. Siteye gir üye ol dosyalar bölümüne gir. Üye olmada indiremiyorsun. 2006 oyununun cd si var mı sende. varsa yukarda dediğim gibi. Yamanın linki bu. 2006 - 2007 sezonunun güncelleme paketinin linki. http://www.turksportal.net/dosya/fm/28480/bilgi/
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkdaslar cm 01-02 oynayan arkdaslara oyuncular tavsiye edebilirim
        _sergey nikiforenko
        _julies agahowa (shaktar)
        _maxim tsigalko
        _segen yalcın
        _hakan sukur
        _okan buruk
        _soroncisky
        _bernando romeo
        _taribo west

HER SEY TRABZONSPOR İCİN HER KULVARDA
        bende sana 2 oyuncu onerim..
        taner demirbas
        petter hansson
        İnsan ol evlat!

Yorum

Tamam işte o sitede var. Siteye gir üye ol dosyalar bölümüne gir. Üye olmada indiremiyorsun. 2006 oyununun cd si var mı sende. varsa yukarda dediğim gibi. Yamanın linki bu. 2006 - 2007 sezonunun güncelleme paketinin linki. http://www.turksportal.net/dosya/fm/28480/bilgi/

abi linktekini indirip mevcut fm 2006 nın içine mi atacağım?

Yorum

• Yapman gereken şu fm2006 cd sini tak hiç bir şey değiştirmeden kur daha sonra ise oyunun resmi yaması var. son güncellemeri kapsıyor. onu yüklemeden lazım onun linki, bu http://www.turksportal.net/dosya/fm/28357/bilgi/

Daha sonra yukardaki linkteki Türkiye ligi güncellemesini indir.

Daha sonra ise Türkçe yamasını indir, onunda linki şu ; http://www.turksportal.net/dosya/fm/28443/bilgi/

Bütün yamalarını indirdikten sonra, oyunu kurmuştun cracklemiyorsun. Önce 70 küsür mb olan oyunun resmi yamasını kuruyorsun update yapıyorsun. Ondan sonra ise Oyunun Süper Lig güncellemesini yani yukardaki linkten indirdiğini kuruyorsun. Hiç bir şey yapmana gerek yok normal kuruyorsun. Daha sonra ise Türkçe yamasını kuruyorsun. Hepsini yapınca crackliyorsun oyunu ondan sonra ise. Masa üstüne farklı bir exe atacak turksportal.exe diye bir şey. Oyunun Türkçe olmasını istiyorsan oraya tıklıyorsun. Yeşil bir sayfa açılıyor, ayarlıyorsun felan oyuna giriyorsun. O sitedeki bilgileri iyi oku hepsi yazıyor.
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Yapman gereken şu fm2006 cd sini tak hiç bir şey değiştirmeden kur daha sonra ise oyunun resmi yaması var. son güncellemeri kapsıyor. onu yüklemeden lazım onun linki, bu http://www.turksportal.net/dosya/fm/28357/bilgi/

Daha sonra yukardaki linkteki Türkiye ligi güncellemesini indir.

Daha sonra ise Türkçe yamasını indir, onunda linki şu ; http://www.turksportal.net/dosya/fm/28443/bilgi/

Bütün yamalarını indirdikten sonra, oyunu kurmuştun cracklemiyorsun. Önce 70 küsür mb olan oyunun resmi yamasını kuruyorsun update yapıyorsun. Ondan sonra ise Oyunun Süper Lig güncellemesini yani yukardaki linkten indirdiğini kuruyorsun. Hiç bir şey yapmana gerek yok normal kuruyorsun. Daha sonra ise Türkçe yamasını kuruyorsun. Hepsini yapınca crackliyorsun oyunu ondan sonra ise. Masa üstüne farklı bir exe atacak turksportal.exe diye bir şey. Oyunun Türkçe olmasını istiyorsan oraya tıklıyorsun. Yeşil bir sayfa açılıyor, ayarlıyorsun felan oyuna giriyorsun. O sitedeki bilgileri iyi oku hepsi yazıyor.
              eywallah abi çok sağol

Yorum

• faruk abi oyunu kurdum.gıcık olduğumiçin başka f.akyel,m.keçeli ,celaleddin
                feridun u satış listesine koydum...

önerilerin tavsilerin nelerdir?

Yorum

• işte mutlu son
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    faruk abi oyunu kurdum.gıcık olduğumiçin başka f.akyel,m.keçeli ,celaleddin
                    feridun u satış listesine koydum...

önerilerin tavsilerin nelerdir?
                    Benimde ilk işim Fatih Akyel, Mustafa Keçeli, Ömer Rıza'yı göndermek oldu. Sat gitsin alıcıları baya var. Stepanov ile Ferhat'ı defansta yan yana oynat. Solda Celaleddin veya Murat Ocak ben genç diye Murat Ocak'ı oynatıyorum baya iyi. Sağda ise Ufukhan'ı tercih ediyorum yüzümü kara çıkartmıyor. Sistemi benim gibi yap pres özelliğini fulle. Ön liberoda Hüseyin olsun, Onun önünde Şimek Marcelinho Sağda Yattara solda Gökdeniz Forvet Umut'u tercih ediyorum. Transfer yapmana gerek yok, Mehmet Topuz'u alabiliyorsan al. Önemli olan bir kaç maç kaybetsende takımın sisteminden taviz vermemen. Ayrıca takımın başına gelir gelmez baş antrenörünü değiştir. Gençlerle çalışma oranı yüksek olan ve taktik bilgisi olan bir hocayı tercih et. Ben hemen Samet Aybaba'yı baş antrenörüm yaptım. Kaleye kesinlikle Jefferson'u koy. Harika maçlar çıkarıyor. Stepanov tam bir yıldız, Ferhat ise beklediğimden iyi çıktı oyunda. Genç oyunculardan sol kanat oyuncusu Ufuk çok kaliteli, ayrıca paf takımdaki Gökhan'ı bir sene sonra A takıma al. Çok fazla gelecek vaad ediyor. Ligler başlamadan Antrenman programını yoğunlaştır en ağır idmanları yaptır, bir kaç oyuncun sakatlanacak olsun lig başlayana kadar ağır idman yaptır sonra normale dön. Genel olarak böyle. Cem Demir baya kaliteli, Umut'u sürekli oynatırsan harika maçlar çıkarıyor. Bende 15 maçta 17 gol attı. İstikrar şart, takımın iskeletini kur. Her maç farklı oyuncularla ve farklı taktikle oynama.
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Benimde ilk işim Fatih Akyel, Mustafa Keçeli, Ömer Rıza'yı göndermek oldu. Sat gitsin alıcıları baya var. Stepanov ile Ferhat'ı defansta yan yana oynat. Solda Celaleddin veya Murat Ocak ben genç diye Murat Ocak'ı oynatıyorum baya iyi. Sağda ise Ufukhan'ı tercih ediyorum yüzümü kara çıkartmıyor. Sistemi benim gibi yap pres özelliğini fulle. Ön liberoda Hüseyin olsun, Onun önünde Şimek Marcelinho Sağda Yattara solda Gökdeniz Forvet Umut'u tercih ediyorum. Transfer yapmana gerek yok, Mehmet Topuz'u alabiliyorsan al. Önemli olan bir kaç maç kaybetsende takımın sisteminden taviz vermemen. Ayrıca takımın başına gelir gelmez baş antrenörünü değiştir. Gençlerle çalışma oranı yüksek olan ve taktik bilgisi olan bir hocayı tercih et. Ben hemen Samet Aybaba'yı baş antrenörüm yaptım. Kaleye kesinlikle Jefferson'u koy. Harika maçlar çıkarıyor. Stepanov tam bir yıldız, Ferhat ise beklediğimden iyi çıktı oyunda. Genç oyunculardan sol kanat oyuncusu Ufuk çok kaliteli, ayrıca paf takımdaki Gökhan'ı bir sene sonra A takıma al. Çok fazla gelecek vaad ediyor. Ligler başlamadan Antrenman programını yoğunlaştır en ağır idmanları yaptır, bir kaç oyuncun sakatlanacak olsun lig başlayana kadar ağır idman yaptır sonra normale dön. Genel olarak böyle. Cem Demir baya kaliteli, Umut'u sürekli oynatırsan harika maçlar çıkarıyor. Bende 15 maçta 17 gol attı. İstikrar şart, takımın iskeletini kur. Her maç farklı oyuncularla ve farklı taktikle oynama.

abi yabancılardan biri veya birkaçını elden çıkarmam lazım sence kimi ?

Yorum

• Yabancıların hepsi kaliteli satmana gerek yok, satarsan daha iyisini bulamazsın. Bir kaç sene sonra Marcelinho ve Şimek'i satarsın izlediğin kaliteli yabancıları takımına katarsın. Yabancıların hepsi harika oynuyor. Satmana gerek yok ilk etapta. İllede satacaksan Musampa'yı sat derim.
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Yabancıların hepsi kaliteli satmana gerek yok, satarsan daha iyisini bulamazsın. Bir kaç sene sonra Marcelinho ve Şimek'i satarsın izlediğin kaliteli yabancıları takımına katarsın. Yabancıların hepsi harika oynuyor. Satmana gerek yok ilk etapta. İllede satacaksan Musampa'yı sat derim.
                          abi bildiğim bi kaç yıldız adayı var onları alıp yetiştirmek istiyorum.

güney afrikalı siyanda nkasa var mesela 2008 lere gelindiğinde ortalığın tozunu atacak

oyunda jefferson mu martinez mi hangisi daha iyi?

ayrıca gökdeniz e middisburg dan 12 milyon dolarlık teklif geldi kararsızım
                          En son Misina tarafından düzenlendi; 29.01.2007, 12:50.

Yorum

• Trabzonspor için kaleci arayanlar;Polat Keser ve Sinan Bolat adlı 2 tane gurbetçi kaleci var.Fiyatları çok cüzi ve Barcelona'da,Manchester'da falan bile kaleye koyduğum kaleciler bunlar.Jefferson'u satın bunları alın pişman olmazsınız.Polat as Sinan yedek kaleci.
                            keyif adamı ..

Yorum

• Misina o işleri Osman'a sor o daha iyi bilir, ben iki sene sonra ilk kez tekrar oynamaya başladım. Ben kendi yıldızımı kendim alt yapıdan çıkarıyorum. Gökhan Çelebi'yi paf takımdan A takıma al direk oynat pişman olmazsın
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi bildiğim bi kaç yıldız adayı var onları alıp yetiştirmek istiyorum.

güney afrikalı siyanda nkasa var mesela 2008 lere gelindiğinde ortalığın tozunu atacak

oyunda jefferson mu martinez mi hangisi daha iyi?

ayrıca gökdeniz e middisburg dan 12 milyon dolarlık teklif geldi kararsızım
                                Misina kaleci için altına mesaj yazdım
                                Gökdeniz için 12 milyon $'lık teklif geldiyse kaçırma anında sat o para 10 tane Gökdeniz alırsın.
                                Oyunun en zevkli yanı da keşfettiğiniz oyuncuların gelişimleri gözlemlemektir ve genç oyuncularını yedek soyundurmaktan,11 oynatmaktan çekinme.1 tane dünya yıldızı yerine 10 tane geleceğin yıldızını tercih ederim
                                keyif adamı ..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X