Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
arkadaşlar klavyeyi fln herşeyi ingilizce yaptım onlarda sorun yok fakat yükleme yaparken yani next next diyip setupa geldiği zaman processing yazıyor sürekli o oklar ileri gidiyo cancel diosun bişe olmuyo napabilirim"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
- Alıntı
Yorum
-
arkdaslar cm 01-02 oynayan arkdaslara oyuncular tavsiye edebilirim
_sergey nikiforenko
_julies agahowa (shaktar)
_maxim tsigalko
_segen yalcın
_hakan sukur
_okan buruk
_soroncisky
_bernando romeo
_taribo west
arkdaslar bir de size guzel bi hile soyleycegim oldukca ise yarıyo
mesela bir oyuncuyu satılık listesine koyuyorsunuz daha sonra buyuk takımlrdan gelen teklifleri degerlendirin örnegin:
agahowa ben bu oyuncuyu 350 milyon dolra sattım
nasıl
ilk olarak bu oyuncuyu elinizde gelistirin en 3 sene kadar
bu oyuncuyu buyuk takımlar izliyor
siz satılık listesine koyun degerinin 0 olarak belirleyin
buyuk takımlardan gelen teklıfleri kabul edin
yapılan teklifler bolumunden 10 kere milli olduktan sonra denilen kısım var ordan oradaki 10 nu uzerine tılıyarak onu 1kere milli oldukan sonraya getirin ve oradaki degerri en ust seviyeye cekin kalasık olak 150 milyon dolar galiba ordan bu sekilde satabilrsiniz.
ben bu oyuncuyu m. unitede sattım aynı sekilde ve daha sonra normal degerinide yukselttim onuda adamlar hemen havada kaptılar.gercekten bu rekoru kırabilen cıkarsa ben buradayım.
o kisi ile tanısmak isterim
aynı uygulamayı iger oyuncular icinde yapabilirsiniz
eger elinizarkadasım aynı seyi liverpool ile denedi ve 2 milyardolar uzerinde transfer butcesi olusturdu.
HER SEY TRABZONSPOR İCİN HER KULVARDA
BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
Lazanat' lı
- Alıntı
Yorum
-
bu sezon UEFA'da yarı final garanti gibi bir şey... ilk maçı deplasmanda 1-4 kazandım... muhtemel diğer rakiplerim de çok güçlü değil... kupa Trabzon'a gelecek inşallah...
"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sezon UEFA'da yarı final garanti gibi bir şey... ilk maçı deplasmanda 1-4 kazandım... muhtemel diğer rakiplerim de çok güçlü değil... kupa Trabzon'a gelecek inşallah...
Yürü be abi!!! kim tutar seni!!!
Bende yeni oyun basladim FM2007'de. Baya iyi bir kadro olusturdum.
GK: Jefferson (Tolga Zengin, Ahmet Sahin)
DR: Mehmet Cogum (Ufukhan Bayraktar)
DL: Kiki Musampa (Celaleddin Kocak)
DC: Milan Stepanov (Ibrahim Kas)
DC: Fatih Akyel (Ferhat Cökmüs)
DMC: Hüseyin Cimsir (Enis Kahraman)
AMR: Ibrahima Yattara (Mehmet Cakir)
AML: Gökdeniz Karadeniz (Hakan Balta)
AMC: Selcuk Inan (Marcelinho)
FC: Emrah Kol (Gökhan Celebi)
FC: Umut Bulut
Forvet haric cok iyi bir takimim var. Forvetlerim gol yükünü kaldiramiyor. Mehmet Yilmaz icin girisimlere basladim. Ama Ankaraspor'un anlasmaya hic niyeti yok. Adamlar Mehmet Yilmaz'a 3 Milyon YTL istiyor. Acikcasi biraz da korkuyorum. Su anda 2,5 Milyona indirmeye calisiyorum. Mehmet Yilmaz'i hic deneyen birisi varmi? Deger mi 2,5 Milyona?
Oyun pek gercekci olmamis. Hüseyin az önce gol attiEn son Mayls tarafından düzenlendi; 20.01.2007, 22:43.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
Abi o savunmayla çok gol yersin. Stepanov iyi gibi görünmesine rağmen çok iyi değil. Fatih Akyel zaten döküntü. Eller gelince mutlaka oynat. UEFA yarı finale çıkarttı beni vallaMusampa da sol bek değil. Onu sola açığa çek bence. Sol açıkta süper adam. Selçuk da Marce'yi kesemez bence. Özellikle ilk sezonlarda Marce çok süper oynuyor. Şimdi yaşlandı bende. Gençlere sattım
Umut dandik olmuş. Erseni dene. Acayip gol atıyor. Bende Gökhan Ünal-Kerlon forveti var. Ona yer açmaya çalışıyorum hala
Mehmet Yılmaz da iyidir. Umutdan daha iyidir en azındanSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi o savunmayla çok gol yersin. Stepanov iyi gibi görünmesine rağmen çok iyi değil. Fatih Akyel zaten döküntü. Eller gelince mutlaka oynat. UEFA yarı finale çıkarttı beni vallaMusampa da sol bek değil. Onu sola açığa çek bence. Sol açıkta süper adam. Selçuk da Marce'yi kesemez bence. Özellikle ilk sezonlarda Marce çok süper oynuyor. Şimdi yaşlandı bende. Gençlere sattım
Umut dandik olmuş. Erseni dene. Acayip gol atıyor. Bende Gökhan Ünal-Kerlon forveti var. Ona yer açmaya çalışıyorum hala
Mehmet Yılmaz da iyidir. Umutdan daha iyidir en azındanTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
fm 2006 da suan 2031 senesindeyim trabzonsporla toplamda 23 tam 22 senedir üst üste sampiyon oluyorum param 380 milyon euro civarinda ve 4 kez sampiyonlar ligini 20 kez türkiye kupasini ve bir kac tane süper kupa ve dünya kupasi kazandim hala devam oynuyorumEN büyük Trabzon!!!!!!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefm 2006 da suan 2031 senesindeyim trabzonsporla toplamda 23 tam 22 senedir üst üste sampiyon oluyorum param 380 milyon euro civarinda ve 4 kez sampiyonlar ligini 20 kez türkiye kupasini ve bir kac tane süper kupa ve dünya kupasi kazandim hala devam oynuyorum
- Alıntı
Yorum
Yorum