Borussia Dortmund'u tek geçerim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk sezon Jem Karacan ve Yunus Malli'yi alan arkadaşlar var. Ben devre arasını 6 puan farkla 2.kapattım. Jem ve Yunus'a talip oldum ikiside görüşme bile yapmıyor, basın yoluyla konuştum ilerde düşünebilirim belki dedi Yunus, Jem Trabzon'a gelmeyi hiç düşünmüyor nasıl getirdiniz ?
Yunus Malli sezon sonu geldi ancak.
Benim 3 Avrupa maç dönüşü 3 İstanbul eziği deplasmanı olan bir fikstürüm olmasa(hem 3 uefa maçı dönüşü Fb Gs BJK hemde hepsi deplasman resmini koydum) bende şampiyon olabilirdim.Gerçi yine olamazdım Gs 80 puan felan topladı. Sizlerin oyunlarında bazı şeyler değişik. Oyunu açın sezon başı Yunus Malli gelmiyor bir arkadaş almış heralde Mainz satış listesine felan koydu başka türlü adam sözleşmede görüşme yapmıyor. Sakatlıkları da koydum. Fenerle
İlerleyen sezonlarda Yunus Jem Serdar Aykut bunları almak mümkün. Ancak ilk sezon imkansız adam gelmiyor. (Serdar ve Aykut gelebilir) Yunus ve Jem gelmiyor. İlk sezon Veysel ideal 2m€.
Ben ilk sezon yine diğer oyunlarım gibi 3.oldum. Fikstürüm yaşadığım sakatlıklar felan yukarda. Bunlar olurken o kadro ile şampiyon olabilene şapka çıkartırım. Yok bizde normal fikstür geliyor bu kadar da sakatlık olmuyor felan diyorsanız oyunun bana garezi var diye düşüneceğim artık.
Oyundaki başıme gelen uyuzluklardan burda bazen millete sarıyom kimse kusura bakmasınEn son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 07.07.2013, 23:06.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
1461 ile kariyere başladım. 2. sezonun başındayım.
Gözlemlerim;
Kesinlikle takımı çok güçsüz yapmışlar. Eren ve Sercan'ın olmaması büyük sıkıntı. Ligi en fazla orta sıralarda bitirebilirsiniz.
Sezona çok iyi başlamama ragmen bir türlü çare bulamadım, küme düşmeme mucadelesi verir gibi oldum bir ara.
2. sezon öncesi süper lig hedefim var.
Fm 05 'den beri oynayan birisiyim, fm 13 gerçekten bana garip geldi
- Alıntı
Yorum
-
AW: Football Manager 2013
Yıl 2014 Avrupa kupasında Fiorentina ile Lilleli gruptan lider çıktım.
Türkiye Kupasında 1461 ile eşleştim, kendi kiraladığım futbolcularla 4-2 şamarlayıp gönderdiler beni...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonsporlular olarak aramızda online futbol menajerliği oynuyoruz ligimize katılmak isteyen varsa alabiliriz,
özel mesajla ulaşabilirsiniz.
oynadığımız oyun: OFM - futbolmenajeri.comtwitter:@trabzonspor_fan
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461 'de süper lige çıkamama durumu var mı ? ona göre kariyere başlayacağımAll gave some;
Some gave all.
PSN: Abdisson
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarrios Niye Yok Fm'de YeaaÜzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇin ligini açarsan var
bazı ligleri açmadan bazı futbolcular çıkıyor sonuçda.
barrios gibi önemli futbolcu için lig açmaya gerek yok direk çıkması lazım diye düşünüyorum...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
Yorum