İlk olarak Bilici tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
-
İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHangi taktiği önerirsiniz ? Ben 4-3-1-2 kullanıyorum olcan volkan yasini kullanamıyorumFOREVER TRABZONSPOR!!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVay be FM online oynuyor yani...
Ben çok acemiyim daha yeni aldığım için ama takip etmek isterdim doğrusu...''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYiğit, gece başlayalım şu oyuna.
12 uygun mu senin için?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBulalım 1 kişi daha. Listenin geri kalanı da olur verirse oynayalım. Bana uyar valla.
- Alıntı
Yorum
-
Salı Çarşamba iddaadan parayı bulursam orjinal alacağım. Şerefsiz skidrow belli ki para yedi çıkartmayacak cracki. Milletin kariyerini okuyorum avutmak için kendimi ha çıktı ha çıkacak derken. Hiç orjinal oyun almayan biri olarak alasım da gelmiyor.
- Alıntı
Yorum
-
1 kişi daha bekleniyor gençlikForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 kişi daha bekleniyor gençlikFOREVER TRABZONSPOR!!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Göktuğ Altuntaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyiğit senin steam hesabın neydi?
Listenin tepesine kendimi yazdımForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Turnuva için liste tamam!
Ben İngiltere ligi diyorum. Hangi ligde oynayacağımıza karar verdikten sonra acilen başlayalım şunaListedekiler bir cevap versin
1-DNA-TS
2-Yiğit Gayretli
3-Fatih
4-Yunus Emre AYAZ
5-Hamdi Karamahmutoğlu
6-Göktuğ Altuntaş
Steam hesaplarımız...
-Foxx61
-dna_ts
-akkese
-tansuonur
-Exhumation
-LaNuSs61
-agvarmizle
-freze61
-esrar_61
-MonotonKokteyli
-hurgunaygun
-bilici86Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Hayden kencler. Yarın akşam başlayalım şu lige.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum