İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlur tabi de, yarın da kaynamasın ha bu iş. (=Bu ne antisenkron bir durum yahu
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Sirf oyuna para verdigim icin online oynama istegim bukada var 12 senedir oynuyorum bukadar yipratmamistim kendimi online oyun icin
İngiltere banada uyar zaten acmistim bir lig save yapmistim ama konusmamiz gereken seyler var.oyun hizi bekleme bekletme sureleri vs. Aksamlari 9 gibi musait oluyorum oyun icin haberiniz ola
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSirf oyuna para verdigim icin online oynama istegim bukada var 12 senedir oynuyorum bukadar yipratmamistim kendimi online oyun icin
İngiltere banada uyar zaten acmistim bir lig save yapmistim ama konusmamiz gereken seyler var.oyun hizi bekleme bekletme sureleri vs. Aksamlari 9 gibi musait oluyorum oyun icin haberiniz olaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Turnuva için liste tamam!
Ben İngiltere ligi diyorum. Hangi ligde oynayacağımıza karar verdikten sonra acilen başlayalım şunaListedekiler bir cevap versin
1-DNA-TS
2-Yiğit Gayretli
3-Fatih
4-Yunus Emre AYAZ
5-Hamdi Karamahmutoğlu
6-Göktuğ Altuntaş
Steam hesaplarımız...
-Foxx61
-dna_ts
-akkese
-tansuonur
-Exhumation
-LaNuSs61
-agvarmizle
-freze61
-esrar_61
-MonotonKokteyli
-hurgunaygun
-bilici86
-muratdinc1967Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş olsun Skidrow sitesinde admin açıklaması var yeni crack çıkmicak.Boşuna beklemeyin dior..
admin (17 Nov 2012, 10:49)
Reply
new crack will not.Do not wait in vain
Skidrow'un sitesi yok aslen. Zaten korsan faaliyet gösteren bir grubun site kullanması da abes olur
Orası fan sitesi tarzı bir şey.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Update 5 (20/11/2012 Final for now): No ETA, SkidrowTeam have put this project a side for now, they will get back to it at a sooner date but for now its the same problem which we are experiencing as last year. The developers of the game SI have fucked up their own game and even original users are still experiencing problems with their game. They only worked on the encryption mostly for this years edition of Football Manager and to be honest, I have a retail copy and I don't touch it due to it be so badly programmed and rushed out without the fixes. Sorry for this late update but please understand SkidrowTeam are busy with other projects as well. I will update this thread again in the future if I have a crack release or any kind of related fix. Thanks for your patience and once again I apologise for the late update.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş olsun.
Su forumdanmi kopyaladin? 30 mesajli adam adamin biri yazdi. Resmi bir sey degil. Güvenmiyorum bu adama. (inanmak istemedigimdende olabilir garantisi yok)
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
Yorum