Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Antepteki Muhammed mi bjk deki mi ?
    Antep'teki Muhammed'i limanı satsak alamayız Bjk'dekini aldım bonservissiz.
    Bordomavi.net

Yorum

• Bu arada benim oyunda İBB fena Webo 18 maçta 16-17 gol attı.
      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Antep'teki Muhammed'i limanı satsak alamayız Bjk'dekini aldım bonservissiz.
        AMR de Volkana alternatif düşünürsen Emrah Bassan var onu alabilirsin . Olcan Adını ve Yasin Öztekin bekleneni veremedi AML arıyorum Ömer Bayram var ama o da henüz tam kıvamında değil hemde bütçemi aşıyor Ne yapıcam bilemedim

Yorum

AMR de Volkana alternatif düşünürsen Emrah Bassan var onu alabilirsin . Olcan Adını ve Yasin Öztekin bekleneni veremedi AML arıyorum Ömer Bayram var ama o da henüz tam kıvamında değil hemde bütçemi aşıyor Ne yapıcam bilemedim
          Volkan'la Olcan şimdilik idare ediyor kanatları gol falan da atıyorlar.

Kanat-Destek olarak oynatıyorum.
          En son Fatih tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 01:00.
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Volkan'la Olcan şimdilik idare ediyor kanatları gol falan da atıyorlar.
            Sol kanattan çok kötü ne denediysem olmadı . Bütün goller neredeyse soldan geliyor

Yorum

Sol kanattan çok kötü ne denediysem olmadı . Bütün goller neredeyse soldan geliyor
              Bekini savunma olarak ayarla veya kanattaki adamı geri çek.İlerdeyken savunmacı kanat dediğim halde geri koşmuyor vicdansızlar.
              Bordomavi.net

Yorum

• Beni de ekleyiver yiğit listeye.
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Zorla orjinalini aldıracaklar yahu adama şu oyunun. Doğama ters olmasa alırdım da.

Yorum

• Millet oyuna girmiş bile anlaşılan.
                    Steam acayip ağır çalışıyor ben de, kismeyi ekleyemiyorum arkadaş listeme.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• crash dump hatayı çozen varmi arkadaşlar..

Yorum

• Hasta yatağımda baya oynama fırsatım oldu.Trabzonspor'umuzu aldım tabiki.Aykut Demir - Alper Potuk -Gökhan Süzen -Muhammet Demir -Florian Kanz gibi transferler yaptım. Ligde bir türlü başarılı sonuçlar alamadım ve kovuldum.Daha sonra West Ham'ın başına geçmek için başvuru yaptım kabul edildim.Sadece 10 hafta kaldım başarılı olamayınca istifa ettim.West Ham küme düştüDaha sonra Liverpool'a başvurdum ve şu an Liverpool başındayım.Suarez'i sattım. Lewandowskiyi aldım.Nuri kiralıktı gitti. Realden Jose Callejon'u aldım.Orta sahaya Anrea Poli ve Javi Garcia 'yı aldım.Şimdilik güzel gidiyor

Yorum

• Benim Steam hesabım da hurgunaygun ancak turnuvaya katılamam büyük ihtimalle.Zaman bulacağımı sanmıyorum..
                          Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Turnuva için son bir kişi...

Gençler şu listeyi tamamlayalım da bir lig açalım. En azından acemiliği atarız. Sonra daha çok katılımlı güzel bir lig yaparız.

1-DNA-TS
                            2-Yiğit Gayretli
                            3-Fatih
                            4-Yunus Emre AYAZ
                            5-Hamdi Karamahmutoğlu
                            6-

Steam hesaplarımız...

-Foxx61
                            -dna_ts
                            -akkese
                            -tansuonur
                            -Exhumation
                            -LaNuSs61
                            -agvarmizle
                            -freze61
                            -esrar_61
                            -MonotonKokteyli
                            -hurgunaygun
                            -bilici86
                            En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 19:47.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Steam hesabım bilici86 arkadaşlar
                              .

Yorum

• Hangi taktiği önerirsiniz ? Ben 4-3-1-2 kullanıyorum olcan volkan yasini kullanamıyorum
                                .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X