Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• %25 İndirimle Vatan Bilgisayar'dan almanızı tavsiye ederim.

60 TL Satışta şuan .

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Tam da düşündüğüm gibi,

Destek Teknisyeni Sean, Fri, 16th Nov 2012 6:21 pm için Yanıt Gönderdi
      Hello,

Thank you for contacting Steam Support.

Your CD Key for this game has been revoked at the request of the publisher.

You will need to contact the seller for further assistance.

Let us know if you have any further questions or concerns.

İletişime geçtim satıcıyla, Gittigidiyor'a da rapor ettim.
      En son Hamdi Karamahmutoğlu tarafından düzenlendi; 17.11.2012, 11:07.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Taktiği de oturttuk son 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik o da Fb'yle.Bu arada Aykut Kocaman hakkında olumsuz yorum yapmak acayip keyifli oluyor.
        Dünyanın en zevkli şeyi Aykut Kocaman'a "mal" deme seçeneği olsa daha güzel olacak da yok işte
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Yeni steam hesabım MonotonKokteyli.
          Arkadaşlar ekleyebilirsiniz.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bozuk crackle actim oyunu, daha bir sey yapmadan sevmedigim adamlar listesine angut kocamal yaziyor..
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Oyunun crackini çıkarmak bu kadar zor olmamalı, işin içinde başka bir şey var kesinlikle.

Yorum

• Büyük bir sevinçle oyunu yükledim ama crash dump hatası moralimi bozdu :/

Yorum

• Aldığım en son orjinal futbol oyununu açıklıyorum ; F.A. Premier League Football Manager 2000 Diğerleride 2003 yılına ait Freelancer ve 2010 yılındaki Alien vs Predator

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni steam hesabım MonotonKokteyli.
                    Arkadaşlar ekleyebilirsiniz.
                    Eski hesabın neydi?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eski hesabın neydi?
                      soul4mate Yiğit.

Yorum

• Ingilizcesi kuvvetli olup ayni problemi yasayan arkadaslar su linke baksalar bi zahmet. Cözümmü bulmuslar crash dumpa ne yapmislar??

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ingilizcesi kuvvetli olup ayni problemi yasayan arkadaslar su linke baksalar bi zahmet. Cözümmü bulmuslar crash dumpa ne yapmislar??

http://www.fm-base.co.uk/forum/footb...-problems.html
                          Hocam o başlık 4 hafta önce açılmış, yani FM13 ile ilgili değil.
                          Kısaca özetlersek, crash dump hatasının sadece cracktan değil, oyundan da kaynaklandığını ve bununla beraber bilgisayardaki bazı ayarların da bunda etkili olabileceğini, buna karşılık da kendince bir çözüm bulduğunu belirtmiş.
                          Ama yine söylüyorum, son FM ile ilgili değil bu bahsettiği olay.
                          Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• ya bu benim oyunmu çok tırt yoksa trabzonspor'u mu kötü yapmışlar takımda oyun adına hiç bişey yok

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ingilizcesi kuvvetli olup ayni problemi yasayan arkadaslar su linke baksalar bi zahmet. Cözümmü bulmuslar crash dumpa ne yapmislar??

http://www.fm-base.co.uk/forum/footb...-problems.html
                              Anladığım kadarıyla bir çözümden değil de konu üzerine deneyimlerinden bahsediyor.

"Bence şunu şunu şunu yapmayın, şunları şunları şunları yapın, şunu yapınca böyle oldu, bunu yapınca şöyle oldu." gibi.
                              En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 18.11.2012, 01:02.
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam o başlık 4 hafta önce açılmış, yani FM13 ile ilgili değil.
                                Kısaca özetlersek, crash dump hatasının sadece cracktan değil, oyundan da kaynaklandığını ve bununla beraber bilgisayardaki bazı ayarların da bunda etkili olabileceğini, buna karşılık da kendince bir çözüm bulduğunu belirtmiş.
                                Ama yine söylüyorum, son FM ile ilgili değil bu bahsettiği olay.
                                Konunun "Football Manager 2013 Technical Help" bölümünde oldugunu gördügüm icin olabilir diye düsündüm. Orjinal alanlar herhangi bir crash dump hatasiyla karsilasmadigi icin cracktedir hata kesin..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X