Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya arkadaş okadar parayı nerden nasıl biriktiriyorsunuz onca futbolcu satışa koyuyorum bi allahın kulu talip olmuyo sattığımın parasınıda sadri başkan sağolsun iç ediyo

İhtiyacım olan yerlere bonservissiz oyuncu alıp, mevcut oyuncuyu satmak bir seçenek. Örneğin, Emerson'u 12,5 milyona Vitesse'ye satıp Taiwo'yu bonservissiz aldım.

Alanzinho,Henrique,Vittek,Yasin Öztekin,Cech bunları sattım, yerlerini ise ilk sezon oyuncu kiralayarak geçirdim(Ayila Yussuf, Samed Yeşil, Diogo, Hakan Çalhnaoğlu). Ardından ihtiyacım olanı aldım.

3 sezon bitirdim 4. sezonu oynuyorum. 1 Türkiye Kupası ve 1 UEFA kupası 1 de UEFA yarı finali başarım var. Bu yıl ligde şampiyonluk hedefim var artık. Avrupa'da isim yapınca oyuncu transferleri kolaylaşıyor. Şu an UEFA'da 1. torbadayım.
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İhtiyacım olan yerlere bonservissiz oyuncu alıp, mevcut oyuncuyu satmak bir seçenek. Örneğin, Emerson'u 12,5 milyona Vitesse'ye satıp Taiwo'yu bonservissiz aldım.

Alanzinho,Henrique,Vittek,Yasin Öztekin,Cech bunları sattım, yerlerini ise ilk sezon oyuncu kiralayarak geçirdim(Ayila Yussuf, Samed Yeşil, Diogo, Hakan Çalhnaoğlu). Ardından ihtiyacım olanı aldım.

3 sezon bitirdim 4. sezonu oynuyorum. 1 Türkiye Kupası ve 1 UEFA kupası 1 de UEFA yarı finali başarım var. Bu yıl ligde şampiyonluk hedefim var artık. Avrupa'da isim yapınca oyuncu transferleri kolaylaşıyor. Şu an UEFA'da 1. torbadayım.
      Emerson okadar edıyormu ben alanzinhoyu cechi satılık listesine koydum ama bi tane alan cıkmadı taivo yu bulamadım ne iş anlamadım ama ayila yusufu bende kiraladim ilk sezonumda hemde şuan bende baya iyi oynuyor ligde lider durumdayim ama şikebahçe ensemde onu yenersem fark 5 sayı olacak.Lakin sorunum transfer de sattığıma talip çıkmıyor hiç...
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        æ bekletmez, bekler.

Yine bekleyeceğiz.. Yine Yiğit Gayretli'yi bekleyeceğiz.. Beklemek bizim kaderimiz.

Olsun..Bekleriz...
        Alihan ekmeksiz yeme beni.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alihan ekmeksiz yeme beni.
          Alihan ı beklersen boşa kürek çekersin bursanın huyundanmı suyundanmı bilmem ama bursada kala kala .... Noktalama işaretlerini siz kafanıza göre doldurun iki adımlık yerde bir bardak çay içmeye gelmeyen adamdan ben bişey beklemiyorum artık.Ahh ali ahhh ODA KAYIP ALİİ KUL NEREYESUN ...
          Bu arada ;
          öZCAN BİZATİ diye bi yardımcım vardı bana elazığın hoca bozuntusu bülent lalesi ile iyi ilişki önerdi bende hemen reddetip işine son verdim ))
          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Ali'ler sıgintili Murat abi..

Nerede bu Yiğit Gayretli ? Bekliyoruz...

Yorum

• Yiğit Gayretli hanesun ?
              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Olmaz ki ama böyle.

Yorum

• Olur olur mustehak sana

Yorum

• Vay arkadaş. Adam işi bana yıktı iyi mi...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• onlinecılar yeni update çıkacak biliyorsunuz 2 haftaya çıkar sanırım update i bekliyoruz falan deyin kurtarırsınız))

açıkcası bende yeni oyun başlatacağım update bekliyorum bakalım....

Yorum

• Buraya oyundan bi caps aldım da onu koymak istiyorum, nasıl koyarım??
                        https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buraya oyundan bi caps aldım da onu koymak istiyorum, nasıl koyarım??
                          hızlıresim sitesinden upload et.

Gelen 4 kutudan en altta direk link var onu kopyala buraya yapıştır.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Barış Özbek???
                            https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• adsafaercwjşrgıjwş
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Beyler ama bu iş çok sürdü
                                Oynayalım artık. Vizeler falan uzakken oynarız diye mutluydum

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X