Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kuruyorum yeni turnuvayı
    Kur bakalım müdür, yaz buraya bilgileri kurunca.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• bmn cup şifre 1461

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kolay gelsin beyler vizeler bitsin bende aranızda olacağım
        Yerım ballarini!
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yerım ballarini!
          Oyunu iyi öğren la
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Doğumgünüm hesabı annem bu oyunu alacağım sana kaç gündür konuşuyorsun dedi. Cuma günü başlıyorum beyler! Yemişim skidrowu

Yorum

• İbranın gazabına uğradım çıkmak zorunda kaldım kençelere iyi eğlenceler.Fakat fena sarayi daha fazla katılım bekliyoruz

Yorum

• Ballandıra ballandıra anlatıyorlar ben de alacağım ya utan muyor musun Yiğit abi

Vizeler bitiyor yarın Yiğit reyizi beşlik yapacam coming soon
                En son Oğuzhan tarafından düzenlendi; 22.11.2012, 01:02.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• çok fenaaaaa

Yorum

• İlk olarak Alican Altunbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İbranın gazabına uğradım çıkmak zorunda kaldım kençelere iyi eğlenceler.Fakat fena sarayi daha fazla katılım bekliyoruz

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oyunu iyi öğren la
                    Üstteki alıntıya bak canım. İbra inceden iteledi arkadaş sabah iş miş dedi kaçtı sajdnsakjdnkjasd

İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ballandıra ballandıra anlatıyorlar ben de alacağım ya utan muyor musun Yiğit abi
                    Valla utanmıyorum
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Oyununuzu hafiften kariyer anlatımı gibi yapsanız resimler falan koysanız gelişmeleri falan görsek hoş olabilir.

Bende giriş yapacağım Cuma günü inşallah. Orjinal oyuna para vermedim hiç kendim, bununda crack çıkmayınca uzadı baya. Ama annem ben alırım deyince hayır demedim tabi. Önce kendim bi girerim Trabzonspor'la birşeyler yaparım. Sonra yine bir turnuva falan olursa katılırım bende.

Yorum

• Pastore ne biçim gol attı beee :O
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Cracki bekleyenler azalıyor, SEGA hedefine ulaşıyor. Yıkılmadık, ayaktayız. Tek başıma da kalsam, inadına almayacağım bu oyunu.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cracki bekleyenler azalıyor, SEGA hedefine ulaşıyor. Yıkılmadık, ayaktayız. Tek başıma da kalsam, inadına almayacağım bu oyunu.
                            Crack grubunun yıllardan beri en crackçi en sağlam üyelerinden biri bendim ama ben pes ettim. Kolay gelsin ne diyeyim. Gönlüm sizden yana hala.

Yorum

• Manchester derbisinin sonucunu merak ediyorum.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• 0-0 bitti

Benim işime yaradı.
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X