.................................
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler,
Gurbetçi oyuncuları milli takıma seçemiyorum. Henüz milli takım seçmemiş olmasına rağmen.
Var mı bilen?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVatandaşlığı yoktur.
Emre Can, Alper ademoğlu, Yunus Malli v.b.
2022 yılı oldu, hala milli takım seçmediler, bende çağıramıyorum.
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVatandaşlığı var. Çift uyruklu.
Emre Can, Alper ademoğlu, Yunus Malli v.b.
2022 yılı oldu, hala milli takım seçmediler, bende çağıramıyorum.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
bana mı denk geldi bilmiyorum ama bu sene oldugu gibi benim takımda da herkes sakatlandı constant-ekici-özer-sefa-bosi hepsi sakat
serdar gürler-cardozo-soner-ishak bence iyiler
onurun yan toplar rezalet yediğim gollerin %90ı duran ve yan toplar
şb lider 1 puan var arada ama ben bu ligi alırım sb ile macım kendi sahamdaTRABZONSPOR
@yvzbkts61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana mı denk geldi bilmiyorum ama bu sene oldugu gibi benim takımda da herkes sakatlandı constant-ekici-özer-sefa-bosi hepsi sakat
serdar gürler-cardozo-soner-ishak bence iyiler
onurun yan toplar rezalet yediğim gollerin %90ı duran ve yan toplar
şb lider 1 puan var arada ama ben bu ligi alırım sb ile macım kendi sahamda
Duran top çalıştırıyor musun? Benim en büyük silahım duran top [emoji3]( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuran top çalıştırıyor musun? Benim en büyük silahım duran top [emoji3]TRABZONSPOR
@yvzbkts61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yvzbkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecalıstırıyorum hem hucum hem savunma ama cidden yediğim 10 golün 8-9 u duran toptan 10 maç üst üste savunma duran top idmanı yaptırdım maç öncesi bakalım az düzelir gibi oldu
Ben alanı savun deyip ceza sahasına yığıyorum takımı. Pek sıkıntı çıkarmıyor.( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
Unitedle 15 haftada 4 gol yedim az işim vardi tatile çıkim dedim giggs e verdim takimi lig 16.sindan 3 gol yedi şimdi asistan menajer arastiriyorum
Scout sistemim dunya genelinde %51 bilgiye sahip kesfedilmemis bölgelere yolladım gozlemcileri potansiyel vaad eden oyuncu araştıriyorum su anTRABZONSPOR
@yvzbkts61
- Alıntı
Yorum
Yorum