Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yürü be abi!!! kim tutar seni!!!

Bende yeni oyun basladim FM2007'de. Baya iyi bir kadro olusturdum.
    GK: Jefferson (Tolga Zengin, Ahmet Sahin)
    DR: Mehmet Cogum (Ufukhan Bayraktar)
    DL: Kiki Musampa (Celaleddin Kocak)
    DC: Milan Stepanov (Ibrahim Kas)
    DC: Fatih Akyel (Ferhat Cökmüs)
    DMC: Hüseyin Cimsir (Enis Kahraman)
    AMR: Ibrahima Yattara (Mehmet Cakir)
    AML: Gökdeniz Karadeniz (Hakan Balta)
    AMC: Selcuk Inan (Marcelinho)
    FC: Emrah Kol (Gökhan Celebi)
    FC: Umut Bulut

Forvet haric cok iyi bir takimim var. Forvetlerim gol yükünü kaldiramiyor. Mehmet Yilmaz icin girisimlere basladim. Ama Ankaraspor'un anlasmaya hic niyeti yok. Adamlar Mehmet Yilmaz'a 3 Milyon YTL istiyor. Acikcasi biraz da korkuyorum. Su anda 2,5 Milyona indirmeye calisiyorum. Mehmet Yilmaz'i hic deneyen birisi varmi? Deger mi 2,5 Milyona?

Oyun pek gercekci olmamis. Hüseyin az önce gol atti

Forvet için Samsunspor'dan Serkan'ı ilk sezon çok ucuza aldım ikinci ligde olduğu için,ilk sezonunda gol kralı oldu.Musampa'yı sol açık oynat,sol beke bjk dan Mehmet Sedef hem çok ucuz hem de çok iyi,ilerde herkes peşine düşüyor zaten,ya da yine Samsun'dan Mehmet Polat,çok ucuz ve çok iyi.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Forvet için Samsunspor'dan Serkan'ı ilk sezon çok ucuza aldım ikinci ligde olduğu için,ilk sezonunda gol kralı oldu.Musampa'yı sol açık oynat,sol beke bjk dan Mehmet Sedef hem çok ucuz hem de çok iyi,ilerde herkes peşine düşüyor zaten,ya da yine Samsun'dan Mehmet Polat,çok ucuz ve çok iyi.
      Mehmet Polat'i deneyebilirim. Ama Mehmet Sedef'i almaya calistim GBirligini tercih etti (aslinda sacma bu adam Trabzonspor'lu degil mi?). Serkan'i da daha önce oynadigim oyunda almistim. ilk 10 macta 8 gol atti sonra 20 mac vasat oynadi gol de atmadi asist de yapmadi. O yüzden bu sefer hic transfer etmeye ugrasmadim.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Birde bir sey söyliyeyim. Yukarida verdigim resimde dikkat ederseniz mac "Kazim Koyuncu Stadyumu"'nda oynaniyor. Hile yaptim falan sanmayin. Tek hilem oyuna baslamadan Editör'de Avni Aker'in adini degistirdim ve Kapasiteyi 45 bine cikardim. Ve Tabiki Baskan olarak Agaoglu'nu sectim. Bukadarida hile olmaz sanirim

Bu yil Sampiyonlugu Istanbul'a birakmayi düsünmüyorum. Allah'in izniyle Istanbul'u eze eze Trabzon'a getirecegim. Bu arada Ziya Dogan ilk döneminde kirdigi rekora ortak oldum. Lige en iyi baslangic

En son Mayls tarafından düzenlendi; 21.01.2007, 09:23.
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Arkadaşlar yabancı sınırlamasını nasıl aşıyorsunuz? Bir sürü iyi oyuncu var ama alamıyorum. Hatta takımda 3 yabancı gösteriyor ama 5 sayıyor onu da anlayabilmiş değilim. Mesela Alman takımıyla oynarken Alman yapabiliyor muyuz Brezilyalıları? Oluyorsa nasıl? Bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim. Yanıt için şimdiden teşekkürler
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar yabancı sınırlamasını nasıl aşıyorsunuz? Bir sürü iyi oyuncu var ama alamıyorum. Hatta takımda 3 yabancı gösteriyor ama 5 sayıyor onu da anlayabilmiş değilim. Mesela Alman takımıyla oynarken Alman yapabiliyor muyuz Brezilyalıları? Oluyorsa nasıl? Bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim. Yanıt için şimdiden teşekkürler
            Benim bildigim kadariyla yabanci sinirini kaldiramazsin.
            Belki 2 yabanci oyuncun kiralik oynuyorsa ondan 3 yerine 5 yabanci sayiyordur. Trabzonspor'dada oyunun basindan 6 yabanci kullanabiliyorsun ama toplam 9 yabanci var. Editör'den degistirebilirsin yabanci sinirlamasini ama o zaman zevki kalmaz bence oyunun
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Arkadaşlar yabancı sınırlamasını nasıl aşıyorsunuz? Bir sürü iyi oyuncu var ama alamıyorum. Hatta takımda 3 yabancı gösteriyor ama 5 sayıyor onu da anlayabilmiş değilim. Mesela Alman takımıyla oynarken Alman yapabiliyor muyuz Brezilyalıları? Oluyorsa nasıl? Bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim. Yanıt için şimdiden teşekkürler
              football manageri bilmiyorum ama fifa manager 2006 da Avrupa Birliği oyuncularını yabancıdan saymıyordu.belki o yüzden bir karışıklık yaşıyorsundur.fifada ben de bu tarz bir karışıklık yaşamıştım.
              oyunu bilmiyorum,sadece bir tahminde bulunuyorum...

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Birde bir sey söyliyeyim. Yukarida verdigim resimde dikkat ederseniz mac "Kazim Koyuncu Stadyumu"'nda oynaniyor. Hile yaptim falan sanmayin. Tek hilem oyuna baslamadan Editör'de Avni Aker'in adini degistirdim ve Kapasiteyi 45 bine cikardim. Ve Tabiki Baskan olarak Agaoglu'nu sectim. Bukadarida hile olmaz sanirim

Bu yil Sampiyonlugu Istanbul'a birakmayi düsünmüyorum. Allah'in izniyle Istanbul'u eze eze Trabzon'a getirecegim. Bu arada Ziya Dogan ilk döneminde kirdigi rekora ortak oldum. Lige en iyi baslangic

bu oyun cm mi ve hangi sürüm

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  seni tebrik ederim
                  sagol bende seni tebrik ederim ama galiba benim oynadigim oyun degisik ea sports un oyunu
                  EN büyük Trabzon!!!!!!!!

Yorum

• iste fener galibiyetim
                    EN büyük Trabzon!!!!!!!!

Yorum

• Ankarasporum(2009/2010) ilk 11:

Petkovic(TC vatandaşı)

Batista(TC) Mehmet Çoğum(Gaziantep) Hakkı(Sivas) Wederson

Sergei Die(K.Erciyes)

Yattara(TC) Bebbe(Ankaragucu)

Matias Delgado

Lazarov(TC) Wanchope

yedekler:Jay Jay Okocha-Serginho(Deneme)-Diawara(Deneme)-Sabri Sarıoğlu-Ceyhun Eriş-Tayfun Cora-Feridun-Bilal Kısa-Gökhan Kolomoç-Oğuz Dağlaroğlu(GK)-Hasan Özer-Fazlı Ulusoy-Celil-Muzaffer Bilazer
                      En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 21.01.2007, 13:10.

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu oyun cm mi ve hangi sürüm
                        Oyun FM 2007
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Benim takimi yazayim bir de

GK: Martinez(Insallah o gunleri goruruz)
                          DL: Ismail Gulduren
                          DR: Fatih Akyel=Enis degismeli
                          DC: Stepanov
                          DC: Eller
                          MR: Yattara
                          ML: Gokdeniz
                          AMC: Augusto Fernandez
                          DMC: Michel Schmoller
                          FC: Gokhan Unal
                          FC: Kerlon

4. sezondayim suan. Daha sampiyonluk kismet olmadi. 2 kere ikinci oldum ama. UEFAda yari finale ciktim gecen sene. Bu sene de 3 kulvarda iddaaliyim alimallah. Sampiyonlar liginde 2. siradayim. Barcelonayi kalecimin sakat olmasina ragmen devirdim. Ligde 4. siradayim ama. Cincon cok saglam gidiyor. Insallah bu sene sampiyonlar liginde ceyrek finale cikacagim
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• Teşekkürler Selim55 & Fincher. Ya ben oyunun genç yetenekler bölümünü seviyorum. Ama yabancı sınırlaması olunca gözüm doymuyor Takılıyorum AB dışı 3 oyuncu kotasına. Acaba dedim belki onları ilerki senelerde mahkemeye başvurup AB vatandaşı yapabilirim ama herhalde olmuyor. Bir de Alman liginde Werder Bremen ile oynuyorum ama Brezilya'dan 18 altı oyuncu transfer etmem yasak. E ne anladım şimdi bu işten ?

Eski cm'ciyim ama son sürümler artık kasıyor bir de fifa manager serisini oynadıktan sonra görsel olarak biraz kuru kalıyor. Yine de detay, veri bankası konusunda çok iyiler
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Teşekkürler Selim55 & Fincher. Ya ben oyunun genç yetenekler bölümünü seviyorum. Ama yabancı sınırlaması olunca gözüm doymuyor Takılıyorum AB dışı 3 oyuncu kotasına. Acaba dedim belki onları ilerki senelerde mahkemeye başvurup AB vatandaşı yapabilirim ama herhalde olmuyor. Bir de Alman liginde Werder Bremen ile oynuyorum ama Brezilya'dan 18 altı oyuncu transfer etmem yasak. E ne anladım şimdi bu işten ?

Eski cm'ciyim ama son sürümler artık kasıyor bir de fifa manager serisini oynadıktan sonra görsel olarak biraz kuru kalıyor. Yine de detay, veri bankası konusunda çok iyiler
                              Eğer İspanya La Liga'da oynuyorsan bu AB dışı 3 oyuncu sınırlamasının bir çözümü var.
                              keyif adamı ..

Yorum

• GK: Volkan Babacan
                                DL: Ufukhan
                                DC: Milan stepanov
                                DC: Nik Besagno
                                DR: Emre Güngör
                                DMC: Serdar Öztürk
                                MC: Evren Evren
                                MC: Nuri Sahin
                                MC: Cihan Osman
                                AMC: Burak Yılmaz
                                FC: Ali Uysal

Yıl 2017 sanırım son 10 senenşn üstüste şampiyonu ve şampiyonlar ligi kralıyız.Stadımız 63570 tam kapasitede.Son sene 157 milyon dolar bütçe ile kapattık.

Fatih Tekke ve Gökdeniz Baş antrenör olarak 20 ve 18 takımlarımızın başında her iki senede bir kesin şampiyonluk yaşıyoruz.

Türkiye ile Dünya ve Avrupa Şamiyonlugu kazandık.

Yavaş yavaş doyum sınırına ulaştık hedef 2020 de emekli olmak...(kazanılacak kupa kalmadı çünkü avrupada)
                                En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 22.01.2007, 13:47.
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X