Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugun çıkıyo ama elimize ne zaman ulaşır acaba bilgisi olan var mı ?

Bide bişi sorcam oyun formatı grafikler windows ile macbook aynı mıdır bilgisi olan varmı ?
    Nereden aldın oyunu? Büyük ihtimal cd yi formalite icabı göderirler. Mail adresine tam sürüm için aktivasyon kodu gelecek. Onu Steam'den girince otomatik tam sürüme geçecek oyun.

Grafiklerde değişiklik olmaz.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nereden aldın oyunu? Büyük ihtimal cd yi formalite icabı göderirler. Mail adresine tam sürüm için aktivasyon kodu gelecek. Onu Steam'den girince otomatik tam sürüme geçecek oyun.

Grafiklerde değişiklik olmaz.
      kardeşim steam kuramıyorum macbook a sıkıntı oluyor sürekli.ugrastım olmadı..

cd gelirse de yine steam kurmam gerekiyor mu acaba?_

OYUNU D&R ALDIM
      En son ccd6167 tarafından düzenlendi; 31.10.2013, 12:27.

Yorum

• Steam olmadan oynanmıyor steam den giriş yapmanız lazım..

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Steam olmadan oynanmıyor steam den giriş yapmanız lazım..
          deme öyle baskan.

yok arkadaş steam kuramadım bilgisayara desene güme gittik..napacaz şimdi anlamadım..

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            deme öyle baskan.

yok arkadaş steam kuramadım bilgisayara desene güme gittik..napacaz şimdi anlamadım..
            Hemen enseyi karartma. Muhtemelen bu sorunu yaşayan ilk ve tek insan değilsin. Bulunur çözümü.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• takım taktiklerinin detaylı menüsünü bir tek ben mi bulamadım?
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                takım taktiklerinin detaylı menüsünü bir tek ben mi bulamadım?
                Eskiden maç içi seslenmeler şeklinde olan menü artık detaylı taktik tablosu olarak yapılandırılmış. Onu mu diyorsun avukat?
                Ayağa KALK!

Yorum

Eskiden maç içi seslenmeler şeklinde olan menü artık detaylı taktik tablosu olarak yapılandırılmış. Onu mu diyorsun avukat?
                  Hayır, defans hattını vs çubuk şeklinde çekiyorduk ya, akıcı, kontra diye ikisi en tepede o menünün, gerisi yok.
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayır, defans hattını vs çubuk şeklinde çekiyorduk ya, akıcı, kontra diye ikisi en tepede o menünün, gerisi yok.
                    Tamam işte. Onların hepsi kalktı. Yerine cümlesel talimatlar geldi. Dediğim şekilde dene.
                    Ayağa KALK!

Yorum

Tamam işte. Onların hepsi kalktı. Yerine cümlesel talimatlar geldi. Dediğim şekilde dene.
                      ben onları veriyordum da fazladan istiyordum

Yorum

• Çıktı mı oyun?
                        Bordomavi.net

Yorum

• Bu gece sanırım reis.
                          Ayağa KALK!

Yorum

Bu gece sanırım reis.
                            Ekstra bir şey yapmaya gerek var mı Yiğit kendi kendine mi güncellenecek?
                            Bordomavi.net

Yorum

• sosnunda steam yukledim oyunu mu indiryor yoksa demo mu anlamadim ama su anda bisiler iniyor..

bisi sorcam steam uzerinden online oynayabiliyor muyuz arkadadslarla?

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ekstra bir şey yapmaya gerek var mı Yiğit kendi kendine mi güncellenecek?
                                Mailine aktivasyon kodu gelecek. Hep yaptığın gibi Steam'den aktivasyon yapacaksın. O kadar.
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X