2015'e kadar taktik 4-4-2'ydi.. Artık değiştirmeye karar verdim, büyük takımları yenebilsemde orta sahada eziyorlardı ve oyun üstünlüğü hep onlarda oluyordu.. Artık taktiğim 4-2-3-1.. Deneyelim bakalım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray'ı aldım, Onur ile anlaştım. Gayet makûl bir fiyata anlaştım.
İlk deneyimim Gs ile olsun dedim...Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehöytttt noluo laa
Gerçi Gs'da daha az bütçe verdiler, oturup kaldım
Not: Trabzon'a döndüm, Gs ihtiyaçlarımı karşılamadı
Hem milli takımı hem de Trabzonspor'u yönetiyorum, Emre Belözoğlu'nu milli takıma almadımEn son B61 tarafından düzenlendi; 18.06.2013, 20:08.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray'ı aldım, Onur ile anlaştım. Gayet makûl bir fiyata anlaştım.
İlk deneyimim Gs ile olsun dedim...
- Alıntı
Yorum
-
Sneıjder 20 gol attı bende 2.sezon. Ben 9 yıl Trabzonspor'u yönettıkten sonra basarıya doydum. 9.yıl Sampıyonlar Lıgını aldım ve istifa ettim.
9 yılda 5 lıg sampıyonlugu(son 5 yıl)
1 sampıyonlar lıgı sampıyonlugu
2 sampıyonlar lıgı yarı fınal
3 sampıyonlar lıgı ceyrek fınal
1 uefa kupası yarı fınal
4 Turkıye Kupası sampıyonlugu
6 Turkıye Super Kupa sampıyonlugu
2 kez Turkıye Super Lıg 2.lıgı
1 kez 3.luk 1 kezde 4.lük (ilk 2 sezon 4 ve 3.olabildim maddı sıkıntıları 3.sezon astım ama 2.olabildim Gs ambargo koydu Mane'yi aldı Drogba yerine)
Klubumuzun borcu kalmadı. Dunya zengınler lıstesınde 20. sıradayız. Transfer butcem 200 küsür milyon € iken gelecek antronore de zaman bıraktım.
Oyunda tek hilem oldu Senol Günesı oyun baslamadan once 20 yas genclestırdım. Trabzonspor'u ben bırakınca alır diye öylede oldu. Senol Hocamda bu takımı sampiyon yapacaktır uzun süre.
İstifa ettim.Lıverpool sanırım benım için fedekarlık yaptı hocasını kovdu ve teklıf yaptı. Çok daha yuksek maas ve transfer butcesı teklıfı geldı PSG'den Barca'dan ama Lıverpool'u sectim
Şimdi Liverpool'da bir tarih yazıp Roma'ya gidicem. Transfer listemde 8 tane Trabzonspor'lu futbolcu var cogu 1461'e kiraladıgım genc isimler.
Trabzonspor dünya klüp sıralamasında 4.sırada.(1.Manu 2.Tottenham 3.Bayern 4.TS 5.Real 6.Barça )
Bu arada 1461 8 senedir Super Lıg'de kıraladıgım oyuncularla Uefa mucadelesınde her sezon 4-5-6 oluyor.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
fb'yi görmeye dayanamıyordum.. Tüm genç oyuncularıyla yıllık 3-4m ve her yıl %50'lik artış* olarak sözleşme imzaladım.. Brezilya liginde küme düşmeye oynayan takımdan sıfır topcuları 20m transfer ettim.. Oyuncularını çok ucuza oyunu pek etkilemeyecek takımlara gönderdim.. Şikeciler ligten düştü, ekonomik durumu kayyumda yazıyor.En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 19.06.2013, 02:45.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb'yi görmeye dayanamıyordum.. Tüm genç oyuncularıyla yıllık 3-4m ve yıllık %50 olarak sözleşme imzaladım.. Brezilya liginde küme düşmeye oynayan takımdan sıfır topcuları 20m transfer ettim.. Oyuncularını çok ucuza oyunu pek etkilemeyecek takımlara gönderdim.. Şikeciler ligten düştü, ekonomik durumu kayyumda yazıyor.Ocak ayına kadar aykut kovuldu yerine kayserinin hocası geldi oda kovuldu
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim ev arkadasın oyununda bende Fenerbahcenin tüm kadrosunu yabancı ile doldurdum. Tüm türkleri kovdum gonderdım genclerı bile. Daha sonra bi editor kullanıyor oyun oynanırken ordan gırıp hepsının yasını 100 yaptık potansiyellerini 1 current abılıtyi 1 gelenden gidenden en az 5 yiyorlarOcak ayına kadar aykut kovuldu yerine kayserinin hocası geldi oda kovuldu
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonspor beni 6 ayda kovunca hemen Lokomotif Moskova teklifte bulundu 20 Mil. transfer bütçesiyle daha iyi iş olamayacağından kabul ettim ilk yarım sezon kötü geçti ligde kaldık. 2. sezon Onur ve Soner'i astronomik paralarla aldım. Ertuğrul Sağlam ile Trabzonspor iş yapsın diye 3. olabildiler transfer yapmadılar Sadri Şener, Nevzat'la parayı yedi herhalde
Lokomotifte ilk sezon 3. olduk. Anji varken Şampiyonluk zor 2. sezon fena gitmiyoruz ama Şampiyon olamayız fazla da kalmayı düşünmüyorum açıkçası QPR bi teklifle geldi düşündüm yeni kadro yapmak istemedim gitmedim henüz büyük takımlar beni görmediAvrupa'da ses getirmek lazım..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSneıjder 20 gol attı bende 2.sezon. Ben 9 yıl Trabzonspor'u yönettıkten sonra basarıya doydum. 9.yıl Sampıyonlar Lıgını aldım ve istifa ettim.
9 yılda 5 lıg sampıyonlugu(son 5 yıl)
1 sampıyonlar lıgı sampıyonlugu
2 sampıyonlar lıgı yarı fınal
3 sampıyonlar lıgı ceyrek fınal
1 uefa kupası yarı fınal
4 Turkıye Kupası sampıyonlugu
6 Turkıye Super Kupa sampıyonlugu
2 kez Turkıye Super Lıg 2.lıgı
1 kez 3.luk 1 kezde 4.lük (ilk 2 sezon 4 ve 3.olabildim maddı sıkıntıları 3.sezon astım ama 2.olabildim Gs ambargo koydu Mane'yi aldı Drogba yerine)
Klubumuzun borcu kalmadı. Dunya zengınler lıstesınde 20. sıradayız. Transfer butcem 200 küsür milyon € iken gelecek antronore de zaman bıraktım.
Oyunda tek hilem oldu Senol Günesı oyun baslamadan once 20 yas genclestırdım. Trabzonspor'u ben bırakınca alır diye öylede oldu. Senol Hocamda bu takımı sampiyon yapacaktır uzun süre.
İstifa ettim.Lıverpool sanırım benım için fedekarlık yaptı hocasını kovdu ve teklıf yaptı. Çok daha yuksek maas ve transfer butcesı teklıfı geldı PSG'den Barca'dan ama Lıverpool'u sectim
Şimdi Liverpool'da bir tarih yazıp Roma'ya gidicem. Transfer listemde 8 tane Trabzonspor'lu futbolcu var cogu 1461'e kiraladıgım genc isimler.
Trabzonspor dünya klüp sıralamasında 4.sırada.(1.Manu 2.Tottenham 3.Bayern 4.TS 5.Real 6.Barça )
Bu arada 1461 8 senedir Super Lıg'de kıraladıgım oyuncularla Uefa mucadelesınde her sezon 4-5-6 oluyor.ben de aşağı yukarı ilk 4 sezon da aynı başarıları elde ettim. bütçeyi de topladım mı tamamdır
gelsin şampiyonluklar
TRABZON SPOR
- Alıntı
Yorum
Yorum