Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çıksa da oynasak artık.. Geçen seneden sonra bu senede orjinal aldım. İlk hedef TRABZONSPOR efsanesini şahlandırmak

Yorum

• Aral'ın sitede facebook ile bağlan butonu çalışmıyor. Haliyle siparişimi kontrol edemiyorum. Bu sorunu başka yaşayan var mı?

Edit: Hallettim.
      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 16.10.2013, 20:26.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• bende ön siparişi verdim gecen sene olduğu gibi artık geri sayımdayız
        FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• bende verdim bugun dr dan macbook da oyanacagim bakalim nsil olacak

Yorum

• Deneme sürümü çıkmış aktivasyon kodu gelenler oynayabiliyormuş.
            Bordomavi.net

Yorum

• Evet indirmeye başladık bakalım nasıl olmuş

Yorum

• Ben de indiriyorum hadi bakalım.
                Bordomavi.net

Yorum

• Şu an iniyor
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Crush Dumps
                    Bordomavi.net

Yorum

• Steam şifremle beta versiyonu indirdim..

Klasniç ve Panteliç boşta Trabzonspor için günü kurtarmak amaçlı bedava alınabilirler )) Fizik olarak kötüler ama olsun
                      Avrupa ligine katılmayı hedef koydum yönetim 1.8 miyon avro bütçe verdi durum kötü

Yorum

• Oyuncu paylaşsak mı acaba?
                        Bordomavi.net

Yorum

• Yusuf Erdoğan için kötü bir profil çizilmiş. Kim gözlemliyorsa artık bizim takımı.

Yorum

• ben playstore dan aldım oyunu ama daha demo linki gelmedi bana. 2013 ü oynayamıyorum artık

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ben playstore dan aldım oyunu ama daha demo linki gelmedi bana. 2013 ü oynayamıyorum artık
                              Demo linki değil Steam şifresi geliyor e-mail adresinize. Playstore nasıl bilmem Aral'ın uygulaması öyle.

Yorum

• 1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X