Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oyun bile olsa öyle bire birden istenmeyen futbolcuları gönderip yerlerine daha iyileri alınmıyor. 2 sezondur 3. bitiriyoruz.

Devre arası Emerson ve Bamba satıldı. Sırada Colman, Janko ve Zokora var. Belki Adrian da.

Ayrıca ilk sezon transfer dönemi boyunca Jem Karacan'ın peşinden koştum adam gelmedi bir türlü. Nasıl aldınız yahu ? Şimdi istesem de alamam değeri 12.5 Milyon € oldu.
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Valla ben Lucas Zen'i serbest kalma maddesinden, Yusuf, Mustafa ve Fatih'i de 1461'den olmaları sebebi ile kadroma katabildim.Adam akıllı teklif gelmiyor çoğu adama.Ve Ligde de ilk sezon gayet şampiyon olunabiliyor.Akhisar TT Arena'da Galatasaray'ı şamarladı, çok da iyi değiller.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Aral'dan ön sipariş yaptım Pepsi kapak kampanyası ile 60 TL'ye.. Bekleyiş başladı

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aral'dan ön sipariş yaptım Pepsi kapak kampanyası ile 60 TL'ye.. Bekleyiş başladı
          Nasıl yapılıyor bu? Biz de yapalım.

Güncelleme: Aral'ın sitesine girdim ve öğrendim Aynı yöntemle hem Pes 2014 hem de FM 14'ü almayı düşünüyorum. Toplam 120 TL'ye geliyor. Bence çok avantajlı...
          En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 11.09.2013, 09:47.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Bu oyun ne zaman çıkıyor ? 1 sene geçti mi yahu. Vay anasını. Tartışmasız en hızlı geçen sene oldu bu sene.

Yorum

• Valla bi türlü sevemedim şu oyunu. Pes 14'ü bekliyom ben
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nasıl yapılıyor bu? Biz de yapalım.

Güncelleme: Aral'ın sitesine girdim ve öğrendim Aynı yöntemle hem Pes 2014 hem de FM 14'ü almayı düşünüyorum. Toplam 120 TL'ye geliyor. Bence çok avantajlı...
                Hem kola iç hem 15 lira indirimle al oyunu

Yorum

• FM 2013 cok sıkıcıydı ve zordu.Fm 2014'ünde daha sıkıcı ve daha zor olacağını tahmin ediyorum.

Yorum

• Bugün yapacağım şu pepsi indirimi şeysini... Harika bir şey.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Neden bilmiyorum ancak kış aylarında müthiş derecede FM oynama isteği doğuyor bende.

Yorum

• FIFA Manager oynayan var mı ?

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          FIFA Manager oynayan var mı ?
                          Türkiye Ligleri olmadığı için kimse oynamıyor artık. Eskiden çok oynardım. 2008 oyunu efsanedir...
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkiye Ligleri olmadığı için kimse oynamıyor artık. Eskiden çok oynardım. 2008 oyunu efsanedir...
                            aynen o zamandan sonra bende oynamadım Türkiye ligi olabilseydi şu zamanlarda
                            FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• İlk olarak Göktuğ Altuntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aynen o zamandan sonra bende oynamadım Türkiye ligi olabilseydi şu zamanlarda
                              Şikeci itlerin yüzünden kardeşim. Fifa pislik temizlenmeden tüm ligi satın almama kararı aldı. Üstüne bir de TFF lisansları toptan satmama kararı alınca iş hepten imkansız hale geldi.

Bu lisansları kulüplerin kendi satması işini bir biz, bir de Premier Lig takımları yapıyor. Bizdeki egonun şişkinliğine bakar mısın. Şikeli tiyatro ligindeki egoya bakar mısın... Komedi yeminle.
                              Ayağa KALK!

Yorum

• pes 2014 türk takımlarından sadece galatasaray olacakmış zaten
                                Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                                https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X