Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• .................................
    En son onur-ts tarafından düzenlendi; 21.06.2015, 23:58.

Yorum

• Danimarka ve Norveç pazarına yönelin bence
      ( ゚д゚)

Yorum

• Beyler,

Gurbetçi oyuncuları milli takıma seçemiyorum. Henüz milli takım seçmemiş olmasına rağmen.

Var mı bilen?

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler,

Gurbetçi oyuncuları milli takıma seçemiyorum. Henüz milli takım seçmemiş olmasına rağmen.

Var mı bilen?
          Vatandaşlığı yoktur.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Vatandaşlığı yoktur.
            Vatandaşlığı var. Çift uyruklu.

Emre Can, Alper ademoğlu, Yunus Malli v.b.

2022 yılı oldu, hala milli takım seçmediler, bende çağıramıyorum.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vatandaşlığı var. Çift uyruklu.

Emre Can, Alper ademoğlu, Yunus Malli v.b.

2022 yılı oldu, hala milli takım seçmediler, bende çağıramıyorum.
              Onu bilemeyeceğim o zaman...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• bana mı denk geldi bilmiyorum ama bu sene oldugu gibi benim takımda da herkes sakatlandı constant-ekici-özer-sefa-bosi hepsi sakat
                serdar gürler-cardozo-soner-ishak bence iyiler
                onurun yan toplar rezalet yediğim gollerin %90ı duran ve yan toplar
                şb lider 1 puan var arada ama ben bu ligi alırım sb ile macım kendi sahamda
                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Sakatlığın çözümü antrenmanları yardımcı antrenöre bırakmak. Böylece daha az sakatlık oluyor.

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bana mı denk geldi bilmiyorum ama bu sene oldugu gibi benim takımda da herkes sakatlandı constant-ekici-özer-sefa-bosi hepsi sakat

serdar gürler-cardozo-soner-ishak bence iyiler

onurun yan toplar rezalet yediğim gollerin %90ı duran ve yan toplar

şb lider 1 puan var arada ama ben bu ligi alırım sb ile macım kendi sahamda

Duran top çalıştırıyor musun? Benim en büyük silahım duran top [emoji3]
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Duran top çalıştırıyor musun? Benim en büyük silahım duran top [emoji3]
                      calıstırıyorum hem hucum hem savunma ama cidden yediğim 10 golün 8-9 u duran toptan 10 maç üst üste savunma duran top idmanı yaptırdım maç öncesi bakalım az düzelir gibi oldu
                      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        calıstırıyorum hem hucum hem savunma ama cidden yediğim 10 golün 8-9 u duran toptan 10 maç üst üste savunma duran top idmanı yaptırdım maç öncesi bakalım az düzelir gibi oldu

Ben alanı savun deyip ceza sahasına yığıyorum takımı. Pek sıkıntı çıkarmıyor.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Unitedle 15 haftada 4 gol yedim az işim vardi tatile çıkim dedim giggs e verdim takimi lig 16.sindan 3 gol yedi şimdi asistan menajer arastiriyorum
                          Scout sistemim dunya genelinde %51 bilgiye sahip kesfedilmemis bölgelere yolladım gozlemcileri potansiyel vaad eden oyuncu araştıriyorum su an
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• 3.sezonda olanlar icin özellikle bizim takimdaki ekonomik sıkıntıyi da dusunecek olursak castaignos iyo tercih Cardozonun boslugunu rahat doldurur
                            TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Oyunu ındırebılecegım saglam bır lınk arıyorum varmı yardımcı olacak ?

Yorum

• Ahmetturan.org

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X