Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Konunun "Football Manager 2013 Technical Help" bölümünde oldugunu gördügüm icin olabilir diye düsündüm. Orjinal alanlar herhangi bir crash dump hatasiyla karsilasmadigi icin cracktedir hata kesin..
    Serisi çok da önemli değil. Sorunun kaynağı önemli. Zaten bu sorun yeni değil. Bir kaç yıldır var.

Adam FM 2010'daki gözlemlerini anlatmış.

İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya bu benim oyunmu çok tırt yoksa trabzonspor'u mu kötü yapmışlar takımda oyun adına hiç bişey yok
    -Yeni bir teknik direktörsün, haliyle kötüsün

-Takım onlara verdiğin taktiği bilmiyor. Sezon öncesi çok sık hazırlık maçı yapmadıysa öğrenmeleri zaman alacak

-Doğru taktiği bulman zaman alacak

-Teknik ekibin çok kötü

-Motivasyon özelliğin kötü, futbolcular sana pek inanmıyor.

-Ayrıca bu sene oyunda antrenman sistemi çok özelleştirilmiş ve etkili hale getirilmiş. Antrenman sistemi üzerine çözümlemeleri oku... Çok yardımcı olacaktır.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      -Yeni bir teknik direktörsün, haliyle kötüsün

-Takım onlara verdiğin taktiği bilmiyor. Sezon öncesi çok sık hazırlık maçı yapmadıysa öğrenmeleri zaman alacak

-Doğru taktiği bulman zaman alacak

-Teknik ekibin çok kötü

-Motivasyon özelliğin kötü, futbolcular sana pek inanmıyor.

-Ayrıca bu sene oyunda antrenman sistemi çok özelleştirilmiş ve etkili hale getirilmiş. Antrenman sistemi üzerine çözümlemeleri oku... Çok yardımcı olacaktır.
      tavsiyelerin eminim yardımcı olacaktır ama oyunu daha çözemedim sanırım bu antrenman sistemleri karmaşık geliyor bana.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tavsiyelerin eminim yardımcı olacaktır ama oyunu daha çözemedim sanırım bu antrenman sistemleri karmaşık geliyor bana.
        Bunu oku istersen. Bayağı yardımcı olur http://www.fmgraphics.net/fm-2013-antrenman-rehberi/
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• yıllarımızı verdik bu işe en son bir tabela yaptıracağım kendime--- since 2000 but started cm97

Yorum

Trabzon bu seride biraz vasat o yuzden zorlanman normal,finansta pek iyi degil ida transferde sorun yasatiyor.

Bu arada oyunla ilgili birsuru rehber asadaki linkte mevcut arkadaslar iyi yazilar yazmis okursan isine yarayabilir.Keza oyun bu sene cok karmasik.

FM 13 – Rehberler, Football Manager, Türkçe FM, FM2020, FM2019, FM2018, FM2017, FM 2016, FM 2015, FM 2014, FM 2013, FM 2012, FM2011,FM2006 Türkçe, Fm2005 Türkçe, CM, Futbol, Avrupa'dan Futbol, Transferler, ?ampiyonlar Ligi, manager, türkçe manager, fifa2006, fm06, cm06, fm update, fenerbahçe, besiktas, galatasaray, futbol, spor

Yorum

• Trabzonspor'daki ilk sezonumuzun görüntüleri:

Birazdan spora gidip, oradan Cevahir'e geçeceğim kısmetse.
              Size iyi oyunlar hocam.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                %25 İndirimle Vatan Bilgisayar'dan almanızı tavsiye ederim.

60 TL Satışta şuan .

http://www.vatanbilgisayar.com/aral-...spx?I_ID=62157
                Eyvallah hocam. Senden duydum gittim aldım. 3 yıl önce Crush Dump hatası yüzünden bıraktığım FM'ye tekrar geri döndüm.
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Şu turnuva işini bir yapamadık. Yuh olsun bize Sanki atlan deve gardaşım ya

(Şivemdeki ekstra "n" leri seviyorum )
                  Ayağa KALK!

Yorum

Başta ben de zorlandım sonra 4-3-3'le toparladım antrenman sistemine fazla dokunmadım sadece maç öncesi hazırlığı maçın ağırlığına göre değiştiriyorum.

Serkan----Giray----Bamba----Emerson
                    --------------Zokora-----------------
                    -------Colman-------Sapara----------
                    Volkan--------------------------Olcan
                    ---------------Janko-----------------
                    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu turnuva işini bir yapamadık. Yuh olsun bize Sanki atlan deve gardaşım ya

(Şivemdeki ekstra "n" leri seviyorum )
                      Heyecanla bekliyoruz bu konuda bir gelişme olmasını gardaşım.
                      Renkdaşın tavsiyesi üzerinde, Topkapı Vatan'dan 60 Tl'ye aldım tekrardan dvd'sini.
                      Atlan deve değil ya.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başta ben de zorlandım sonra 4-3-3'le toparladım antrenman sistemine fazla dokunmadım sadece maç öncesi hazırlığı maçın ağırlığına göre değiştiriyorum.

Serkan----Giray----Bamba----Emerson
                        --------------Zokora-----------------
                        -------Colman-------Sapara----------
                        Volkan--------------------------Olcan
                        ---------------Janko-----------------
                        serkanın yerine Celustka , Saparanın yerine Soner ' i koyarsan çok da iyi olur He bide emerson ve bamba çok kötüymüş fm de onun yerine Malik Fathi ve Serdar Azizi al en azndan Türk
                        En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 00:17.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          serkanın yerine Celustka , Saparanın yerine Soner ' i koyarsan çok da iyi olur He bide emerson ve bamba çok kötüymüş fm de onun yerine Malik Fathi ve Serdar Azizi al en azndan Türk
                          Soner'i de kullanıyorum Celustka kontenjana takılıyor.

Transfer işi sıkıntılı bütçe olmadığı gibi eldekilere talip çıkmıyor yine de üç dört futbolcu aldım asıl transferi devre arası yaptım Holmen ve Muhammed Demirci'yi gelecek sezon için transfer ettim.
                          En son Fatih tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 00:31.
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Soner'i de kullanıyorum Celustka kontenjana takılıyor.

Transfer işi sıkıntılı bütçe olmadığı gibi eldekilere talip çıkmıyor yine de üç dört futbolcu aldım asıl transferi devre arası yaptım Holmen ve Muhammed Demirci'yi gelecek sezon için transfer ettim.
                            Antepteki Muhammed mi bjk deki mi ?

Yorum

• Holmen ve İsmail Köybaşı'yı bonservissiz camiamıza kazandırdık.
                              Ligde Sivasspor'la kıyasıya bir yarış içine girdik. GeSE ve FeBe gerilerde kaldı, Beşiktaş'ın adı okunmuyor.

Yorum

• Turnuva için son bir kişi...

Gençler şu listeyi tamamlayalım da bir lig açalım. En azından acemiliği atarız. Sonra daha çok katılımlı güzel bir lig yaparız.

1-DNA-TS
                                2-Yiğit Gayretli
                                3-Fatih
                                4-Yunus Emre AYAZ
                                5-Hamdi Karamahmutoğlu
                                6-

Steam hesaplarımız...

-Foxx61
                                -dna_ts
                                -akkese
                                -tansuonur
                                -Exhumation
                                -LaNuSs61
                                -agvarmizle
                                -freze61
                                -esrar_61
                                -MonotonKokteyli
                                -hurgunaygun
                                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 19.11.2012, 18:50.
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X