Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende yeni başladım.
    Aldıklarım
    Yusuf Erdoğan 0
    Alparslan Öztürk 2.5m€
    Aras Özbiliz(kiralık)

17.hafta 28 puanla 4.yüm
    Adrian 4 ay sakatlandı
    Halil 4 ay sakatlandı
    Giray 3 ay sakatlandı
    Bamba 1 ay sakatlandı
    Janko 1 ay sakatlandı
    Alanzinho 5 ay sakatlandı

Serkan,Cech,Sapara =Toplam 3m€ zor kurtuldum.

Yumlu ilk devre 7 gol attı
    En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 31.05.2013, 02:33.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bende yeni başladım.
      Aldıklarım
      Yusuf Erdoğan 0
      Alparslan Öztürk 2.5m€
      Aras Özbiliz(kiralık)

17.hafta 28 puanla 4.yüm
      Adrian 4 ay sakatlandı
      Halil 4 ay sakatlandı
      Giray 3 ay sakatlandı
      Bamba 1 ay sakatlandı
      Janko 1 ay sakatlandı
      Alanzinho 5 ay sakatlandı

Serkan,Cech,Sapara =Toplam 3m€ zor kurtuldum.

Yumlu ilk devre 7 gol attı
      Sakatlanma süreleri alt alta toplayınca benim yaşımdan büyük birşey çıktı ortaya

Allah yardımcın olsun . . .
      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk sezonumda şampiyon oldum. Sonrasında üç sezon art arda şikebahçe 1. biz 2. olduk.. Avrupa Lig'inde bir yarı finalim var..

5. sezona giriş yapacağım şampiyon olamazsak istifa edeceğim yeter artık da )

Kadrom

Onur-Alpaslan Öztürk(Veysel Sarı-İlsinho)-Aykut Demir-Kana Biyik-Antonio Luna-Necip Uysal-Alper Potuk-Soner-Mehdi Carcela-Sefa Yılmaz(Mervan Çelik)-Gouriye(Cenk-M.Pektemek)

Yorum

• Öfkeyle kapattığım kariyerimi, bıraktığım save'den açtım. Sakatlıklara herşeye eyvallah dedim yedek medek yumlu karmil aykut cech yasin emre güral falan hep bunları oynattım abuk subuk işler işte. Taktiğim meşhur grid taktiğiydi ve feci kötü sonuçlar altım. Sinirim çok deli bozuldu antenmanlara hiç ellemedim sakatlık çıkar diye falan janko henri bi işe yaramıyorlar ve grid taktiği 4-3-3 olduğundan kanat yok, volkan şen olcan alanzinho gibi adamlara pek şans vermedim paso transfer ettiğim tek oyuncu carlos fierro emre güral ve halil forvette. Orta saha colman, soner defans serkan giray(karmil) bamba(yumlu) emerson 5 ay sakat yerine cech kalede onur arada tolga. Bu şekilde idare etmeye çalıştım. 10. 13. 15. sıralarda dolanıp durdum. Sonunda ne olduysa artık sakatlanmalar azaldı, çok iyi bir kondisyoner almıştım 20 puanı. Takım taktiğe alıştı ve takır takır oynamaya başladım ama 2 maç galibeyet 1 maç malubiyet sonra beraberlik sonra 3 maç galibeyet falan derken takım iyice yenmeye başladı ilk sezon bitti 15. sıradan 6'ya yükseldim. Bi iki maç daha yenilsem kovulacaktım. Ziraat kupasında grupta liderim yenilmedim hiç. Uefa'dan elendim.
          Şimdi yabancı sınırlaması azalacağından kelepir yetenekli bildiğiniz varsa söyleyin. Takımın finansı berbat. Alan'ı satabildim ara transferde 2 milyona ancak. Bursada 17 yaşında bi uşak var sağ bek wonderkid listesinde onu kiralmaya çalışıyorum. Serkanla mecburen sözleşme uzattım.

Kısaca oyun sardı tabi önerilerinizi bekliyorum.
          Ha bu arada emre güral ve soner adeta parlıyor. Emreyi forvet oynatıyorum grid taktiğinde 3lü forvetin ortasındaki adam hep parlar zatende adam her yerden atmaya başladı özellikleri tavan yaptı ve halil en alakasız olduğu yerde bile gol atıyor sakatlıklar falan dinlemiyor çok acayip fierro için aynı şeyi diyemiyorum ama daha çok genç gelişiyor bakalım. Soner tam bir beyin başka ne diyeyim
          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

• İlk sezon 3.4 m€ transfer bütçesi oluşturdum. Devre arası 5m€ ya Tolgayı sattım transfer bütçem 500k ya düştü. Bende golcü transferi için kaynak oluşturuyordum güya. Para nereye gitti ya.
            7 m€ ya Zokorayı sattım bütçe 1.5m€ oldu şaka gibi ya gerçekten.
            En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 31.05.2013, 03:55.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ekonomik olarak kulüp sıkıntılı arkadaşlar.. Sözleşmesi biten oyuncululara yönelmeyi tercih edin Başka türlü iş zor

Yorum

• bende ona deli oluyorum fantazi olsun diye hile yaptım bı ara 50m kulube geldı guya ama nerdeee 10m transfer buntemı gordunce sok oldum
                Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Fm 2013 Hacı güncellemesi yok mu Sugar felan yapsalar
                  Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Pc bir bozuldu amma uzak kaldık yahu...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Bizim Takımı ilk sezon şampiyon yaptım diyenleri çok samimi bulmuyorum açıkcası 10 oyunda 1 kere başarılabilecek birşey. 20m€ adam sattım verilen bütçe 3.5m € kimi alıcam bu parayla ben ? Maaş bütçesinden yer açıyım diyorum. Maaş kapasitesini de aşağı düşüyor klüp.

Ligde 5. sıradayım. Kupa'da GS'ye evimde yenilmiştim yarı finalde 1-0 deplasmanda Semih Kaya atılınca 2-1 kazandım Finale çıktım. Atılmasa 3-4 tane atarlardı net. Drogba falan ne oyunuyor arkadaş. (Bursa çok iyi olmuş oyunda ayrıca.)
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• Bu ne yaw,transfer bütcesi sıfır.

Ben City'i alır,akarım aga

Yorum

• bunun crack fln çıktı mı ya

çıktığındaki crack muhabbeti yüzünden bıktım usandım.. vazgeçtim fm den ama özledim

Trabzonspor'da kötü gidince ligde oynamak istemiyordu canım zaten
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bunun crack fln çıktı mı ya

çıktığındaki crack muhabbeti yüzünden bıktım usandım.. vazgeçtim fm den ama özledim

Trabzonspor'da kötü gidince ligde oynamak istemiyordu canım zaten
                            Proper'i cıktı.5.9 gb

sorunsuz yükleniyor ve oynanıyor.

Yorum

• Oyun bayagı zor.Mac boyunca 3-4 posizyondan fazlasını bulamıyorsun.

3-4-3 oynuyorum,talimatlarda topluca hücum diyorum ama takım gene az posizyona giriyor.

İsin kötü tarafıda,rakibin bulmus oldugu her posizyon gol oluyor..

Yorum

• Arkadaş kendi elimizle bir canavar yaratmışız.

Bu ne Tottenham böyle yenebilen beri gelsin.

Tottenhamdayken almadık kupa bırakmadık,sıkıldım Juve'ye geçtim.Juvede İtalyada ne varsa topladım.Avrupa'da Tottenham illeti geldi şamarladı bizi.

Acaip hırs yaptım tekrar döndüm İngiltereye.Man.Utd ile neredeyse 3 sezon oldu adamlara galibiyetim yok.

Ne İlgilterede ne Avrupada kupa göremedik sayesinde.

Adamlar ligde avrupa da ne var ne yok topluyolar.

Nerde City nerde Arsenal nerde Liverpool...

Sırayla şamarlıyorlar.

Kovulmasak bari kaç sezon oldu kupa alamadık.
                                Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X