Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• insanın içi açılıyor ya... başarılarınızın devamını dilerim...
      "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• ben cm 01-02 nin cd sini bulana kadar cm 00-01 oynuyorum oda fena değil eski cm seven arkadaşlara tavsiye ederim
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• En son Misina tarafından düzenlendi; 20.01.2007, 02:12.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,

Yorum

• arkadaşlar klavyeyi fln herşeyi ingilizce yaptım onlarda sorun yok fakat yükleme yaparken yani next next diyip setupa geldiği zaman processing yazıyor sürekli o oklar ileri gidiyo cancel diosun bişe olmuyo napabilirim
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• arkdaslar cm 01-02 oynayan arkdaslara oyuncular tavsiye edebilirim
              _sergey nikiforenko
              _julies agahowa (shaktar)
              _maxim tsigalko
              _segen yalcın
              _hakan sukur
              _okan buruk
              _soroncisky
              _bernando romeo
              _taribo west

arkdaslar bir de size guzel bi hile soyleycegim oldukca ise yarıyo
              mesela bir oyuncuyu satılık listesine koyuyorsunuz daha sonra buyuk takımlrdan gelen teklifleri degerlendirin örnegin:

agahowa ben bu oyuncuyu 350 milyon dolra sattım
              nasıl
              ilk olarak bu oyuncuyu elinizde gelistirin en 3 sene kadar
              bu oyuncuyu buyuk takımlar izliyor
              siz satılık listesine koyun degerinin 0 olarak belirleyin
              buyuk takımlardan gelen teklıfleri kabul edin
              yapılan teklifler bolumunden 10 kere milli olduktan sonra denilen kısım var ordan oradaki 10 nu uzerine tılıyarak onu 1kere milli oldukan sonraya getirin ve oradaki degerri en ust seviyeye cekin kalasık olak 150 milyon dolar galiba ordan bu sekilde satabilrsiniz.
              ben bu oyuncuyu m. unitede sattım aynı sekilde ve daha sonra normal degerinide yukselttim onuda adamlar hemen havada kaptılar.gercekten bu rekoru kırabilen cıkarsa ben buradayım.
              o kisi ile tanısmak isterim
              aynı uygulamayı iger oyuncular icinde yapabilirsiniz
              eger eliniz arkadasım aynı seyi liverpool ile denedi ve 2 milyardolar uzerinde transfer butcesi olusturdu.
              HER SEY TRABZONSPOR İCİN HER KULVARDA

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
              Lazanat' lı

Yorum

• bu sezon UEFA'da yarı final garanti gibi bir şey... ilk maçı deplasmanda 1-4 kazandım... muhtemel diğer rakiplerim de çok güçlü değil... kupa Trabzon'a gelecek inşallah...

"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu sezon UEFA'da yarı final garanti gibi bir şey... ilk maçı deplasmanda 1-4 kazandım... muhtemel diğer rakiplerim de çok güçlü değil... kupa Trabzon'a gelecek inşallah...

Yürü be abi!!! kim tutar seni!!!

Bende yeni oyun basladim FM2007'de. Baya iyi bir kadro olusturdum.
                  GK: Jefferson (Tolga Zengin, Ahmet Sahin)
                  DR: Mehmet Cogum (Ufukhan Bayraktar)
                  DL: Kiki Musampa (Celaleddin Kocak)
                  DC: Milan Stepanov (Ibrahim Kas)
                  DC: Fatih Akyel (Ferhat Cökmüs)
                  DMC: Hüseyin Cimsir (Enis Kahraman)
                  AMR: Ibrahima Yattara (Mehmet Cakir)
                  AML: Gökdeniz Karadeniz (Hakan Balta)
                  AMC: Selcuk Inan (Marcelinho)
                  FC: Emrah Kol (Gökhan Celebi)
                  FC: Umut Bulut

Forvet haric cok iyi bir takimim var. Forvetlerim gol yükünü kaldiramiyor. Mehmet Yilmaz icin girisimlere basladim. Ama Ankaraspor'un anlasmaya hic niyeti yok. Adamlar Mehmet Yilmaz'a 3 Milyon YTL istiyor. Acikcasi biraz da korkuyorum. Su anda 2,5 Milyona indirmeye calisiyorum. Mehmet Yilmaz'i hic deneyen birisi varmi? Deger mi 2,5 Milyona?

Oyun pek gercekci olmamis. Hüseyin az önce gol atti
                  En son Mayls tarafından düzenlendi; 20.01.2007, 22:43.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Abi o savunmayla çok gol yersin. Stepanov iyi gibi görünmesine rağmen çok iyi değil. Fatih Akyel zaten döküntü. Eller gelince mutlaka oynat. UEFA yarı finale çıkarttı beni valla Musampa da sol bek değil. Onu sola açığa çek bence. Sol açıkta süper adam. Selçuk da Marce'yi kesemez bence. Özellikle ilk sezonlarda Marce çok süper oynuyor. Şimdi yaşlandı bende. Gençlere sattım
                    Umut dandik olmuş. Erseni dene. Acayip gol atıyor. Bende Gökhan Ünal-Kerlon forveti var. Ona yer açmaya çalışıyorum hala
                    Mehmet Yılmaz da iyidir. Umutdan daha iyidir en azından
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• 9 Adamla yazilan Destan...
                      Yorum yapmiyorum... Yorumu taraftara birakiyorum...

En son Mayls tarafından düzenlendi; 20.01.2007, 23:20.
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi o savunmayla çok gol yersin. Stepanov iyi gibi görünmesine rağmen çok iyi değil. Fatih Akyel zaten döküntü. Eller gelince mutlaka oynat. UEFA yarı finale çıkarttı beni valla Musampa da sol bek değil. Onu sola açığa çek bence. Sol açıkta süper adam. Selçuk da Marce'yi kesemez bence. Özellikle ilk sezonlarda Marce çok süper oynuyor. Şimdi yaşlandı bende. Gençlere sattım
                        Umut dandik olmuş. Erseni dene. Acayip gol atıyor. Bende Gökhan Ünal-Kerlon forveti var. Ona yer açmaya çalışıyorum hala
                        Mehmet Yılmaz da iyidir. Umutdan daha iyidir en azından
                        Abi defans fazla gol yemiyor. Ligde 5. haftadayim 2 gol yedim. Fatih Akyel'i son maclarda oynatmadim. Ibrahim Kas daha iyi oynuyor. Stepanov müthis bir futbolcu degil ama suana kadar bir hatasini görmedim. Eller gelene kadar mecbur onu oynatacagim. Musampa'nin sol ek olmadigini biliyorum ama sol bekte sikintiliyim diyebilirim ve Musampa ilac gibi geliyor oraya. Defans oyuncularima uyguladigim antrenman programini uyguluyorum ve gayet iyi oynuyor. Selcuk konusunda haklisin. Son maclarda Marce'ye sans verdim ve daha iyi oynadi. Mehmet Yilmaz'i alamadim. Tevfik Köse'yi aldim. Mehmet Yilmaz transferinde Ankaraspor'la anlastim Mehmet Yilmat reddetti. Tevfik henüz bekledigim patlamayi yapmadi. Ara sira Umut'u oynatiyorum ve gayet iyi oynuyor. Ama dedigin gibi ben bi Ersen'i deneyim. Öneriler icin tesekkürler
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• fm 2006 da marcelihoyu tek basina ikili forvetin arkasina koymayin oynayamiyo ortasahayi bir dmc 3 amcden olusturun amr de yattara aml de gokdeniz amc de marceyi oynatin takim cosuyo uefa ceyrek finaldeyim ayrica emreah kol a sans verin cok yetenekli

Yorum

• fm 2006 da suan 2031 senesindeyim trabzonsporla toplamda 23 tam 22 senedir üst üste sampiyon oluyorum param 380 milyon euro civarinda ve 4 kez sampiyonlar ligini 20 kez türkiye kupasini ve bir kac tane süper kupa ve dünya kupasi kazandim hala devam oynuyorum
                            EN büyük Trabzon!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Burak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fm 2006 da suan 2031 senesindeyim trabzonsporla toplamda 23 tam 22 senedir üst üste sampiyon oluyorum param 380 milyon euro civarinda ve 4 kez sampiyonlar ligini 20 kez türkiye kupasini ve bir kac tane süper kupa ve dünya kupasi kazandim hala devam oynuyorum
                              seni tebrik ederim

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X