İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKolay gelsin beyler vizeler bitsin bende aranızda olacağımForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerım ballarini!"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbranın gazabına uğradım çıkmak zorunda kaldım kençelere iyi eğlenceler.Fakat fena sarayi daha fazla katılım bekliyoruz
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunu iyi öğren la
İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBallandıra ballandıra anlatıyorlar ben de alacağım ya utan muyor musun Yiğit abiForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Oyununuzu hafiften kariyer anlatımı gibi yapsanız resimler falan koysanız gelişmeleri falan görsek hoş olabilir.
Bende giriş yapacağım Cuma günü inşallah.Orjinal oyuna para vermedim hiç kendim, bununda crack çıkmayınca uzadı baya. Ama annem ben alırım deyince hayır demedim tabi.
Önce kendim bi girerim Trabzonspor'la birşeyler yaparım. Sonra yine bir turnuva falan olursa katılırım bende.
- Alıntı
Yorum
-
Pastore ne biçim gol attı beee :OForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCracki bekleyenler azalıyor, SEGA hedefine ulaşıyor. Yıkılmadık, ayaktayız. Tek başıma da kalsam, inadına almayacağım bu oyunu.Crack grubunun yıllardan beri en crackçi en sağlam üyelerinden biri bendim ama ben pes ettim. Kolay gelsin ne diyeyim. Gönlüm sizden yana hala.
- Alıntı
Yorum
-
0-0 bitti
Benim işime yaradı.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum