Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni başlayanlar için Okore sadece 1.5 milyon Euro
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni başlayanlar için Okore sadece 1.5 milyon Euro
      Online oyun için hani atıyorum belli bir kurulu oyun yoksa ben Papua Yeni Gine'deki biriyle oyun oynayabilmek için online steam'den mi buluyorum girebileceğim oyunları nasıl oluyor?

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Online oyun için hani atıyorum belli bir kurulu oyun yoksa ben Papua Yeni Gine'deki biriyle oyun oynayabilmek için online steam'den mi buluyorum girebileceğim oyunları nasıl oluyor?
        Online oynamadım ben Emre ama steam üzerinden oynanıyor.
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Online oynamadım ben Emre ama steam üzerinden oynanıyor.
          Eyvallah sağol yine de onu bir öğreniyim ben ya.

Yorum

• İlk sezonda gs şampiyonlar ligi şampiyonu oldu manchester city'i 1-0 yenip.. Oyundan soğuma aşamasındayım.
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Yazıldı mı bilmiyorum fakat Drenthe, Mcfadden, Akale, Mansare, Silvestre free player konumunda özellikle Drenthe direk Trabzonspor için biçilmiş kaftan yaşı genç direk kapılmalı.

Yorum

• İkinci ve sonrası sezonlarda ligde ki yabancı futbolcu sınırı tam olarak nasıl oluyor ? Rica etsem yazabilir mi biriniz. Ona göre planlama yapacağım. Kadroda kaç tane yabancı oyuncu bulundurabileceğiz, maç kadrosuna kaçı alınabilecek...vs ?

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Antrenör Şeref Çiçek Aykut Kocaman ve Bülent Uygun'la iyi ilişki kurmamı söyledim, kovdum adamı.. Yeni antrenör arıyorum.
                  Ahahahahahaha Burada koptum )
                  Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Crack gelmedi mi hala Crack
                    Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Crack çıkmayacak bu sene, boşuna beklemeyin
                      "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                      Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• Ilk senede uefa kupasinda Napoli Tottenham Anji geldi 4 puanla son sirada tamamladim Bir sezon sonra Sampiyonlar liginde Valencia - Tottenham - Sporting geldi 9 puanla 3. Oldum gruptan cikamadim

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İkinci ve sonrası sezonlarda ligde ki yabancı futbolcu sınırı tam olarak nasıl oluyor ? Rica etsem yazabilir mi biriniz. Ona göre planlama yapacağım. Kadroda kaç tane yabancı oyuncu bulundurabileceğiz, maç kadrosuna kaçı alınabilecek...vs ?
                          Ayni 6 tane aliyorsun 11 e. Colman 2. Sezondan itibaren Turk statusunde oynuyor onun haricinde 5 yabancim var daha da azaltmayi dusunuyorum
                          En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 28.11.2012, 02:39.

Yorum

• Kaç gündür oynayamadım... Hızlı bir geri dönüş planlıyorum
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• ne oldu gençler sıktı mı oyun? daha kimse birşeyler yazmaz oldu?

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne oldu gençler sıktı mı oyun? daha kimse birşeyler yazmaz oldu?
                                Sıkı şekilde devam ediyorum oyuna.

İlk sezon sadece Pandza ve Murat Akça'yı almıştım stopere toplam 2 milyon euro. Özellikle Vittek, Alanzinho, Sapara ve Henrique'yi elden çıkarmak istiyordum. Ancak elde kaldılar. Bende kendilerini transfer listesinden kaldırıp rotasyonda yeri geldiğinde kullandım. Bu şekilde 2 stoper transferiyle lige başladım. Defansif oyun benim için tüm fm serilerinde çok önemli olmuştur. Defansif oyunu güzel yaptığımda kesin başarılı oluyordum. O yüzden 2 stoper aldım. Bamba'yı gerektiğinde önliberoda sadece defansif olarak kullanabilir hale geldim bu sayede. Neyse iyi bir antreman sistemiyle 4-3-3 sistemini oturttum. 1 ön libero 2 ortasaha ve tek santrafor hücum kanatlarda iki isim. Onur, Celustka(Serkan), Bamba(Giray), Pandza, Emerson, Zokora, Colman, Soner, Emre Güral, Olcan, Janko şeklinde ki ideal 11 ile oynadım. Sinirimi bozan durum takım sürekli finans olarak kötü duruma gidiyordu. Balance sürekli eksilerde görünüyordu. Lig bitmesine yakın -5 milyon eurolardaydı. Devre arası transfer yapamadım tabi elden oyuncu çıkarmaya çalıştım. Yine sadece Sapara'yı 800000 euro karşılığında gs'ye satabildim. Lige devam ettik. Yoğun çekişmeyle devam etti. Murat Akça çok gelişim gösterdi. Olcan 19 asist ile ligi tamamladı. Emre Güral sağ açıkta IF pozisyonunda 14 gol 9 asistle ve iyi ortalamayla ligi tamamladı. Milli takımda sürekli oynuyor şuan. Janko 16 gol attı. Son maçta Ünal Karaman'ın çalıştırdığı Kasımpaşa ile gs berabere gelince bende sürpriz şampiyonluk kazandım. Kara kara düşünürken finansı otomatikman halletmiş olduk. Avrupa ligindede gruptan çıkıp ilk turda Leverkusen'e elenmiştim bu arada.

Yazın ilk olarak tüm staff ekibini değiştirdim. Bir kaç saatimi sadece şuanda sahip olduğum güzel staff kadrosunu oluşturmak aldı. Vittek sözleşmesi bitti ayrıldı yıllık maaşı büyük yüktü. Celustka'yı 3.5 milyon euro ya Anderlechte sattım. Henrique'yi 2.5 milyon euro'ya Racing'e sattım. Kendisinden mecbur faydalanmak zorunda kalışımla iyi performans gösterdi bu değere satabildim ilk sezon sonu. Celustka'nın yerini hedefimde olan Maikel Kieftenbeld ile 2.5 milyon euro + Alanzinho karşılığında doldurdum. Yıllık maaşı yüksek olan Volkan Şen'i satılık listesine koydum kapımı 2.5 milyon euro ile çalan gs'nin teklifini düşünmeden kabul ettim. Selçuk Kaya isimli genç stoper buldum Avusturya liginde 500bin euroya aldım. Profili gelişime çok açık. Rotasyon için Tolgay Arslan'ı kiraladım. Bjk'nin satılacaklar listesine koyduğu İsmail'i 1.5 milyon euroya aldım. Önceden anlaştığım bjk'de ki genç Muhammet'te takıma katıldı.Ve son olarak boşa çıkan Carlos Villanueva'yı kadroma kattım. Çok etkili bir profil ama sahaya tam anlamıyla yansıtamadı şuana kadar. Yıllık 1.5 milyon euro alıyor. Neyse ikinci sezonun devre arası yaklaşıyor. Ligde 2.yim. Şampiyonlar liginde gruptan inanılmaz defans futboluyla çıkmayı başardım. Planım Janko'yu elden çıkarıp yerine Guidetti'yi almak. Guidetti'nin sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Bekleyip riske giripte başkasına kaptırırım diye korkuyorum tam aradığım adam. Devre arası yaklaşık 3 milyon euro ödemedende alamam. Janko'yu satabilirsem alacağım kendisini. Öyle işte devam ediyoruz.

Onur, Kieftenbeld, Murat(Selçuk), Pandza(Bamba), Emerson(İsmail), Zokora, Colman, Soner, Emre(Tolgay), Olcan(Halil), Villanueva(Janko)

Rotasyonda kullandığım Halil ve Tolgay'dan istediğim verimi alıyorum. 2 yıldır rotasyonda verim aldığım Barış Özbek'te hala bende. Aklımda Guidetti var. Devre arası gelsin bakalım ne olur. Şimdilik böyle.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X