Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar devre arasında r.madride transfer olan fernando gago(ön libero-boca-20), gonzalo higuain(forvet arkası-forvet-river-19) ve marcelo(solbek-fluminense-18) kesinlikle öneriyorum..hem fiyatları da makul..ha bi de kerlon(forvet arkası-forvet-cruzeiro-20)

Yorum

• her zaman soyledim yine soyluyorum kolombiyali 16 yasinda
      SHERMAN CARDENAS
      bu adama bi bakin eger begenmezseniz maliyetinizi ben karsilicam cebimden alabiliyosaniz alin

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eksik maçı tamamladım...

taktiğin genel görünümü, keşke Trabzonspor da böyle oynasa...

kardeş bütün kadroyu değiştirmişineditorden mi yoksa transfer mi???

Yorum

• devre arasına yine müthiş bir çekişmeyle girdik... '01-'02 sezonunu şampiyon, '02-'03 sezonunu son dakika golüyle ikinci, '03-'04 sezonunu şampiyon kapadım... bu sezon da çekişmeli geçecek gibi... iş averaja bile kalabilir...

"7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• İlk olarak mehmetf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

kardeş bütün kadroyu değiştirmişineditorden mi yoksa transfer mi???
            editöre bugüne kadar hiç girmedim... o zaman oyunun hiç bir zevki kalmaz bence... '01-'02 sürümünün tuttuğum oyuncuları vardır, onları almaya çalışırım ilk sezon...

Pawel Brozek, Julius Aghahowa, Vladimir Sorochinskiy, Ze Elias, Isaak Okoronkwo, Yasin Karaca, Matei Mirel Radoi, Taribo West (bonservisi elinde), Christian Chivu, Adrian Mihalcea... gibi ucuz ama iş yapan isimlerden alabildiklerimi almaya bakarım... özellikle Brozek, Aghahowa, Sorochinskiy ve Okoronkwo'nun 5 sezon sonra Türk olmaları ve yaşlarının 18-20 arasında değişiyor olması bu 4 isme öncelik vermeme yol açıyor... bir de West'i yaşı 28 civarı olmasına rağmen bedavaya alıp, bir sezon sonra 15 milyon $'a satabilmem, sonraki yılların transferleri için önemli... ilk sezon şampiyonluk hedeflemiyorum, zaten kulüp de ilk sezon şampiyonluk beklemiyor... ama yukarda saydığım isimlerden kurulu kadro şampiyonluğu zorluyor, hatta oluyor da... takıma para kazandıracağını düşündüğüm ve alternatifini bulduğum bir ismi çekinmeden satıyorum... istersen bir örnek vereyim bu sezondan:

sattığım bir oyuncum, Hersi:

gerçekten de özellik olarak gayet iyi bir oyuncuydu ama bana 7 Milyon $ civarı bir para kazandırdı, üstelik yerine aldığım isim hem bedavaya geldi, hem de O'ndan aşağı kalır değil özellik olarak... Mido:

işte bu tip transferlerle hem ekonomimi güçlendiriyorum, hem de kadromu... ayrıca yıldız bir oyuncu satsam bile kimsenin "gık"ı çıkmıyor, çünkü yerine en az O'nun kadar iyi bir oyuncu alıyorum... bu sezon başı rekor bir parayla (27 milyon $) İnter'den Emre'yi aldım...

kulübün kasasında hala 48 milyon $ var... yani işi bildin mi, editöre meditöre falan gerek yok... ayrıca o zaman oyunun ne anlamı kalır, ne zevki...

Yorum

• bir başka örnek daha, son transferim Luizao...

bu oyuncuyunun da sözleşmesi sona erdiğinden bonservis bedeli ödemeden kulübe kazandırdım... şu an devre arasındayım, seneye de oynatmayı düşünüyorum... 1,5 sene oynatıp 10-15 milyon $ civarı satmayı düşünüyorum... adam hem kaliteli, hem de kulübe para kazandıracak...

Yorum

• ikinci yarıya galibiyetle başladım... Mido takıma ısınmaya başladı... Luizao da ilk maçında 7 ratingle başladı, bir kaç haftaya kalmaz açılır O da... Tsigalko 2 gol atıp "man of the match" oldu, 3 puanı Trabzon'a getirdi...

Yorum

• online olarak arkadasımla nasıl oynayabilirim ?
                  bilgisi olanlar anlatır mı bi zahmet.
                  '' Futbol basit bir oyundur... Fakat en zoru futbolu basit oynamaktır. ''

Yorum

• şu cm 01-02 mükemmel bi oyun ama oynayamıyorum cd den bozuldu
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak trbznspr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      online olarak arkadasımla nasıl oynayabilirim ?
                      bilgisi olanlar anlatır mı bi zahmet.
                      Buyur abi; http://www.turksportal.net/makale/fm/463/
                      keyif adamı ..

Yorum

• Saolasınn Osman..
                        '' Futbol basit bir oyundur... Fakat en zoru futbolu basit oynamaktır. ''

Yorum

• Cm prfosörü Osman.
                          Biliyorsun bende çok pis oynardım Menager oyununu. 2 senedir oynamadım. Cm oyunu dağıldı diye hatırlıyorum. Asıl yapımcılar FM'yi yapıyorlar. Hangisini tavsiye ediyorsun. Tekrar başlayayım oynamaya, hangi sürümü tavsiye ediyorsun. Ful Türkçe versiyon hangisi. Son güncellenmiş kadroları nasıl ayarlayacam. Bi aydınlat beni bilginle he.
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cm prfosörü Osman.
                            Biliyorsun bende çok pis oynardım Menager oyununu. 2 senedir oynamadım. Cm oyunu dağıldı diye hatırlıyorum. Asıl yapımcılar FM'yi yapıyorlar. Hangisini tavsiye ediyorsun. Tekrar başlayayım oynamaya, hangi sürümü tavsiye ediyorsun. Ful Türkçe versiyon hangisi. Son güncellenmiş kadroları nasıl ayarlayacam. Bi aydınlat beni bilginle he.
                            Abi valla FM 2007'ye herkes çok sorunlu diyor ben yüklemedim.Cm07'yi Fm'ye göre daha çok beğeniyorlar.Ama illa ki Fm oynayacam diyorsan Fm 06'da oynayabilirsin.2006-20007 sezonunun güncellemesi de mevcut.Yaklaşık %95 Türkçe yaması da var.
                            keyif adamı ..

Yorum

• Saol Osman başlarım yakında oyuna.
                              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Arkadaslar FM 2007'ye para vermek istemeyipte indirelim diyenlere link verebilirim. Yasak oldugunu düsünerek buraya koymuyorum. Ama isteyen varsa Özel Mesaj atsin link vereyim. Indireceginiz oyun full degildir. Icinde Editör, Ses Dosyasi vb. yoktur. Oyunun büyüklügü 70MB'tir.
                                En son Mayls tarafından düzenlendi; 20.01.2007, 21:28.
                                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X