Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ohooo..

Size de bir şey beğendirmek ne zormuş yahu

Golcü dediğin adam yeri gelecek dağa taşa da vuracak tabii..

Henry saki gerçek hayatta her bulduğunu atıyor mu

Maçlarda öyle kaderci bir durum da yok..

Mesela hiç de huyum değildir ama ben bir kere çok önemli bir maçı 3-0 kaybetmiştim ama tekrar oynayarak 2-1 kazandım

Asıl bizim ligdeki yapay zeka daha düşük bence..

Çoğu takım daha sahaya çıkmadan kaybediyor neredeyse
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Oyunda illa ki hata aranacaksa aklıma gelenleri yazayım..

* Benim takım değil de rakip kırmızı kart gördüğünde maç akışı bir anda hızlanıyor ve ben ne olduğunu daha anlayamadan maç bir şekilde o skor ile tamamlanıyor. Ama aksi durumda ben en az 5 lik oluyorum

* Sen ayrı bir ligde isen bir İtalyan takımını yenmen neredeyse imkansız. En azından benim oynadığım oyunlarda öyle

* Bazen antrenmandaki sakatlıklar bile 3-4 aylık sürelere uzayabiliyor. Sanarsın herifler mayın tarlasında idman yapıyor. Hatta bu illet kimi zaman adeta hastalık gibi takıma bulaşıyor ve elinde sahaya çıkaracak adam bulamıyorsun

* Maç sonrası TD demeçleri biraz daha znginleştirilebilmeli. Gerçi bir Ziya Doğan' ın maç sonrası demeçlerine göre hayli zengin sayılsa da bazı maçlardan sonra söylenmesi gerekenleri bulamıyoruz seçenekler arasında..

* Son olarak oyun içerisinde ve maç görüntülerinde de tabii ki bir takım hatalar var ama o kadar da kronik ve abartılacak derecede değiller bana göre..

Sonuçta bu bir oyun yahu
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Ah ah... CM..FM...

00-01 serisiyle başladım ben bu belaya. İlk aldığım zaman sürekli bi yerde normal futbol oyunlarındaki gibi oyuncuların görünmesini beklemiştim. Bi türlü göremedim oyuncuları Sonra görmemenin daha iyi olduğunu anladım.

Kalite olarak 01-02 efsane oyundu. Ama geçenlerde merak edip o oyunu bi açtım. Maç süresi acayip kısa geldi. Ne olduğunu anlayamadan bişeye müdahale edemeden maç bitti . Halbuki o zamanlar öyle gelmiyordu. FM bizi kendine alıştırmış.

Bakalım 3D nasıl olacak..Merakla bekliyorum.
        Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
        Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Oyunu zaman zaman ben de eleştirmişimdir ve "Hadi bee gerçekte böyle bişey olmaz amma saçma ! " dediğim olmuştur.

Ama merak ediyorum acaba TSL de oynanan bir sezonu oyuna aktarsak ve izlesek (gerçekte öyle olduğunu bilmeden) nasıl tepki veririz acaba. Bana sanki o durumda belki de daha fazla saçmalık bulacakmışız gibi geliyor. Yani bi nevi biz gerçeği oyunda yaşasak ona bile inanmayacaz
          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Fm 2009 başlığında bakmayalı 1 hafta oldu neredeyse
            Oyun satışa çıktı mı ? Ben 14 kasım diye biliyordum...

Yorum

• Daha çıkmadı.. 14 Kasım'da çıkıcak evet..
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Hey gidi hey..

Cm 03-04'ten sonra hiçbir oyun beni tatmin etmedi..Menejerlikte....

Yalnız bu oyun bir hastalık,virüs, ne menem bişey

Ayağı kırıkken hastanede sadece laptopunu isteyen bir arkadaşım vardı

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ohooo..

Size de bir şey beğendirmek ne zormuş yahu

Golcü dediğin adam yeri gelecek dağa taşa da vuracak tabii..

Henry saki gerçek hayatta her bulduğunu atıyor mu

Maçlarda öyle kaderci bir durum da yok..

Mesela hiç de huyum değildir ama ben bir kere çok önemli bir maçı 3-0 kaybetmiştim ama tekrar oynayarak 2-1 kazandım

Asıl bizim ligdeki yapay zeka daha düşük bence..

Çoğu takım daha sahaya çıkmadan kaybediyor neredeyse
                  İyi de bu adamlar bizim ligi izleyip yapmıyor ki bu oyunları

Ben Premier ligin kalitesini istiyorum Fm'de.
                  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                  Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                  - Eomer -

Yorum

• Oyunda bilgisayarı kayırma var,ısrarcıyım bu konuda.Tamam kupaları topluyoruz,heykelimiz dikiliyor filan da,mesela ben öndeyken rakip 4-2-4 oynamaya başladı mı dalga dalga geliyor,ne yapsan nafile,hatta ben çoğu zaman aynı taktiğe geçiyorum ki bari şanslar eşit olsun diye ama mümkün değil.Siz yenmek için 4-2-4 e geçerseniz ne oluyor?..fıırrrttt diye hemen maç bitiyor,bir biz öğrenemedik şu zaman geçirmeyi
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Abi 4-2-4 kadar süper taktik yok ya

Geriye düşünce şiddetle tavsiye ederim...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Sadece rakipde işe yarıyor o taktik. 2 ortasahası var adamın. Benim 5 ortasaham var ama top nedense hep onda kalıyor

Bir gün hırs yapıp bir maçı 90 dk izleyeceğim ama du bakalım.

Hele Marsilya diye de bir takım var ki Allah belasını versin. Hiç abartmıyorum en az 20-30 kez maçı tekrar yaptım ama bir kez bile yenemedim yahu. Bir kere de olmaz mı Allah aşkına? Arada kuvvet farkı da yok. Her maç en az 1-2 gol atıyorum ama ne hikmetse(!) attığımdan bir fazlasını mutlaka yiyorum..

Bir de Trabzonsporla oynarken şampiyonlar ligini bile kazansam sürekli futbolcularım daha büyük kulüplere gitmek istiyorum diye mutsuz oluyorlar. Her sene birkaç kayıp veriyoruz öyle. Gittiği kulüp de büyük olsa. Deportivo, Newcastle United cart,curt. Ulan Worldwide kulübüm Allah'tan belanı mı istiyorsun? Gitmek isteyen adam da Ömer Özçelik, Tevfik Köse gibi tırt adamlar. Milli takımda bile oynamıyorlar.

Ayrıca bir kez bile şu Fenerin beşiktaşın gsnin adam gibi oyuncu transfer ettiğini görmedim. Nasıl buluyorlarsa topluyorlar salak saçma adamları, sonra sürünüyorlar 6., 7.likte. Eski oyunlarda süper transfer yaparlardı. Pek çok süper yıldızı ben onların sayesinde keşfediyordum. Kennedy'den tutun, Taribo West'e, Isaac Okoronkwo'ya kadar.
                        - Eomer -

Yorum

• gencler oynamayın bu oynu benden soylemesi. fifa falan oynayın tamamda bu oynun basında harcadıgım zamanlara acıyorum oburleri anlık zevk veriyorda bu eziyet veriyor anlıkta değil günlük, haftalık hatta kişiye göre aylık...
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Kennedy Bakırcıoğlu,Taribo West, Isaac Okoronkwo, Aghahowa,Tsigalko,Diego,Zikic,Toledo,Emmanuel Issah, Bekir Küçükertaş, Estefania,Roncatto,Thampson,Kakalov,Todorov,Temur Altunhan,Gökhan Şenol.......

OOooooo

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Tsigalko ve diğerleri olarak ayrılır bu oyuncular.

O adam kesinlikle bir bug'dı
                              - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tsigalko ve diğerleri olarak ayrılır bu oyuncular.

O adam kesinlikle bir bug'dı
                                La ya Temur

Yalovadan Altın Ayakkabıya

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X