Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yazının sadece,''seni ne gerdi'' kısmına kadar okudum.
    1- Konuşma tarzını düzelt aynı şekilde karşılık almak istemiyorsan.
    2- Gelip de burda kimseye yalancı muamelesi yapamassın bu kadar kişinin içerisinde. Gördüğüm üzere iyi birisi olan kişiye hem de. Sana göre ''beni geren kısım'', bana göre gördüğüm yanlışı düzeltmek için uyarıda bulunmak.
    3- Uzatmayalım bence.
    Bana da(!) yalancı dermisin yazmışsın ?

Benim Berk kardeşimize yalancı dediğim bir yazım mı var ? Tek söylediğim 1000 kere oynadım 25 maçlık seri ilk sezon benim için imkansız inanması dedim. Mucize olması gerek dedim. Yalancısın demedim. Mucize olmuş olabilir eski bir kaydından gir oyuna tekrar dene çok rahat kazandığın maçı aynı taktikle çok ilginç bir şekilde yenilebilirsin bu seri çok büyük tesadüflerle olabilir çünkü oyun bu kadar uzun bir seriye kolay izin vermiyor hele böyle bir kadro ile imaksıza yakın bir oran olması. Ben bunları derken nerde yalancısın demişim. Bana da yalancı dermisin diyerek uyarı olmaz.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Demek ki sen öyle demek istememişsin ama öyle anlaşılmış. Kardeşim, o dediğin kaydet çık tekrar gir aynı taktikle maç yap çok farklı sonuç alıyorsun dediğin sadece 13'te değil. Bütün oyunlarda aynı. Takım konusunda dediklerin doğru. O konuda herkes hemfikir. Düşmemeye bile oynanır o kadroyla, ki 25 maçlık seri bana da çok çok zor geliyor ama olamaz demiyorum. 4 sene üst üste liginde şampiyon City'i iki maçta da yenen takım yeni lige çıkan Kayseri Erciyes'ten aynı kadroyla 5 yiyorsa fazla bir şey arama altında.

Yorum

• İlk sezon şampiyon olmak, fb ve bjk'i salla, gs'yi geçip şampiyon olmak çok çok zor bir şey.. Yapan var mı bilmiyorum, ama yoktur heralde. Ne kadar yeniden başladıysam oyuna Drogba 25'ten aşağı atmıyor.. Sneijder konusunu hiç açmıyorum hele..

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlk sezon şampiyon olmak, fb ve bjk'i salla, gs'yi geçip şampiyon olmak çok çok zor bir şey.. Yapan var mı bilmiyorum, ama yoktur heralde. Ne kadar yeniden başladıysam oyuna Drogba 25'ten aşağı atmıyor.. Sneijder konusunu hiç açmıyorum hele..
          Söylemeye korkuyorum ancak ilk sezon şampiyon oldum.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şike yapmışındır.
            Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
            sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              25'te 25 yaptıysan bir zahmet şampiyon ol zaten.

Yorum

• müdavimlere bak. sakin olun arkadaşlar. oyunu alsammı diye yazıları okumaya girdim. hırgür kopmuş burda.
                zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

• Tavsiyem, FM 13 almamanız yönünde. 12 devam
                  Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                  sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Sonunda düzgün bir kariyer yapiyorum.1461 ile ilk sezon 2.oldum ve Süper Lig e çıktım. Süper Lig de ilk sezon 14.oldum..1461 ile oynamak daha zevkli
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• 3 kez baştan başladım oyuna. 3 ayrı Trabzonspor kariyeri açtım... 3'ünde de ilk sezonumda şampiyon oldum.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        3 kez baştan başladım oyuna. 3 ayrı Trabzonspor kariyeri açtım... 3'ünde de ilk sezonumda şampiyon oldum.
                        Gönderdikleriniz ve aldıklarınız kim 3 oyunda da?
                        7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gönderdikleriniz ve aldıklarınız kim 3 oyunda da?
                          3 oyunda da Türk oyunculardan Jem Karacan, Aykut Demir, Serdar Aziz gibi isimlere muhakkak talip oluyorum. Bir orta saha bir stoper almak önemli.

Ayrıca Domagoj Vida da favorilerimden. Fayda/maliyet analizinde hep karlı çıkartıyor...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• oyun öyle bişe ki bi anda saatler geçiyor ve hiçbişe anlamıyorsun. bu kadar bağlı kalamam dedim sildim. oynayanlara tavsiyem veysel sarı'yı alın 2 m €'ya veriyor eses.
                            -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• ilkte ts ile şampiyon oldum şimdi rennes ile 1.sıradayım psg ikinci
                              En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 06.07.2013, 08:44.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Ben bu oyundan hiç bir şey anlamadım. 1461 ile super kadro kurdum.Oyuncular iyi oynuyor.Ortalamalari gayet yüksek. Ama 1 puan almak için yapmadığım taktik kalmiyor.Begenmeyip sattigim forvet gittiği takimda şov yapiyor.stoperlerim her mac 7.0 ve uzeri oynuyor.Yine yok yine yok.
                                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X